![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]()
|
|
Tratabil ![]() ![]() Group: Tratabil Posts: 122 Joined: 4-October 08 From: deva, HD Member No.: 5,029 ![]() |
Mersi Kalua, dar mare pacat ca nu este.
|
|
|
![]()
|
|
Tratabil ![]() ![]() Group: Tratabil Posts: 122 Joined: 4-October 08 From: deva, HD Member No.: 5,029 ![]() |
Daca chiar sufar ca nu am pesmet conform-nu am vazut nicaieri, bag in blender cateva lingurite de granule de soia si iese exact ca pesmetul, e super cand chiar faci ceva pane-atentie insa sa acoperiti cu un prosop vasul de la blender cand mixati caci altfel sare.
|
|
|
kalua |
![]()
|
Musafir ![]() |
Praful de curry din supermarket e de obicei de calitate proasta, contine de multe ori amidon sau alte nastrusnicii ieftine. Alternativ il puteti cumpara in restaurante indiene. Acestea au mai multe amestecaturi, trebuie sa le incercati ca sa-l gasiti pe cel potrivit la gust voua. Binenteles ca asta cumparat din restaurant e mai scump decat cel din magazin, dar de obicei isi face banii cu varf si indesat.
|
|
|
![]()
|
|
V.I.P. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 3,295 Joined: 1-July 07 From: Flower power Member No.: 1,880 ![]() |
Ati cumparat careva din Ro fructe congelate, sunt bune au vreun gust? Mi se cam termina fructele din congelator si ma gandesc sa iau niste capsuni sau fructe de padure congelate, da' nu prea imi inspira cine stie ce incredere.
This post has been edited by Master of Norules: Jan 17 2009, 12:58 PM |
|
|
![]()
|
|
Incurabil ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 1,448 Joined: 13-January 06 From: in the middle of nowhere Member No.: 149 ![]() |
Nu stiu cata legatura are intrebarea mea cu topicul dar nu stiu unde s-o postez, am nevoie urgenta de un raspuns : unde pot gasi in Bucuresti icre negre veritabile?! In magazine gen Carrefour, Mega Image, Billa n-am vazut asa ceva. Si nici Mr. Google nu ma ajuta (IMG:style_emoticons/default/sad.gif)
|
|
|
kalua |
![]()
|
Musafir ![]() |
Cred ca e bine sa zici ce intelegi prin icre negre veritabile. Pentru mine alea-s Beluga, de Nisetru.
|
|
|
![]()
|
|
Incurabil ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 1,448 Joined: 13-January 06 From: in the middle of nowhere Member No.: 149 ![]() |
Scuze, nu stiu nici eu exact ce vreau sa zic. M-a rugat cineva sa-i cumpar. Veritabile stiu doar ca se refera la faptul ca nu trebuie sa fie din alea "vopsite". Am aflat ca ar exista si vopsite.
Ma gandesc ca cele pe care le caut eu ar trebui sa fie icrele negre de ...caviar... (IMG:style_emoticons/default/blink.gif) |
|
|
kalua |
![]()
|
Musafir ![]() |
Asa zic si eu. (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Nu stiu sa-ti spun unde la gasesti in Bucuresti, de obicei sunt la magazinele cu delicatese si strigarea la cutiuta de 50g incepe pe la suta de euro.
|
|
|
![]()
|
|
Fondator eLady.ro ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Administrator Posts: 33,779 Joined: 7-December 05 Member No.: 5 ![]() |
Ce se gaseste in supermarketuri dla pret de 10, 30 de lei sint icre de hering.. vopsite in negru de la coloranti. (IMG:style_emoticons/default/nusepoate.gif)
|
|
|
![]()
|
|
Ok, multumesc, macar stiu ce sa NU cumpar. Din auzite stiam ca trebuie sa fie scumpe rau icrele astea. Le vezi prin filmele cu si despre oameni bogati (IMG:style_emoticons/default/tongue.gif)
Of...maine trebuie sa ma "execut "si habar n-am incotro s-o iau. Vorba aia , am cautat si in Constanta si n-am gasit... |
|
|
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 5th May 2025 - 08:39 PM |
|