![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]()
|
|
Fondator eLady.ro ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Administrator Posts: 33,779 Joined: 7-December 05 Member No.: 5 ![]() |
Aha, saru mina. O sa fac cum zici: cite putin sa vedem daca intra pe lista preferintelor. Saru` mina.
|
|
|
![]()
|
|
V.I.P. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 3,295 Joined: 1-July 07 From: Flower power Member No.: 1,880 ![]() |
Si ceai mai poti face din ele, e bun pt. colici la copiii mici.
|
|
|
![]()
|
|
Fondator eLady.ro ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Administrator Posts: 33,779 Joined: 7-December 05 Member No.: 5 ![]() |
Nici asta nu o stiam, multam fain!
|
|
|
kalua |
![]()
|
Musafir ![]() |
Am cumparat azi o bucata de pecorino tartufato (cu trufe negre), mie-mi place la nebunie. Branza e matura, cu gust (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) si combinatia cu gustul pamantiu de trufe mi se pare perfecta.
|
|
|
![]()
|
|
Master, am gasit semiinte de pin la real, la raionul cu alune, arahide, samd.
|
|
|
kalua |
![]()
|
Musafir ![]() |
A folosit cineva ulei din nuca de cedru? (IMG:style_emoticons/default/nesigur.gif)
|
|
|
![]()
|
|
Dependent ![]() ![]() ![]() Group: Dependent Posts: 218 Joined: 6-September 08 Member No.: 4,661 ![]() |
Dar ulei din seminte de struguri ati folosit? Este bun la gust?
|
|
|
![]()
|
|
moderator ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: V.I.P. Posts: 6,061 Joined: 8-December 05 From: Montreal Member No.: 34 ![]() |
kalua nici n-am auzit daramite sa folosesc
light blue este foarte bun si foarte sanatos |
|
|
![]()
|
|
Tratabil ![]() ![]() Group: Tratabil Posts: 122 Joined: 4-October 08 From: deva, HD Member No.: 5,029 ![]() |
Am descoperit si alte laturi ale forumului...va rog spuneti-mi exista de cumparat undeva martipan-esenta sau altfel? Pe vremea cand mancam bomboane de ciocolata am citit pe cutie ce contine bomboana care avea aroma aceea suuper-buna: martipan.
|
|
|
kalua |
![]()
|
Musafir ![]() |
Aroma de martipan nu exista. Martipanul este facut din migdale.
|
|
|
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 5th May 2025 - 08:38 PM |
|