![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]()
|
|
Incurabil ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Obsedat Posts: 817 Joined: 7-May 06 From: Ro Mania Member No.: 324 ![]() |
Clau, in cate saptamani esti?Si cand se estimeaza ca vine domnisoara?
Pup. |
|
|
![]()
|
|
Membru de Onoare ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 2,059 Joined: 10-December 05 From: Tara Minunilor Member No.: 80 ![]() |
25 saptamani...deci domnita e asteptata in jur de 5 iunie.
PS: hihi, tu ziceai ca o sa am baiat, nu (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) ? |
|
|
strumfita |
![]()
|
Musafir ![]() |
Ce frumos Clau, cum stai cu greturile? ti-a fost rau sau ai o sarcina usoara?
|
|
|
![]()
|
|
Incurabil ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Obsedat Posts: 817 Joined: 7-May 06 From: Ro Mania Member No.: 324 ![]() |
|
|
|
![]()
|
|
Membru de Onoare ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 2,059 Joined: 10-December 05 From: Tara Minunilor Member No.: 80 ![]() |
Foarte usoara. Doar in primele 14 sapt am avut un soi de scarba fata de mancare in general si de anumite alimente in particular, dar nici un fel de greturi propriu-zise sau mai rau. Acum nu mai am nimic-nimic, dar imi dau seama ca va fi dificil cu mobilitatea in ultimele luni, acum am doar 6 kg in plus si deja ma misc ca un elefantel...
Lotte, data viitoare sper sa ai dreptate (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) (IMG:style_emoticons/default/kiss.gif) ! This post has been edited by claudia_electra: Feb 18 2009, 02:01 PM |
|
|
![]()
|
|
Incurabil ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 1,163 Joined: 15-February 07 From: Constanta Member No.: 1,203 ![]() |
Clauu, dar tare bine esti tu cu doar 6 kg in plus! eu in saptamana 28 aveam 12 in plus si in trimestrul 3 am mai pus inca pe atat. (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif) O sa fii o mamica tare supla, in 3 luni maxim o sa-ti revii complet!
Strumfi, suntem foarte bine. Mi-am revenit foarte bine dupa cezariana. Exact cum a spus si roxi, prima zi dupa operatie e cumplita dar dintr-a doua nu mai ai probleme. Iar operatia am simtit-o doar 2 saptamani dupa, acum parca n-as avea-o. Si burtica e bine, s-a retras ok. Oana, gemeni???? Oricat suna de fain ma gandesc cu groaza ce as fi facut daca in loc de unul ma trezeam cu doi! Eu abia m-am descurcat cu unul singur la inceput (IMG:style_emoticons/default/nesigur.gif) This post has been edited by Altheea: Feb 18 2009, 03:09 PM |
|
|
![]()
|
|
Clauu, dar tare bine esti tu cu doar 6 kg in plus! eu in saptamana 28 aveam 12 in plus si in trimestrul 3 am mai pus inca pe atat. (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif) O sa fii o mamica tare supla, in 3 luni maxim o sa-ti revii complet! Da da, saptamana 28 e inca departe, cine stie ce mai fac pana atunci (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif) . Dar pe asta cu dublatul in trim III nu o stiam, intelesesem (sau voiam sa inteleg (IMG:style_emoticons/default/magindesc.gif) ?) ca in trimestrul trei nu se mai pune prea mult. |
|
|
pescarush |
![]()
|
Musafir ![]() |
Depinde de sarcina Clau. Eu n-am pus mult in trim. 3 cu nici unul. Constat ca eu am fost o "subtirica", cu numai 20 kg puse cu prima sarcina. (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif)
|
|
|
![]()
|
|
se zice ca femeile iau cam tot atatea kg cu toti copiii. asa e, pesca?
|
|
|
pescarush |
![]()
|
Musafir ![]() |
in cazul meu, nu. cu al 2-lea am luat 12 kg (mi-a fost foarte rau pana la 5 luni). de aceea spun ca nu te poti baza pe ce spune lumea, fiecare sarcina e diferita.
|
|
|
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 17th May 2025 - 02:51 AM |
|