![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]()
|
|
Incurabil ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 1,116 Joined: 19-January 08 From: Toronto Member No.: 3,077 ![]() |
felicitare viitoarelor mamice, Jolie si Altheea (IMG:style_emoticons/default/flowers.gif) (IMG:style_emoticons/default/kiss.gif)
Doamne ajuta sa aveti o sarcina usoara si plina de bucurii! (IMG:style_emoticons/default/kiss.gif) |
|
|
![]()
|
|
Incurabil ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 1,163 Joined: 15-February 07 From: Constanta Member No.: 1,203 ![]() |
va multumesc tare mult!!! (IMG:style_emoticons/default/indragostita.gif) (IMG:style_emoticons/default/iloveelady.gif)
sper sa fie totul bine, acum sunt atat de ametita ca nu stiu ce sa fac mai intai. jolie felicitari!! banuiesc ca ai sarcina destul de apropiata de a mea....eu dupa calcule am 5 saptamani |
|
|
![]()
|
|
Incurabil ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Obsedat Posts: 751 Joined: 14-April 07 Member No.: 1,478 ![]() |
Fetelor, multumesc!!!
Si eu am tot 5 saptamani, asa zis dr! Azi ma duc la eco..abia astept:) |
|
|
![]()
|
|
Incurabil ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 1,163 Joined: 15-February 07 From: Constanta Member No.: 1,203 ![]() |
Fetelor, multumesc!!! Si eu am tot 5 saptamani, asa zis dr! Azi ma duc la eco..abia astept:) la eco deja???? asa devreme? m-am gandit eu ca trebuie dar nu chiar acum....pai apare el asa mititel deja? astept sa-mi spui. hai sa ne mutam pe d'ale graviditatii...topicul next step (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) |
|
|
![]()
|
|
Incurabil ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Obsedat Posts: 751 Joined: 14-April 07 Member No.: 1,478 ![]() |
jolie, ce faceti cu pisicile? trebuiesc analize..? Meg, cu pisicile nu facem nimic, doar ca vor avea un fratior sau o surioara! Le iubim mult si eu si sotul si nu am pus niciodata problema sa le dam atunci cand vom avea un copil (din pacate si-au pus altii problema pt noi). Oricum am auzit atatea pe tema pisicilor, parinti...prieteni, toata lumea socata ca nu renuntam la pisici....dar nici ca imi pasa. Pt ca este casa mea, familia mea, din care fac parte si pisicile. In legatura cu analizele....eu mi-am facut niste analize de sange inainte sa il concepem pe bebe, printre care si toxoplamoza (problematica cu pisicile), au iesit toate bine. Nu le mai curat eu nisipul, il curata sotul, si incerc (cu greu) sa nu le mai pup pe botic! |
|
|
![]()
|
|
jolie, daca ti-au iesit analizele bine nici eu nu cred ca ar trebui sa-ti faci probleme, am o prietena care are o pisica si un motanel si e insarcinata fara probleme in 16 saptamani. analizele i-au iesit bine.
|
|
|
![]()
|
|
V.I.P. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 3,295 Joined: 1-July 07 From: Flower power Member No.: 1,880 ![]() |
Oauuuuuuuuuu felicitari Jolie si Atheea.
|
|
|
Andreea_M |
![]()
|
Musafir ![]() |
jolie, parca nu ai sti tu folcloru' cu pisicile si animalele si copiii (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)
a dat deja iama hoarda de matusi si bunici cu "sfaturi" si povesti de groaza? (IMG:style_emoticons/default/morderis.gif) |
|
|
![]()
|
|
Uff, da...
|
|
|
Andreea_M |
![]()
|
Musafir ![]() |
(IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) da-le afara din casa, ai scuze acuma - (IMG:style_emoticons/default/afro.gif) da vina pe hormonii de sarcina daca se scandalizeaza careva
|
|
|
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 3rd May 2025 - 07:01 PM |
|