![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]()
|
|
Membru de Onoare ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 2,059 Joined: 10-December 05 From: Tara Minunilor Member No.: 80 ![]() |
sarcina usoara si un bebe voios si sanatos, buburuza!! ce veste frumoasa!
|
|
|
kary_pink |
![]()
|
Musafir ![]() |
Ma coplesiti, ce vesti frumoase (IMG:style_emoticons/default/indragostita.gif) Buburuza sarcina usoara si bebe sanatos (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)
|
|
|
![]()
|
|
Incurabil ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 779 Joined: 3-November 06 From: pe malul apei... Member No.: 673 ![]() |
Va multumesc mult ! (IMG:style_emoticons/default/pupicei.gif)
Sa va dea DD sanatate si bebei frumosi ! (IMG:style_emoticons/default/kiss_girl.gif) |
|
|
![]()
|
|
V.I.P. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Administratori Posts: 6,891 Joined: 9-November 07 From: Sibiu Member No.: 2,591 ![]() |
Inca o graviduta! Felicitari Bubu (IMG:style_emoticons/default/kiss.gif)
|
|
|
![]()
|
|
Incurabil ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 1,163 Joined: 15-February 07 From: Constanta Member No.: 1,203 ![]() |
Iaca si un baietel! felicitarie buburuza, sarcina usoara si sa ne tii la curent!
|
|
|
![]()
|
|
Incurabil ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 779 Joined: 3-November 06 From: pe malul apei... Member No.: 673 ![]() |
Multumesc fetelor, sunteti niste dragute ca de obicei (IMG:style_emoticons/default/wub.gif)
Eu am ceva emotii, luni trebuie sa ma duc sa fac triplul test si mi-e o frica de rezultat de mor (IMG:style_emoticons/default/crying.gif) |
|
|
![]()
|
|
Contaminat ![]() Group: Contaminat Posts: 23 Joined: 26-February 09 Member No.: 5,956 ![]() |
Dupa vizita de aseara a inceput si medicul meu sa se ingrijoreze a spus ca am o usoara infectie si mi-a dat antibiotic si ovule problema e ca am citit prospectul si acele ovule sunt contraindicate in primul trimestru de sarcina....azi o sa caut un alt medic sa cer o a doua parere chiar nu vreau sa se intample nimic cu puiutul meu..... (IMG:style_emoticons/default/sad.gif)
|
|
|
![]()
|
|
Incurabil ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 1,163 Joined: 15-February 07 From: Constanta Member No.: 1,203 ![]() |
Buburuza, nu cred ca este cazul sa te ingrijorezi. Stiu ca triplu test este recomandat femeilor de peste 35 de ani, vad ca tu n-ai nici 30. Eu nu l-am facut si am ramas insarcinata la aproape 31. Oricum acest test nu da un rezultat clar, e mai mult o statistica, un fel de "sunt sanse 1 la 50000", care de multe ori s-a dovedit a fi eronata. Au fost o gramada de cazuri in care femei cu rezultat ingrijorator la triplu test au facut amniocenteza si s-a dovedit ca bebelul nu avea sindrom Down.
Cristina, este bine sa ceri o a doua opinie. Nici mie nu mi se par ok ovulele in primul trimestru de sarcina. Si nici antibioticele. Din cate am citit orice infectie se poate trata abia in trimestrul 3. Cel mai bine te va lamuri un medic. |
|
|
Roxana_ |
![]()
|
Musafir ![]() |
Felicitari Buburuza. Se pare ca de la C-ta vin baieteii (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) . Sarcina usoara! Imi place si numele ce l-ati ales.
Bun venit CristinaU! Multa sanatate! Io acum ma bucur c-am facut fetita (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) . Mi-i tare draga. Dar vreau si bebe nr. 2, daca mi-o ajuta Dzeu si-i totul bine. |
|
|
![]()
|
|
Dependent ![]() ![]() ![]() Group: Dependent Posts: 240 Joined: 11-September 08 Member No.: 4,691 ![]() |
Mi-am vazut fetita aseara...m-a dat pe spate cat e de frumoasa, seamana bine cu frate-su, dar tot am fost uimita cum dormea cu manuta sub barbie (IMG:style_emoticons/default/indragostita.gif) , vine pe 15 aprilie Amr 6 sapt si ceva. Roxana e posibil sa te ajung la kilograme, am deja +18 si am luat-o rau la vale adica orcum ma socotesc nu scap fara un kil pe sapt
|
|
|
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 17th May 2025 - 04:40 PM |
|