![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]()
|
|
Tratabil ![]() ![]() Group: Tratabil Posts: 105 Joined: 8-February 06 From: Bucuresti Member No.: 200 ![]() |
Eu nu mai cumpar delikat! Este plin de e-uri si glutamat (sper ca am scris bine).Am gasit la plafar un un inlocuitor de la Virginia Faur ( renumita in retete naturiste) care nu contine asa ceva.
|
|
|
kalua |
![]()
|
Musafir ![]() |
Domnul meu a cumparat usturoi chinezesc, arata ca al nostru, numai ceva mai mic si mai rotund si, atentie acum - nu are catei, toata capatana nu este impartita! (IMG:http://www.elady.ro/forums/style_emoticons/default/laugh.gif) Ca gust e la fel.
(IMG:http://freshandtasty.at/_uploads/_fotos/5156.jpg) |
|
|
kalua |
![]()
|
Musafir ![]() |
Cica ouale care miros a peste (IMG:http://www.elady.ro/forums/style_emoticons/default/ohmy.gif) nu sunt stricate. Este vorba de un defect genetic la gaini. Mirosul este numai in galbenus.
|
|
|
![]()
|
|
V.I.P. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 3,295 Joined: 1-July 07 From: Flower power Member No.: 1,880 ![]() |
La ce folositi ghimbirul?
Mancare chinezeasca forte nu sunt fan am fost acum ceva ani la Bucuresti la ceva cursuri 2 sapt si am mancat aproape doar mancare chinezeasca pt ca cei la care faceam cursurile ne asigurau si masa de pranz (era inclusa in pret) si sotia celui care organiza cursurile era moarta dupa macarea chinezeasca (IMG:style_emoticons/default/angry.gif) , si de atunci cand aud de mancare chinezeasca mi se ridica niste pitici, am zis ca n-o sa mai manac niciodata. Oricum nu ma omor dupa combinatiile dulci si scortisoara folosesc si eu la praj da la mancare mi se pare sax. Nu-i rau de loc usturoiul chinezesc ca nu tre sa cureti decat suprafata si e gata curatat pe cand la al nostru fiecare catel.La noi nu se gaseste da cred ca l-as prefera.:-) Am uitat sa va zic ca sunt cam comoda si nu ma omor sa gatesc doar ca trebe |
|
|
![]()
|
|
Obsedat ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Obsedat Posts: 414 Joined: 1-November 06 Member No.: 670 ![]() |
ghimbirul poti sa-l pui la aproape orice : o bucatica in supa de pui, odata cu legumele, ras in limonada (daca ai si un pic de menta e perfect), eu il folosesc foarte mult la peste si ca sa marinez carnea de pui. la turta dulce si vin fiert se foloseste cel uscat
a, si-l folosesc si ca medicament, ca am rau de masina si e singurul care imi face cat de cat bine (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) |
|
|
kalua |
![]()
|
Musafir ![]() |
Eu il folosesc la mai toate "tocanitele" asiatice (curry-uri si alte minuni), dat pe razatoare.
|
|
|
![]()
|
|
V.I.P. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 3,295 Joined: 1-July 07 From: Flower power Member No.: 1,880 ![]() |
OOOau aia cu raul de masina e super da cat manaci si eu am rau doar ca de 2 luni de cand mi-am luat carnetul cand mergem la cumparaturi sau plecam in week-end eu conduc si nu mai am rau de masina.Dar se mai intampla sa conduca si sotul meu cand vrea copilul sa stau in spate cu el asa ca e bun de luat.
Am pus la turta dulce doar ca l-am ras crud cat scria acolo o lingurita nu prea s-a simtit. Mirosul imi place la nebunie. Si cat puneti la mancare o lingutita mai putin? |
|
|
![]()
|
|
Obsedat ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Obsedat Posts: 414 Joined: 1-November 06 Member No.: 670 ![]() |
pentru raul de masina iau capsule cu ghimbir, se gasesc la farmacii si plafar
la mancare il pun dat pe razatoare, cam o ligurita, poate si mai mult, e destul de aromat |
|
|
![]()
|
|
Multumesc tare mult asgaard.
|
|
|
![]()
|
|
cu placere (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) si spor la gatit
|
|
|
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 21st June 2025 - 12:45 PM |
|