IPB

Site eLady | Articole eLady | Adrese utile | Trimite articol pentru eLady.ro | Trimite adresa utila | Contact 

Welcome Guest ( Log In | Register )

8 Pages V  < 1 2 3 4 5 > »   
Reply to this topicStart new topic
> Au murit Laura Stoica si logodnicul ei, Odihneasca-se in pace!
black_widow
post Mar 10 2006, 11:04 AM
Post #21

Obsedat

Group: Membru
From: Timisoara
Member No.: 26

Laryy, nu imi mai aduc aminte de poveste... (IMG:http://www.elady.ro/forums/style_emoticons/default/sad.gif) A omorat pe cineva? Zilele astea am vazut-o la stiri ca se tinea de mana cu nush ce fata, ruda cu... accidentatul?
Go to the top of the page

+Quote Post
cecylly
post Mar 10 2006, 11:10 AM
Post #22

Dependent

Group: Dependent
Member No.: 3

nici mie nu-mi vine sa cred. am vazut aseara la stiri imagini cu masina. ingrozitor!
dumnezeu sa-i odihneasca in pace!

+Quote Post
laryysa
post Mar 10 2006, 11:11 AM
Post #23

niciodata sa nu spui niciodata

Group: Membru de Onoare
From: Romania
Member No.: 93

black.....

Pai a omorat toata familia fetei respective si a primit 3 ani cu suspendare , la care a facut recurs ca cica e pedeapsa prea mare (IMG:http://www.elady.ro/forums/style_emoticons/default/nusepoate.gif) (IMG:http://www.elady.ro/forums/style_emoticons/default/nusepoate.gif)

+Quote Post
northstar
post Mar 10 2006, 11:18 AM
Post #24

Dependent

Member No.: 190

nevasta lu Paunescu,alta nenorocita care a omorat 3 oameni,fiindca cucoana era in criza de timp.S-a intamplat la Pielesti,locu ala parca-i blestemat,a depasit o coloana de 14 mashini,intr-o zona cu linie continua,si a intrat intr-o Dacie.Oamenii veneau de la Herculane,unde o recompensasera pe adolescenta familiei,care intrase la un liceu f.bun,cu o mica vacantza.
Dupa ce ,,vaca''[sorry ,ptr.exprimare] a obtinut 3 ani cu suspendare,tot ea a facut recurs,nemultzumita de sentintza! A scapat de pedeapsa fiindca a tapetat cu bani,o gramada de avocatzi si pe rudele fetitzei [mezina] care a scapat cu viatza din accident.
mey,oricate legi ar exista si oricat de mari ar fi amenzile,se va gasi intotdeauna un idiot[idioata] care se simte bine numai cand calca pe pedala la blana,ca sa-i vajaie lui adrenalina in vene,un impotent cerebral,caruia nu-i pasa de viatza altora din trafic ,fiindca nu respecta valoarea umana si morala.

+Quote Post
black_widow
post Mar 10 2006, 11:23 AM
Post #25

Obsedat

From: Timisoara
Member No.: 26

Acum am citit si eu istoria. Pe scurt: "Din cauza vitezei excesive, Carmen Paunescu a pierdut controlul jeep-ului pe care il conducea si a patruns pe contrasens, lovind frontal un autoturism Dacia Nova in care se afla familia Burlan, omorand 3 oameni."
Mi-e scarba pur si simplu! Eu una nu m-as mai putea privii in oglinda de rusine si... de vinovatie! (IMG:http://www.elady.ro/forums/style_emoticons/default/angry.gif)

+Quote Post
Fahnell
post Mar 10 2006, 11:26 AM
Post #26

Dependent

From: Bucuresti
Member No.: 65

aceste accidente se vor inmulti. sa nu uitam ca acel drum de la Movilita este in fapt un drum facut de suedezi in anii 1920. Traficul pentru care a fost dimensionat....nu are rost sa comnetam. cum tot mai multi oameni au masini si cum multe drumuri la noi au o singura banda pe sens...si cum multi sunt si grabiti. concluziile le trageti voi. una peste alta un coleg de al meu de munca tot acolo a avut un accident.
pana nu o0 sa avem autostrazi si soferi mai prudenti nu facem nimic

+Quote Post
laryysa
post Mar 10 2006, 11:27 AM
Post #27

niciodata sa nu spui niciodata

From: Romania
Member No.: 93

Tupeul unora de multe ori ajunge sa te scarbeasca (IMG:http://www.elady.ro/forums/style_emoticons/default/nusepoate.gif)

