IPB

Site eLady | Articole eLady | Adrese utile | Trimite articol pentru eLady.ro | Trimite adresa utila | Contact 

Welcome Guest ( Log In | Register )

9 Pages V  « < 2 3 4 5 6 > »   
Reply to this topicStart new topic
> Ingrediente, La ce trebuie sa fim atente la cumparat, cum folosim
girl22
post May 23 2006, 10:39 PM
Post #31

Tratabil
**

Group: Tratabil
From: Bucuresti
Member No.: 200

Eu nu mai cumpar delikat! Este plin de e-uri si glutamat (sper ca am scris bine).Am gasit la plafar un un inlocuitor de la Virginia Faur ( renumita in retete naturiste) care nu contine asa ceva.
Go to the top of the page

+Quote Post
kalua
post Oct 14 2006, 09:48 PM
Post #32

Musafir

Domnul meu a cumparat usturoi chinezesc, arata ca al nostru, numai ceva mai mic si mai rotund si, atentie acum - nu are catei, toata capatana nu este impartita! (IMG:http://www.elady.ro/forums/style_emoticons/default/laugh.gif) Ca gust e la fel.
(IMG:http://freshandtasty.at/_uploads/_fotos/5156.jpg)

+Quote Post
kalua
post Jan 5 2007, 07:17 PM
Post #33

Musafir

Cica ouale care miros a peste (IMG:http://www.elady.ro/forums/style_emoticons/default/ohmy.gif) nu sunt stricate. Este vorba de un defect genetic la gaini. Mirosul este numai in galbenus.

+Quote Post
Master of Norule...
post Jul 11 2007, 03:33 PM
Post #34

V.I.P.

Group: Membru de Onoare
From: Flower power
Member No.: 1,880

La ce folositi ghimbirul?
Mancare chinezeasca forte nu sunt fan am fost acum ceva ani la Bucuresti la ceva cursuri 2 sapt si am mancat aproape doar mancare chinezeasca pt ca cei la care faceam cursurile ne asigurau si masa de pranz (era inclusa in pret) si sotia celui care organiza cursurile era moarta dupa macarea chinezeasca (IMG:style_emoticons/default/angry.gif) , si de atunci cand aud de mancare chinezeasca mi se ridica niste pitici, am zis ca n-o sa mai manac niciodata.
Oricum nu ma omor dupa combinatiile dulci si scortisoara folosesc si eu la praj da la mancare mi se pare sax.
Nu-i rau de loc usturoiul chinezesc ca nu tre sa cureti decat suprafata si e gata curatat pe cand la al nostru fiecare catel.La noi nu se gaseste da cred ca l-as prefera.:-)
Am uitat sa va zic ca sunt cam comoda si nu ma omor sa gatesc doar ca trebe

+Quote Post
asgaard
post Jul 11 2007, 03:38 PM
Post #35

Obsedat

Group: Obsedat
Member No.: 670

ghimbirul poti sa-l pui la aproape orice : o bucatica in supa de pui, odata cu legumele, ras in limonada (daca ai si un pic de menta e perfect), eu il folosesc foarte mult la peste si ca sa marinez carnea de pui. la turta dulce si vin fiert se foloseste cel uscat
a, si-l folosesc si ca medicament, ca am rau de masina si e singurul care imi face cat de cat bine (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)

+Quote Post
kalua
post Jul 11 2007, 03:38 PM
Post #36

Musafir

Eu il folosesc la mai toate "tocanitele" asiatice (curry-uri si alte minuni), dat pe razatoare.

+Quote Post
Master of Norule...
post Jul 11 2007, 03:55 PM
Post #37

V.I.P.

OOOau aia cu raul de masina e super da cat manaci si eu am rau doar ca de 2 luni de cand mi-am luat carnetul cand mergem la cumparaturi sau plecam in week-end eu conduc si nu mai am rau de masina.Dar se mai intampla sa conduca si sotul meu cand vrea copilul sa stau in spate cu el asa ca e bun de luat.
Am pus la turta dulce doar ca l-am ras crud cat scria acolo o lingurita nu prea s-a simtit.
Mirosul imi place la nebunie.
Si cat puneti la mancare o lingutita mai putin?

+Quote Post
asgaard
post Jul 11 2007, 04:03 PM
Post #38

Obsedat

pentru raul de masina iau capsule cu ghimbir, se gasesc la farmacii si plafar
la mancare il pun dat pe razatoare, cam o ligurita, poate si mai mult, e destul de aromat

+Quote Post
Master of Norule...
post Jul 12 2007, 08:33 AM
Post #39

V.I.P.

Multumesc tare mult asgaard.

+Quote Post
asgaard
post Jul 13 2007, 09:29 AM
Post #40

Obsedat

cu placere (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) si spor la gatit

+Quote Post

9 Pages V  « < 2 3 4 5 6 > » 
Reply to this topicStart new topic
1 User(s) are reading this topic (1 Guests and 0 Anonymous Users)
0 Members:

Lo-Fi Version Time is now: 21st June 2025 - 12:45 PM