IPB

Site eLady | Articole eLady | Adrese utile | Trimite articol pentru eLady.ro | Trimite adresa utila | Contact 

Welcome Guest ( Log In | Register )

83 Pages V  « < 75 76 77 78 79 > »   
Reply to this topicStart new topic
> Mamici... si burtici, topic de anunturi pentru fericitele mamici
Altheea
post Apr 23 2009, 04:38 PM
Post #761

Incurabil

Group: Membru de Onoare
From: Constanta
Member No.: 1,203

Contraindicat sa mergi cu bebelul in Mall sa-ti cumperi ceva, in final vei ajunge acasa cu o gramada de lucrusoare pentru copil si nimic pentru tine! Eu asa patesc mereu (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)
Go to the top of the page

+Quote Post
Roxana_
post Apr 23 2009, 04:49 PM
Post #762

Musafir

Daca e vorba de mama ta, o vei suporta, desi uneori vei voi sa fiti singuri. Cu socrela era si mai grav (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) .

Contraindicat, pentru ca are doar 2 luni jumate si nu o scot in aglomeratii. Plus ca pana la mall imi trebuie masina, ca nu pot merge pe jos cu caruciorul.

+Quote Post
romi79_2008
post May 5 2009, 06:59 PM
Post #763

Dependent

Group: Dependent
Member No.: 4,691

wow fetelor, multumesc de urari m-ati luat prin surprindere (IMG:style_emoticons/default/indragostita.gif) , nu m-asteptam
Am nascut pe 15 o fetita de 3,970kg si 54 cm, cea mai grea si lunga dintre copiii din spital si era chiar plin cand am nascut eu. Eva Lara -alegerea tatalui care e complet indragostit de fiica-sa, care are niste ochii albastrii intens spre indigo putin si ii seamana destul de bine
La mine operatia a fost un pic mai complexa mi-am legat si trompele plus din cauza un operatii din copilarie(f urata) a trebuit sa ma opereze pe verticala si sa indeparteze urmele vechi(aproape 3 cm latme cicatrice si vreo 8 lungime) si sa rearanjeze muschii pe acolo, adurat aproape 2ore jumate operatia si 25 de fire
Una peste alta toate is bune si frumoase, am o fetita incredibil de cuminte fata de primul copil, o sg problema m-a marcat -cat e de grea refacerea dupa cezarina am avut un soc .Nu inteleg de unde idea ca operatia e mai usoara decat nasterea normala e inzecit mai grea
Zilele zboara de cand sunt acasa, e greu sa jonglezi 2 copii mici, obosita, ma mai dor uneori diverse, da bine sanatosi si bucurosi. A si am lapte a hranesc vreo 5 copii de 2 zile urmez diverse metode sa scat productia ca ne da peste cap pe amandoua
Timp de net, mai putin si atunci cu tinta. Sarcina si anstere usoara fetelor insarcinate , o sa mai revin cand pot (IMG:style_emoticons/default/kiss.gif)

+Quote Post
walpurgik
post May 5 2009, 07:11 PM
Post #764

Musafir

Felicitari, romi! (IMG:http://i282.photobucket.com/albums/kk258/walpurgik/IMG_0299.jpg)

+Quote Post
kalua
post May 5 2009, 08:38 PM
Post #765

Musafir

Felicitari, Romi, numai bine tie si Evei Lara (frumos nume!) si sa stii ca noi te asteptam!

+Quote Post
claudia_electra
post May 5 2009, 10:22 PM
Post #766

Membru de Onoare

From: Tara Minunilor
Member No.: 80

Sa va traiasca frumoasa (IMG:style_emoticons/default/floricele.gif) si refacere grabnica!

+Quote Post
LostWhispers
post May 5 2009, 10:22 PM
Post #767

Musafir

Felicitari Romi, iti doresc sanatate si sa te bucuri de ea (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)

+Quote Post
Roxana_
post May 5 2009, 10:30 PM
Post #768

Musafir

Felicitari Romi! Ma bucur ca totul a decurs bine. Multa sanatate tie si micutei. (IMG:style_emoticons/default/kiss.gif) A fost greuta si lunguta la nastere (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) .

+Quote Post
Cleo
post May 6 2009, 12:42 AM
Post #769

moderator

Group: V.I.P.
From: Montreal
Member No.: 34

Felicitari familia romi! (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)
Sa va traiasca, sa creasca mare, desteapta si frumoasa. (IMG:style_emoticons/default/floricele.gif)

+Quote Post
Master of Norule...
post May 6 2009, 08:38 AM
Post #770

V.I.P.

From: Flower power
Member No.: 1,880

Oauuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuu ce fain Romi, sa va traiasca si sa va umple viata de bucurie. Parca exista un balance intre primul si al 2-lea copil daca primul e speedy al doilea e mai linistit si invers. Cu 2 speedy e un big challange sa-i cresti.
Mie fiica-mea mi-a taiat orice pofta sa mai il fac pe al 2-lea. Si eu am fost tare nastrusnica si tot timpul aveam idei de ce trasnai sa mai fac, da' parca ea ma intrece.
Asa-i cu cezariana, eu sunt una dintre cele care nu inteleg mamele care au optiunea de a naste normal si prefera cezariana. La nastere normala nu-s prea roz durereile alea da' apoi scapi ieftin apoi, la cezariana e nasol pana se refac tesuturile.

+Quote Post

83 Pages V  « < 75 76 77 78 79 > » 
Reply to this topicStart new topic
1 User(s) are reading this topic (1 Guests and 0 Anonymous Users)
0 Members:

Lo-Fi Version Time is now: 18th May 2025 - 06:00 AM