IPB

Site eLady | Articole eLady | Adrese utile | Trimite articol pentru eLady.ro | Trimite adresa utila | Contact 

Welcome Guest ( Log In | Register )

8 Pages V  « < 2 3 4 5 6 > »   
Reply to this topicStart new topic
> Au murit Laura Stoica si logodnicul ei, Odihneasca-se in pace!
laryysa
post Mar 10 2006, 12:43 PM
Post #31

niciodata sa nu spui niciodata

Group: Membru de Onoare
From: Romania
Member No.: 93

Din pacate justitia e oarba la propriu (IMG:http://www.elady.ro/forums/style_emoticons/default/nusepoate.gif)
Go to the top of the page

+Quote Post
catalina77
post Mar 10 2006, 12:44 PM
Post #32

Incurabil

From: Bucuresti
Member No.: 54

In mare pentru cei ce o fac...altfel vede f. bine! (IMG:http://www.elady.ro/forums/style_emoticons/default/angry.gif)

+Quote Post
albinuza
post Mar 10 2006, 12:50 PM
Post #33

V.I.P.

From: Bra, Italia
Member No.: 56

Am patit si eu din astea Cata.si multe!
Dumnezeu sa-i ierte si sa-i odihneasca in pace!
crec ca nici un comentariu nu-si mai are rostul. orice am zice sau am face noi lumea o sa faca exact aceleasi lucruri care ei cred ca ii fac sa arate mai bine, sa para mai importanti...doar pentru ca ei se grabesc sa ajunga in cine stie statiune din tara....
regretabil! (IMG:http://www.elady.ro/forums/style_emoticons/default/sad.gif)
v-am pupat. am plecat acasa!

+Quote Post
missu
post Mar 10 2006, 01:16 PM
Post #34

Musafir

doamne, nu pot sa cred, nu-mi revin de cand am aflat. o vazusem la teo intr-o seara si povestea cu atat entuziasm de sarcina, de planurile ei de viitor, isi vazuse copilul la ecograf. erau fericiti. saracii....
dumnezeu sa-i odihneasca .

+Quote Post
fortelady
post Mar 10 2006, 02:39 PM
Post #35

Musafir

QUOTE(catalina77 @ Mar 10 2006, 12:30 PM) *
Am citit in urma cu cateva zile ca nevasta lui Paunesc in ipocrizia ei fara margini (IMG:http://www.elady.ro/forums/style_emoticons/default/ohmy.gif) o infiaza pe fetita care a scapat cu viata din acidentul acela. Stau si ma intreb...cum o mai pune femeia asta capul pe perna? Ce conshtiinta are?! Si eu sunt sofer...si-mi iau in nas injuriile barbatzilor grabiti care mai-mai ma dau afara de pe sosea doar pentru ca vor sa depaseasca...cu 160 la ora! (IMG:http://www.elady.ro/forums/style_emoticons/default/angry.gif)

M-am saturat de mizerii...m-am saturat sa merg pe banda mea si sa ma trezesc lovita de un bou care merge pe contrasens. Asta vara am plecat de la Buc. catre bunici mei cu inca 2 verisoare...soseaua Alexandriei goala...deodata, aproape de intrarea in Jud. Teleorman, intr-o panta destul de lunga, observ ca pe banda pe care ma deplasam era un Merceds ce rula cu viteaza...am murit, am incremenit...ala venea spre mine...verisoarele mele amutisera...am tras cat mai dreapta...cu cativa metri in fatza mea boul baltii trece pe banda lui ranjind...era tare amuzanta situatia...dupa treaba asta am bagat 2 tigari una dupa alta. (IMG:http://www.elady.ro/forums/style_emoticons/default/sad.gif) Nenorocitilor astia ar trebuia sa li se suspende definitiv permisele.

cata. taci ca mor... eu plec la noapte pe soseaua alexandriei.... am patit-o si eu de cateva ori cu boi care vin pe contrasens in viteza sau se amuza facand pe grozavii in fata celorlalti.

ultima data cand s-a jucat un bou asa cu mine l-am gasit dupa 2 km facut PRAF de un parapet de beton la barajul Argesului. am ramas aseara fara replica cand am vazut in ce hal era masina alora (nu aveau cum sa scape cu viata dupa halul masinii) si am simtit ca mi se taie picioarele.

