![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]()
|
|
Incurabil ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Obsedat Posts: 683 Joined: 14-October 08 From: Nice Member No.: 5,113 ![]() |
Va Multumesc pentru gandurile frumoase. (IMG:style_emoticons/default/kiss.gif)
|
|
|
![]()
|
|
Dependent ![]() ![]() ![]() Group: Dependent Posts: 347 Joined: 5-December 08 From: Highway to Hell Member No.: 5,474 ![]() |
Felicitari pentru proaspata mamica in devenire.
(IMG:http://cdn-i.dmdentertainment.com/funpages/cms_content/7297/3404.gif) |
|
|
![]()
|
|
Membru de Onoare ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 1,856 Joined: 15-March 06 From: craiova Member No.: 269 ![]() |
Felicitari Blecky (IMG:style_emoticons/default/indragostita.gif)
Si eu vreau tot peste vreo 3 ani Angel (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) |
|
|
![]()
|
|
moderator ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: V.I.P. Posts: 6,061 Joined: 8-December 05 From: Montreal Member No.: 34 ![]() |
Sarcina usoara blecky si o papusica sanatoasa iti doresc!
|
|
|
![]()
|
|
Membru de Onoare ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 2,059 Joined: 10-December 05 From: Tara Minunilor Member No.: 80 ![]() |
Uau blecky, o sa dai cuiva ochisorii aia frumosi ai tai (IMG:style_emoticons/default/wub.gif) , bravo, sarcina usoara si aveti grija de voi!
|
|
|
pescarush |
![]()
|
Musafir ![]() |
Wow, acum am vazut vestea! (IMG:style_emoticons/default/tararam.gif) Felicitari Bleky!!! Sarcina usoara si un bebe sanatos si voios iti doresc.
Nu stiu daca am apucat s-o felicit si eu pe Romi, daca nu, cu intarziere iti spun si eu sa-ti traiasca minunile de copilasi sis a fiti fericiti cu totii. (IMG:style_emoticons/default/floricele.gif) |
|
|
kalua |
![]()
|
Musafir ![]() |
Vin si eu, retardata, s-o felicit pe blekytza! Ce mistooooo! (IMG:style_emoticons/default/tararam.gif)
Sarcina fara probleme si vesela! (IMG:style_emoticons/default/floricele.gif) Cum a reactionat Mr. bleks, ce-a zis? (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) |
|
|
![]()
|
|
Incurabil ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Obsedat Posts: 683 Joined: 14-October 08 From: Nice Member No.: 5,113 ![]() |
Va multumim pentru urari, sunteti tare dragute. (IMG:style_emoticons/default/kiss.gif)
Mr. ce sa zica... in primele minute a tacut si a rumegat vestea, apoi a inceput sa se bucure si de cand am avut confirmarea medicului se tot bucura in fiecare zi si incearca sa imi faca surprize placute, na... se chinuie omu' acum sa vad daca si reuseste. (IMG:style_emoticons/default/tongue.gif) |
|
|
kalua |
![]()
|
Musafir ![]() |
Foarte frumos din partea lui! Mama lui ce-a zis? Te bate la cap cu sfaturi?
|
|
|
![]()
|
|
Ma-sa ce sa zica... i-a ales deja si gradinita, si scoala si facultatea.... deja am pus-o la punct rapid ca nu suport toate babele cu sfaturile lor cu tot! a si in plus si-a exprimat dorinta ca vrea sa asiste la nastere..... (IMG:style_emoticons/default/swear[1].gif) da ce era acolo cand l-am facut ce naiba! am tras deja o tura de ostilitati si sigur nu se termina aici e abia inceputul, asa ca nu imi bat capul...oricum, Mr imi este aliatul N°1 in orice situatie.
|
|
|
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 18th May 2025 - 12:02 PM |
|