+Quote Post
angelina
post Mar 10 2006, 11:45 AM
Post #28

Tratabil
**

Group: Tratabil
Member No.: 196

si asa ajungem cu totii la o singura concluzie: traim intr-o tara de hoti si iresponsabili. fura tot, isi construiesc case fantastice, isi cumpara masini luxoase si omoara oameni..
sunt de acord cu fanel, avem o infrastructura minunata.. da' lipseste cu desavarsire..
accidente sunt si vor fi mult mai multe.. ca masini avem, slava Domnului, da' unde mergi cu ele? in gropile tarii? pe singura banda de pe drumurile nationale, depasind CARUTE!! in secolul 21?!
sincera sa fiu, as prefera de 10 ori inca o revolutie maine, dar sa vad oameni care fac ceva.. nu hoti nenorociti ce vaneaza un profit pe termen scurt.. de parca maine copii sau nepotii lor n-o sa moara tot din acealeasi cauze ca si prostimea... ca un sofer de tir disperat ca ramane fara loc de munca, va iesi din coloana si ii va face praf frumusetea de gipan furat de la .. minunatii contribuabili..
scuze daca am fost off topic..

+Quote Post
northstar
post Mar 10 2006, 12:18 PM
Post #29

Dependent

Member No.: 190

angelina,nu doar cei cu gipane au microbul vitezei in sange.Am vazut si posesori de Dacii ,care trageau de ele,in depashiri de parca erau rachete,si alea nu puteau da mai mult !Cei mai multzi care faceau valuri,erau aia care mergeau la piatza,o data pe saptamina,cu mashinile burdushite,cu remorci,cu mama naibii,dupa ei,dar o calcau,frate,si mai imi bagau si claxonu in timpane ca mergeam regulamentar,dar ,deh,is femeie,la cratitza ,nu?????????[eu conduc tot o Dacie]
ca sa-i calmezi pe astia,ar trebui sa le suspenzi carnetul de conducere,definitiv,nu o amenda de ...cat o fi!trimite-l ,frate,inapoi la bicicleta sau sa-si cheltuie banii pe taxiuri,si i-ar veni mintea la cap!
cat despre hotzie ce sa mai zicem?!ieri vedeam la stiri cum pe Tender il judeca in libertate, fiindca nevasta-sa e gravida[ce-o avea coada vacii cu stampila primariei?] in timp ce politzaii il saltau pe un amarat de tzigan ,paraplegic ,de vreo 75 de ani,tzintuit la pat,ptr.nush ce gainarie marunta!

+Quote Post
catalina77
post Mar 10 2006, 12:30 PM
Post #30

Incurabil

Member No.: 54

Am citit in urma cu cateva zile ca nevasta lui Paunesc in ipocrizia ei fara margini (IMG:http://www.elady.ro/forums/style_emoticons/default/ohmy.gif) o infiaza pe fetita care a scapat cu viata din acidentul acela. Stau si ma intreb...cum o mai pune femeia asta capul pe perna? Ce conshtiinta are?! Si eu sunt sofer...si-mi iau in nas injuriile barbatzilor grabiti care mai-mai ma dau afara de pe sosea doar pentru ca vor sa depaseasca...cu 160 la ora! (IMG:http://www.elady.ro/forums/style_emoticons/default/angry.gif)

M-am saturat de mizerii...m-am saturat sa merg pe banda mea si sa ma trezesc lovita de un bou care merge pe contrasens. Asta vara am plecat de la Buc. catre bunici mei cu inca 2 verisoare...soseaua Alexandriei goala...deodata, aproape de intrarea in Jud. Teleorman, intr-o panta destul de lunga, observ ca pe banda pe care ma deplasam era un Merceds ce rula cu viteaza...am murit, am incremenit...ala venea spre mine...verisoarele mele amutisera...am tras cat mai dreapta...cu cativa metri in fatza mea boul baltii trece pe banda lui ranjind...era tare amuzanta situatia...dupa treaba asta am bagat 2 tigari una dupa alta. (IMG:http://www.elady.ro/forums/style_emoticons/default/sad.gif) Nenorocitilor astia ar trebuia sa li se suspende definitiv permisele.

+Quote Post

8 Pages V  < 1 2 3 4 5 > » 
Reply to this topicStart new topic
1 User(s) are reading this topic (1 Guests and 0 Anonymous Users)
0 Members:

Lo-Fi Version Time is now: 15th July 2025 - 04:32 PM