![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]()
|
|
Contaminat ![]() Group: Contaminat Posts: 15 Joined: 10-July 12 From: Iasi Member No.: 11,314 ![]() |
ti-ar trebui sau ne-ar trebui o perioada singure..
exact.. |
|
|
![]()
|
|
V.I.P. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Administratori Posts: 6,891 Joined: 9-November 07 From: Sibiu Member No.: 2,591 ![]() |
Noi doua? Sau vorbesti de altceva? (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)
Paula, tu ai sta cu un barbat care te inseala? |
|
|
![]()
|
|
Dependent ![]() ![]() ![]() Group: Dependent Posts: 308 Joined: 3-January 07 From: Craiova Member No.: 928 ![]() |
Leo, cand te-am intrebat de ce, nu m-am gandit la motivele materiale ci doar la cele sentimentale. Vad ca logica ta este imbatabila si ma vad nevoita sa capitulez in fata argumentelor tale. Totusi, eu raman la parerea mea si in continuare sustin ca e mai bine sa-si vada fiecare de drum decat sa traga cu dintii de o relatie in care nu se mai simt impliniti. Uneori e mai bine sa isi vada fiecare de drum, dar de obicei relatiile sunt neechilibrate, in majoritatea cazurilor unul iubeste si altul profita. |
|
|
![]()
|
|
Fondator eLady.ro ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Administrator Posts: 33,779 Joined: 7-December 05 Member No.: 5 ![]() |
...atunci nu mai e dragoste, Leo. Nu exista "profit" in dragoste.
Ar fi interesant sa mai auzim si pararea altor barbati, pacat ca Laur al nostru intra mai rarut! |
|
|
![]()
|
|
Dependent ![]() ![]() ![]() Group: Dependent Posts: 308 Joined: 3-January 07 From: Craiova Member No.: 928 ![]() |
...atunci nu mai e dragoste, Leo. Nu exista "profit" in dragoste. Ar fi interesant sa mai auzim si pararea altor barbati, pacat ca Laur al nostru intra mai rarut! Exista profit oriunde. In fiecare relatie unul iubeste mai mult si altul mai putin. Asa ca cel iubit profita de majoritatea lucrurilor, iar la un moment dat se si plictiseste. On topic: a insela presupune absenta dragostei, nu neaparat si a iubirii (daca exista). |
|
|
![]()
|
|
Contaminat ![]() Group: Contaminat Posts: 15 Joined: 10-July 12 From: Iasi Member No.: 11,314 ![]() |
Vorbeam de un topic de mai sus, sincer nu stiu ce sa fac, de ma inseala, de ce nu ma lasa?
de ce ar mai avea nevoie de mine??? (IMG:style_emoticons/default/magindesc.gif) |
|
|
![]() ![]()
|
|
Contaminat ![]() Group: Contaminat Posts: 5 Joined: 16-November 12 Member No.: 11,518 ![]() |
Vorbeam de un topic de mai sus, sincer nu stiu ce sa fac, de ma inseala, de ce nu ma lasa? de ce ar mai avea nevoie de mine??? (IMG:style_emoticons/default/magindesc.gif) Pentru ca asa-s barbatii, inseala pentru ca e ceva nativ (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) ) Habar n-am, ma straduiesc de mult sa gasesc raspuns la intrebari asemanatoare celei puse de tine. De ce mai are nevoie de tine? Ei bine, barbatii nu se multumesc niciodata cu ce au acasa. Vor mai mult, dar nici la tine nu renunta pentru ca, din motive stiute doar de el, ii aduci un echilibru. Cealalta are ce tu nu ai, iar tu, la randul tau, ai ceva ce ea nu are. Va completati. Asa-s barbatii. Nu ar putea sa renunte la ea si sa fie doar cu tine, asa cum n-ar putea nici sa te lase pe tine pentru ea. |
|
|
![]() ![]()
|
|
asta e ceva banal. eu in locul lui daca a-si fi, a-si incerca sa fac in asa fel incat sa scap de ''acea nevoie'' de a mai avea pe altcineva,dar daca el e ffff diferit de mine, nu ar face-o niciodata. barbatii sunt barbati si nu poti sa ii schimbi indiferent de cum te schimbi pe tine mai ales.
|
|
|
![]() ![]()
|
|
Contaminat ![]() Group: Contaminat Posts: 5 Joined: 16-November 12 Member No.: 11,518 ![]() |
asta e ceva banal. eu in locul lui daca a-si fi, a-si incerca sa fac in asa fel incat sa scap de ''acea nevoie'' de a mai avea pe altcineva,dar daca el e ffff diferit de mine, nu ar face-o niciodata. barbatii sunt barbati si nu poti sa ii schimbi indiferent de cum te schimbi pe tine mai ales. Hmm...nu sunt prea sigura ca ai inteles ce-am vrut sa zic |
|
|
![]()
|
|
atunci fii mai explicita sau poate am inteles eu gresit (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)
|
|
|
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 10th May 2025 - 09:07 AM |
|