![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]()
|
|
Membru de Onoare ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 2,059 Joined: 10-December 05 From: Tara Minunilor Member No.: 80 ![]() |
Trebuie musai sa nasc (IMG:style_emoticons/default/zapacitul.gif) ? E f simpatic cu o mogaldeata care se intinde prin burta.
Dap, Cleo stie, 5 iunie e data cu pricina, dar eu am o intuitie care-mi spune ca va fi prin mai (IMG:style_emoticons/default/nesigur.gif) ...numa' sa fie dupa 16 mai ca nu vreau sa ma apuce durerile facerii la concertul lui Enrique care e intr-un oras la 100km departare (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif) . This post has been edited by claudia_electra: Apr 15 2009, 05:13 PM |
|
|
![]()
|
|
moderator ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: V.I.P. Posts: 6,061 Joined: 8-December 05 From: Montreal Member No.: 34 ![]() |
(IMG:style_emoticons/default/laugh.gif) musai!!
hai ca-i maricica plaja de la mijlocul lui mai pana la inceputul lui iunie (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) daca se naste pe 18 mai noi 2 (io cu ea ) ne uram la multi ani (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) |
|
|
![]()
|
|
Bookaholic ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Administratori Posts: 3,086 Joined: 25-February 09 From: Craiova Member No.: 5,950 ![]() |
Wow Claudia ce dragut- il duci la concert pe bebe. (IMG:style_emoticons/default/estiok.gif)
E primul copil? Eu cred ca as muri de frica... (IMG:style_emoticons/default/debile.gif) |
|
|
![]()
|
|
Membru de Onoare ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 2,059 Joined: 10-December 05 From: Tara Minunilor Member No.: 80 ![]() |
ooo si primeste si ea o feliuta din torturile facute de tine (IMG:style_emoticons/default/wub.gif) ?
|
|
|
![]()
|
|
moderator ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: V.I.P. Posts: 6,061 Joined: 8-December 05 From: Montreal Member No.: 34 ![]() |
mai intrebi? (IMG:style_emoticons/default/indragostita.gif)
|
|
|
![]()
|
|
Wow Claudia ce dragut- il duci la concert pe bebe. (IMG:style_emoticons/default/estiok.gif) E primul copil? Eu cred ca as muri de frica... (IMG:style_emoticons/default/debile.gif) da, chiar si pe sot impotriva vointei lui (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif) . e primul bebe, dar deocamdata nu mi-e (foarte) frica, desi recunosc ca parca tot nu-mi vine a crede ca voi tine in brate puiul meu de om in 2 luni de acum inainte... |
|
|
Roxana_ |
![]()
|
Musafir ![]() |
Sa dea Domnu' sa fie totul bine Romi si asteptam vesti cat mai curand despre voi!
Clau, sa stii ca-i mult mai dragut s-o ai pe pice langa tine, decat in burtica. (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) |
|
|
![]()
|
|
Ceva vesti de la Romi sau le-am ratat eu?
Eu sunt ca-n povestea aia, un ochi plange unul rade. Parca sunt nerabdatoare sa scot gaza din saculet (mai ales ca i-a sosit si mobila ieri), parca mi-e teama de nastere un pic si de responsabilitatea enorma de dupa...Oricum, ca date tehnice, bebelusa e f bine, dulce si miscatoare, cu 2 kg teoretic (la 33 sapt si jumatate) dar cica e mai mititica, in limitele normalului dar on the small side. This post has been edited by claudia_electra: Apr 23 2009, 03:24 PM |
|
|
Roxana_ |
![]()
|
Musafir ![]() |
Nu cred ca mai are timp de forum Romi.
Clau, ne pui poze cu mobila? (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) S-o stapaneasca sanatoasa! Eu zic sa te bucuri de perioada asta de libertate la maxim, ca atunci cand va aparea micuta nu prea vei mai avea loc de miscare. Daca o vei si alapta, vei fi f legata de ea. Eu nu stiu cum sa fac acum ca sa fug pana-n mall sa-mi cumpar costumatie de botez. E f important daca ai pe cineva sa te ajute. |
|
|
![]()
|
|
Trebuie sa aranjam un pic camera, acum e doar mobila trantita in mijloc (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif) . Pai mama planuieste sa se mute la noi sa ma ajute, sper sa nu ma enerveze mai mult...
Auzi dar ce nu poti merge cu ea in mall? |
|
|
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 17th May 2025 - 10:27 PM |
|