![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]()
|
|
Membru de Onoare ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 2,059 Joined: 10-December 05 From: Tara Minunilor Member No.: 80 ![]() |
Cat poate fi de duuulce, zambareata mica!! Simt nevoia sa o iau in brate, Roxi mi-o dai (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) ?
|
|
|
![]()
|
|
Incurabil ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 1,163 Joined: 15-February 07 From: Constanta Member No.: 1,203 ![]() |
Frumoasa foc! Eu cred ca seamana cu mami (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Mi-au dat lacrimile ca mi-am amintit de al meu cand era mic mic.
Clau, mai ai un pic si intri in trimestrul 3 (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) |
|
|
![]()
|
|
Obsedat ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Dependent Posts: 425 Joined: 7-June 08 From: In nori... Member No.: 4,029 ![]() |
Roxana, sa ne povestesti cand ai timp, ca eu deja abia astept:)
|
|
|
![]()
|
|
Membru de Onoare ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 2,059 Joined: 10-December 05 From: Tara Minunilor Member No.: 80 ![]() |
Frumoasa foc! Eu cred ca seamana cu mami (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Mi-au dat lacrimile ca mi-am amintit de al meu cand era mic mic. Clau, mai ai un pic si intri in trimestrul 3 (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Dap, ma intreb cat mai poate creste burta asta (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif) ! Tu vrei un singur copil? |
|
|
![]()
|
|
Moderator Global ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 5,946 Joined: 17-January 07 From: Bucuresti Member No.: 1,055 ![]() |
dar tu? (IMG:style_emoticons/default/tongue.gif)
Apropo, vin cu avizul de acum: sa-l instruiesti pe sotior sau pe altcineva sa ne furnizeze informatii si poze de indata ce iese minunea ta din burtica. (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) |
|
|
![]()
|
|
Ah very good point, am sa pun grupul in favorites, sper sa se descurce de acolo!
Eu vreau mai multi bebei (IMG:style_emoticons/default/rolleyes.gif) . |
|
|
![]()
|
|
Incurabil ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 1,163 Joined: 15-February 07 From: Constanta Member No.: 1,203 ![]() |
Dap, ma intreb cat mai poate creste burta asta (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif) ! Tu vrei un singur copil? ohohoooo, o sa mai creasca mult. Gandeste-te ca bebita acum abia a trecut de juma de kilogram, deci mai are cam 2,5-3 kg de pus! Si o data cu el creste si burtica ta. Burta mea a fost imensa si toata in fata, nimic pe lateral. Sa-ti ingrijesti pielea foarte bine. Eu ma gandesc sa mai fac un copil dar nu stiu cand. Oricum trebuie asteptat minim 2 ani dupa cezariana. Cred ca peste vreo 4-5 ani, sa fie David maricel. E cam greu cu doi copii mici (IMG:style_emoticons/default/zapacitul.gif) |
|
|
![]()
|
|
Incurabil ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 1,184 Joined: 24-October 08 From: Iasi Member No.: 5,191 ![]() |
Atheea, poate faci gemeni data viitoare.
Asa am zis si eu, ca mai vreau unul si au aparut doi. Faza cea mai tare e ca m-am chinuit un an sa fac primul copil. La inceput a fost greu pt mine, ca dupa... Claudia, sarcina usoara. Te pup. |
|
|
strumfita |
![]()
|
Musafir ![]() |
Althee, cum mai esti? ce iti face baietelul?
Cum iti revii dupa cezariana? |
|
|
![]()
|
|
Saru'mana fetelor (IMG:style_emoticons/default/kiss.gif) . Si burta mea tot drept inainte o tine, am in continuare talie. Ma ung cu ulei special (si bio), insa mi-e cam lene sa o fac in fiecare zi pe tot corpul.
Oana eu as fi cea mai fericita sa am gemeni, oricat ar fi de greu, dar nu am antecedente in familie asa ca...zero sanse. |
|
|
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 17th May 2025 - 02:45 AM |
|