IPB

Site eLady | Articole eLady | Adrese utile | Trimite articol pentru eLady.ro | Trimite adresa utila | Contact 

Welcome Guest ( Log In | Register )

8 Pages V  < 1 2 3 4 > »   
Reply to this topicStart new topic
> Au murit Laura Stoica si logodnicul ei, Odihneasca-se in pace!
northstar
post Mar 10 2006, 10:08 AM
Post #11

Dependent

Group: Membru
Member No.: 190

fara cuvinte! o tragedie imensa ,mai ales pentru cei care i-au iubit si au ramas in urma lor,prietenii,parintzii!
infiorator,intr-o clipa se duce totul!
deci, copii,sa ne traim viatza atita cat este si sa nu mai alergam dupa iluzii..
,,all we are is dust in the wind''!
dumnezeu sa ii stranga la pieptul lui pe totzi 3!
Go to the top of the page

+Quote Post
black_widow
post Mar 10 2006, 10:14 AM
Post #12

Obsedat

Group: Membru
From: Timisoara
Member No.: 26

Nu pot spune altceva decat ca sunt de-a dreptul socata si nu-mi vine sa cred!!! (IMG:http://www.elady.ro/forums/style_emoticons/default/nesigur.gif)

Sunt de-a dreptul furioasa pe statul roman care are niste legi de tot kkt-ul! Ar trebui sa puna niste amenzi care intr-adevar sa-i usture pe toti conducatorii auto care comit astfel de greseli. Bineinteles ca nu-i e frica la nimeni sa incalce legea cu penalizarile care sunt acum! (IMG:http://www.elady.ro/forums/style_emoticons/default/angry.gif) Numai aseara ce am auzit la stiri ca unul a depasit o coloana pe contrasens pentru ca era grabit tare si cum era de asteptat s-a ciocnit cu altul care circula regulamentar! In Romania nu este de ajuns sa fi un sofer bun, ci sa fi atent la absolut tot ce misca in trafic, inclusiv la astfel de oameni care vor sa fie numiti "soferi"! Este incredibil cum viata noastra poate depinde de prostia si inconstienta unor astfel de oameni! (IMG:http://www.elady.ro/forums/style_emoticons/default/angry.gif)

Dumnezeu sa-i odihneasca in pace! (IMG:http://www.elady.ro/forums/style_emoticons/default/sad.gif)

+Quote Post
invisible
post Mar 10 2006, 10:23 AM
Post #13

Another Stranger Me

Group: Membru de Onoare
From: Capital City
Member No.: 40

Am ramas socat cand am auzit. Problema este ca lucrurile de genul asta se intampla saptamanal. Dupa povestea cu Teo Peter, acum Laura Stoica. Si sa nu uitam povestea de acum cateva luni cu acel microbuz care transporta niste muncitori la o fabricuta de textile care a iesit de pe sosea in linie dreapta si s-a infipt intr-un stalp si au murit peste 10 oameni. Vorba lui northstar, nu trebuie sa alergi dupa iluzii, sa iti traiesti viata pentru ca se poate termina oricand, din cele mai stupide cauze.

+Quote Post
carrie30
post Mar 10 2006, 10:33 AM
Post #14

Incurabil

From: Constanta
Member No.: 2

Dumnezeu sa ii odihneasca.
Nu am cuvinte...

+Quote Post
Szimcsi
post Mar 10 2006, 10:34 AM
Post #15

V.I.P.

From: Six feet from the edge
Member No.: 146

Si eu sunt in stare de soc. Am auzit de dimineata la televizor si am crezut ca nu aud bine (IMG:http://www.elady.ro/forums/style_emoticons/default/sad.gif) Tocmai cand era atat de fericita pentru sarcina ei.... Am vazut-o duminica la Mihaela Radulescu si radia pur si simplu...

Dumnezeu sa-i odihneasca in pace...

+Quote Post
Ciresica
post Mar 10 2006, 10:35 AM
Post #16

V.I.P.

From: In livada
Member No.: 51

este foarte trist cand moare un om, cunoscut sau necunoscut. insa cand acel om tocmai isi gasise fericirea si murind nu se mai poate bucura de ea... pare nedrept. intr-adevar viata e uneori mai scurta decat ne-am putea inchipui. sa ne bucuram de ea.

+Quote Post
laryysa
post Mar 10 2006, 10:59 AM
Post #17

niciodata sa nu spui niciodata

From: Romania
Member No.: 93

Exact in acel loc a mai fost un accident mortal , au fost 2 maisni care se intorceau de la o intalnire cu familia , copilul uneia din familiile respective a vrut sa mearga cu cealalta masina in care erau matusa si unchiul lui , parintii lui erau in urma lor . Era un copil facut tarziu cand nici nu mai sperau ca vor avea unul si s-a intamplat acelasi lucru ca si in cazul Laurei Stoica , a intrat pe contrasens o masina depasind o coloana si i-a lovit frontal .
Au murit si matusa si unchiul si copilul din masina aceea iar cei doi parinti pur si simplu au vazut in fata lor cum masina in care se afla unicul lor copil este zdrobita de un nemernic ...................

+Quote Post
angelina
post Mar 10 2006, 11:00 AM
Post #18

Tratabil
**

Group: Tratabil
From: Bucuresti
Member No.: 196

nu am cuvinte.. si nu-mi vine sa cred ce se intampla..
prostia si sfidarea legilor, a regulilor au ajuns, cred, aproape de apogeu..
oricare din noi poate sa fie maine victima unui dobitoc, rege al soselelor.. si poimaine totul va fi "uitat"/ ingropat/ clasat (cazul lui Teo Peter)..

Dumnezeu sa-i odihneasca!

+Quote Post
vad_voci
post Mar 10 2006, 11:01 AM
Post #19

Musafir

nu vreau sa par insensibil..dar tragedii se intampla zilnic..uneori mai aproape de noi, uneori mai departe..nu pot sa spun ca ma simt asa de afectat sau ca sunt socat..doar ca povestea asta imi aduce aminte ca tragediile se intampla si niciodata nu stii cand, sau de ce..

+Quote Post
laryysa
post Mar 10 2006, 11:01 AM
Post #20

niciodata sa nu spui niciodata

From: Romania
Member No.: 93

angelina sa nu uitam de cazul sotiei lui Adrian Paunescu......... (IMG:http://www.elady.ro/forums/style_emoticons/default/nusepoate.gif)

+Quote Post

8 Pages V  < 1 2 3 4 > » 
Reply to this topicStart new topic
1 User(s) are reading this topic (1 Guests and 0 Anonymous Users)
0 Members:

Lo-Fi Version Time is now: 4th July 2025 - 02:28 PM