![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]()
|
|
Incurabil ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 1,163 Joined: 15-February 07 From: Constanta Member No.: 1,203 ![]() |
Contraindicat sa mergi cu bebelul in Mall sa-ti cumperi ceva, in final vei ajunge acasa cu o gramada de lucrusoare pentru copil si nimic pentru tine! Eu asa patesc mereu (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)
|
|
|
Roxana_ |
![]()
|
Musafir ![]() |
Daca e vorba de mama ta, o vei suporta, desi uneori vei voi sa fiti singuri. Cu socrela era si mai grav (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) .
Contraindicat, pentru ca are doar 2 luni jumate si nu o scot in aglomeratii. Plus ca pana la mall imi trebuie masina, ca nu pot merge pe jos cu caruciorul. |
|
|
![]()
|
|
Dependent ![]() ![]() ![]() Group: Dependent Posts: 240 Joined: 11-September 08 Member No.: 4,691 ![]() |
wow fetelor, multumesc de urari m-ati luat prin surprindere (IMG:style_emoticons/default/indragostita.gif) , nu m-asteptam
Am nascut pe 15 o fetita de 3,970kg si 54 cm, cea mai grea si lunga dintre copiii din spital si era chiar plin cand am nascut eu. Eva Lara -alegerea tatalui care e complet indragostit de fiica-sa, care are niste ochii albastrii intens spre indigo putin si ii seamana destul de bine La mine operatia a fost un pic mai complexa mi-am legat si trompele plus din cauza un operatii din copilarie(f urata) a trebuit sa ma opereze pe verticala si sa indeparteze urmele vechi(aproape 3 cm latme cicatrice si vreo 8 lungime) si sa rearanjeze muschii pe acolo, adurat aproape 2ore jumate operatia si 25 de fire Una peste alta toate is bune si frumoase, am o fetita incredibil de cuminte fata de primul copil, o sg problema m-a marcat -cat e de grea refacerea dupa cezarina am avut un soc .Nu inteleg de unde idea ca operatia e mai usoara decat nasterea normala e inzecit mai grea Zilele zboara de cand sunt acasa, e greu sa jonglezi 2 copii mici, obosita, ma mai dor uneori diverse, da bine sanatosi si bucurosi. A si am lapte a hranesc vreo 5 copii de 2 zile urmez diverse metode sa scat productia ca ne da peste cap pe amandoua Timp de net, mai putin si atunci cu tinta. Sarcina si anstere usoara fetelor insarcinate , o sa mai revin cand pot (IMG:style_emoticons/default/kiss.gif) |
|
|
walpurgik |
![]()
|
Musafir ![]() |
Felicitari, romi! (IMG:http://i282.photobucket.com/albums/kk258/walpurgik/IMG_0299.jpg)
|
|
|
kalua |
![]()
|
Musafir ![]() |
Felicitari, Romi, numai bine tie si Evei Lara (frumos nume!) si sa stii ca noi te asteptam!
|
|
|
![]()
|
|
Membru de Onoare ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 2,059 Joined: 10-December 05 From: Tara Minunilor Member No.: 80 ![]() |
Sa va traiasca frumoasa (IMG:style_emoticons/default/floricele.gif) si refacere grabnica!
|
|
|
LostWhispers |
![]()
|
Musafir ![]() |
Felicitari Romi, iti doresc sanatate si sa te bucuri de ea (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)
|
|
|
Roxana_ |
![]()
|
Musafir ![]() |
Felicitari Romi! Ma bucur ca totul a decurs bine. Multa sanatate tie si micutei. (IMG:style_emoticons/default/kiss.gif) A fost greuta si lunguta la nastere (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) .
|
|
|
![]()
|
|
moderator ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: V.I.P. Posts: 6,061 Joined: 8-December 05 From: Montreal Member No.: 34 ![]() |
Felicitari familia romi! (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)
Sa va traiasca, sa creasca mare, desteapta si frumoasa. (IMG:style_emoticons/default/floricele.gif) |
|
|
![]()
|
|
V.I.P. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 3,295 Joined: 1-July 07 From: Flower power Member No.: 1,880 ![]() |
Oauuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuu ce fain Romi, sa va traiasca si sa va umple viata de bucurie. Parca exista un balance intre primul si al 2-lea copil daca primul e speedy al doilea e mai linistit si invers. Cu 2 speedy e un big challange sa-i cresti.
Mie fiica-mea mi-a taiat orice pofta sa mai il fac pe al 2-lea. Si eu am fost tare nastrusnica si tot timpul aveam idei de ce trasnai sa mai fac, da' parca ea ma intrece. Asa-i cu cezariana, eu sunt una dintre cele care nu inteleg mamele care au optiunea de a naste normal si prefera cezariana. La nastere normala nu-s prea roz durereile alea da' apoi scapi ieftin apoi, la cezariana e nasol pana se refac tesuturile. |
|
|
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 18th May 2025 - 06:00 AM |
|