![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]()
|
|
Fondator eLady.ro ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Administrator Posts: 33,779 Joined: 7-December 05 Member No.: 5 ![]() |
Serios, mai Gabriele, asa crezi tu ca apar relatiile extraconjugale? (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif)
Noi, astialalti mai credului sintem de parere ca de plictiseala, dorinta de a "vina" in continuare si din o oarecare nevoie suplimentara de validare a calitatilor noastre. (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) PS: "aventurile extraconjugale" nu exista decit ca pleonasm (IMG:style_emoticons/default/wink.gif) |
|
|
![]()
|
|
Contaminat ![]() Group: Contaminat Posts: 6 Joined: 23-July 12 Member No.: 11,337 ![]() |
Eu cred ca e o confuzie in intelegerea iubirii, iubirea inseamna sa-l faci pe celalat fericit, sa te sacrifici pentru fericirea lui, filosofie stiu dar, se zice ca vrei sa fii cu cineva pentru a face acea persoana fericita, nu pentru a-ti satisface propriul egoism. Iubirea e generozitate neconditionata, restul e amagire, pasiune, atasament.
Concluzie, cand cineva te face nefericita, te inseala, nu te iubeste cu adevarat pentru ca nu ii pasa ca te raneste, ce crezi tu, daca esti sau nu fericita. |
|
|
![]()
|
|
Incurabil ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 1,057 Joined: 27-July 09 Member No.: 6,886 ![]() |
Mai astia care inselati , din orice fel de motive, sa stiti si sa luati aminte ca la fel o sa patiti si voi si atunci va fi trist ptr voi,dar cineva va fi intotdeauna f fericit,asa cum ati fost si voi.Ma bucur ptr voi,sincer!
|
|
|
![]()
|
|
Contaminat ![]() Group: User Banat Posts: 2 Joined: 11-November 12 Member No.: 11,506 ![]() |
id editat pentru doamne curioase
|
|
|
![]()
|
|
Fondator eLady.ro ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Administrator Posts: 33,779 Joined: 7-December 05 Member No.: 5 ![]() |
Sigur, in momentul in care suntem inselate, ne apucam sa dam cu fundul in populatie, dupa ce ne-am apucat ca facem destainuiri unui necunoscut.. (IMG:style_emoticons/default/morderis.gif)
|
|
|
![]()
|
|
Dependent ![]() ![]() ![]() Group: Dependent Posts: 308 Joined: 3-January 07 From: Craiova Member No.: 928 ![]() |
Sincer nu vad legatura intre iubire si inselat. Sunt doua lucruri paralele. Poate in mintea unei femei se mai ating pe undeva dar in a unui barbat niciodata. Pot sa iubesc si sa insel foarte bine. Faptul ca iubesc o persoana nu ma face niciodata sa nu ma intreb cum e in pat cu alta (just business).
|
|
|
![]()
|
|
Incurabil ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 1,057 Joined: 27-July 09 Member No.: 6,886 ![]() |
Da sunt de acord cu tine;imi pare bine ca ai aceasta parere si bineinteles ca poti sa intelegi daca partenerul(a) face la fel. Important sa deosebesti iubirea adevarata de o aventura;aici se rezuma totul (IMG:style_emoticons/default/magindesc.gif) !?
|
|
|
![]()
|
|
Una e sa te intrebi si alta e sa intri in pat cu o alta persoana, totusi (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)
|
|
|
![]()
|
|
Dependent ![]() ![]() ![]() Group: Dependent Posts: 308 Joined: 3-January 07 From: Craiova Member No.: 928 ![]() |
Da sunt de acord cu tine;imi pare bine ca ai aceasta parere si bineinteles ca poti sa intelegi daca partenerul(a) face la fel. Important sa deosebesti iubirea adevarata de o aventura;aici se rezuma totul (IMG:style_emoticons/default/magindesc.gif) !? O deosebesc foarte simplu pentru ca fiecare se bazeaza pe alta chimie interioara. Acum problema se complica intre sexe. Femeile, sub actiunea oxitocinei, incep sa dezvolte sentimente de regula, fata de persoana cu care au fost in pat. Majoritatea barbatilor nu dezvolta sentimente sau, in urma unei aventuri isi regasesc sentimentele fata de propria partenera. |
|
|
![]()
|
|
V.I.P. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Administratori Posts: 6,891 Joined: 9-November 07 From: Sibiu Member No.: 2,591 ![]() |
Mai Leo, dar daca te inseala pe tine partenera, tot asa ingaduitor, intelegator si logic esti? (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)
|
|
|
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 10th May 2025 - 08:57 AM |
|