![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]()
|
|
V.I.P. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 3,295 Joined: 1-July 07 From: Flower power Member No.: 1,880 ![]() |
Stie cineva daca se gasesc la noi seminte de pin si unde?
|
|
|
![]()
|
|
Fondator eLady.ro ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Administrator Posts: 33,779 Joined: 7-December 05 Member No.: 5 ![]() |
Cred ca doar la Plafar s-ar putea gasi, insa nu am vazut niciodata la Craiova.
Poate fetele din Bucuresti stiu mai multe. |
|
|
![]()
|
|
Obsedat ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Obsedat Posts: 416 Joined: 12-July 07 From: iasi, romania Member No.: 1,930 ![]() |
Eu un Iasi am gasit la un magazin arabesc.
|
|
|
![]()
|
|
Incurabil ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Editorialist Posts: 1,312 Joined: 18-January 07 From: SB Member No.: 1,062 ![]() |
missssn,in Sibiu gasesti,e un magazin naturist cu de TOATE...insa,nu stiu de unde esti tu...
|
|
|
![]()
|
|
V.I.P. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 3,295 Joined: 1-July 07 From: Flower power Member No.: 1,880 ![]() |
Eu sunt din Bv e la noi un mag. naturist mai bine aprovizionat in oras cand ajung in centru o sa intreb, desi nu trag prea mari sperante.
La noi nu e nici un mag. arabesc din pacate Irinica. This post has been edited by misssn7: Mar 3 2008, 05:43 PM |
|
|
![]()
|
|
Obsedat ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Obsedat Posts: 414 Joined: 1-November 06 Member No.: 670 ![]() |
Vezi si in hypermarketurile gen Carrefour, la alune si seminte... pe vremuri se gaseau mai peste tot, acum am gasit numai la arabi, si a doua oara nu mai dau 18 lei pe 200g (IMG:style_emoticons/default/sad.gif)
|
|
|
kalua |
![]()
|
Musafir ![]() |
Cum se prepara feniculul
Se taie partea cu verdeata. Verdeata nu se arunca, ci se foloseste, cand mancarea e gata, ca...verdeata. (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) (IMG:http://i37.photobucket.com/albums/e77/karina_luana/Bucatarie/IMG_7244.jpg) Se taie in doua (IMG:http://i37.photobucket.com/albums/e77/karina_luana/Bucatarie/IMG_7245.jpg) Se scot foile ca la o ceapa. Daca este nevoie, se spala (poate intra pamant, nisip intre ele). La feniculii mai batrani nervurile sunt atoase, trebuie scoase (se trage cu cutitul ca la rubarba, ai mei n-au fost atosi) (IMG:http://i37.photobucket.com/albums/e77/karina_luana/Bucatarie/IMG_7247.jpg) |
|
|
kalua |
![]()
|
Musafir ![]() |
Creme tartar al lui cleo, de care a spus ca se pune la bezele. Sub denumirea asta se gaseste doar pe continentul american.
Este tartrat acid de sodiu (ma gandesc ca gasiti in farmacii asa ceva) amestecat cu bicarbonat. |
|
|
![]()
|
|
Fondator eLady.ro ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Administrator Posts: 33,779 Joined: 7-December 05 Member No.: 5 ![]() |
Stie cineva la ce se pot folosi semnitele de anason? Am cumparat de curiozitate, dar habar nu am la ce le-as putea folosi. (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)
|
|
|
kalua |
![]()
|
Musafir ![]() |
La legume: morcovi, varza rosie
La salata de fructe La orez cu lapte, piscoturi, turta dulce. paine, la magiun de prune Mie nu-mi prea place, am numai o amestecatura de condimente pentru paine in care sunt si seminte de anason. Isi pierde repede aroma, de aceea e bine sa fie macinat/sfaramat inainte de folosire. |
|
|
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 6th May 2025 - 02:31 AM |
|