cand am plecat ultima data din bucuresti a fost acum 2 saptamani pe viscolul ala - am mers cu multa bafta fara probleme pana in alexandria, la vreo 10-15 km - 2 tiruri pe banda de alaturi, mergeau regulamentar, unu' voia sa depaseasca pe celalalt dar m-a vazut si s-a oprit; eu am trecut (noroc ca eram in localitate si aveam viteza f mica, eram si obosita si nu voiam sa risc sa merg cu viteza mare si din principiu incetinesc cand nu vad 100% soseaua)- cand am trecut de tiruri am incremenit - in fata mea exact pe mijlocul benzii (deci cum ar veni ascuns de cabina tirului) era un mos sprijinit in batz. statea si se uita la stele (da, pe bune, se uita in sus... ) efectiv nu stiu cum l-am evitat. sora mea a inghetat langa mine (am vazut-o cu coada ochiului cum se albeste la fatza, i-a scapat telefonul din mana si ii auzeam inima cum bate, a deschis gura sa tipe dar nu putea sa zica nimic) - tocmai imi zisese cu cateva momente inainte ca i se pare ca e un caine pe partea cealalta si sa trec mai pe centru ca sa nu dau in el - eu nici acum nu stiu cum am tras de volan, stiu ca vedeam fundul tirului si simteam masina cum aluneca. pana la urma nu s-a intamplat nimic (mosu a fost evitat la un fir de par, masina mea la fel - am trecut milimetric pe langa tir) doar ca am imbatranit 10 ani in alea cateva secunde. iar ala a ramas tot acolo uitandu-se la stele precum ciobanul mioritic...

+Quote Post
idd
post Mar 10 2006, 02:42 PM
Post #36

Tratabil
**

Group: Membru
From: Timisoara
Member No.: 25

E foarte trist ce s-a intimplat, dar nenorociri ca aceasta se intimpla mereu pe soselele "patriei".Cind este vorba de o persoana publica, mass-media face mai multa vilva, dar cite accidente mortale trec ca si neobservate, desi se intimpla aproape zilnic.Infrastructura zero, densitatea de masini "bengoase" conduse de "jmecheri" e din ce in ce mai mare, regulile de circulatie nu se mai respecta...decit de catre "fraieri"(cum sint si eu)...iar rezultatele vorbesc de la sine.Nu o data mi s-a intimplat ca din spate sa imi vina puternic vreun "jmecher" cu masina "bengoasa", cu viteza de 140 km/h sau peste, blitzindu-ma cu farurile, enervat ca-i stau in cale, cind ar fi trebuit de fapt sa trag pe dreapta, in sant, sa-i fac loc dumnealui sau dumneaei.Iar madam Paunescu nu e din pacate un caz singular...ceva mai demult, prin '99, omul de afaceri brasovean Dan Tartaga aflat sub influenta alcoolului a intrat cu masina pe trotuar cu peste 100 km/h(in oras) si a omorit 2 batrini.A primit vreo 5 ani de puscarie din care nu stiu daca a executat ceva...
Pe de alta parte bagam milioane de euro(pe hirtie) in reparatii capitale ale autostrazii Bucuresti-Pitesti, reparatii care daca tin un an, e bine...aici sint banii dumneavoastra (IMG:http://www.elady.ro/forums/style_emoticons/default/sad.gif) .
Scuze daca am "deraiat" off-topic.

+Quote Post
fortelady
post Mar 10 2006, 03:20 PM
Post #37

Musafir

aici sunt poze cu masinile facute praf

+Quote Post
tits_herbert
post Mar 10 2006, 03:31 PM
Post #38

---

Member No.: 28

(IMG:http://www.elady.ro/forums/style_emoticons/default/sleep.gif) Dumnezeu sa ii odihneasca

+Quote Post
mititik
post Mar 10 2006, 03:44 PM
Post #39

Membru de Onoare

Group: Obsedat
Member No.: 4

Dumnezeu sa ii odihneasca!
Mi s-a facut pielea de gaina! Doamne, cum poate sa atarne viata unui om de un fir de par!
Adevarul este ca de cand am inceput sa conduc zilnic, am observat cat de inconstienti poti fi marea majoritate a soferilor. Regulile de circulatie sunt facute pentru a fi acolo undeva, caci nimeni nu mai tine cont de ele. Personal, cred ca prima vina o au cei care dau/primesc spaga la examenele pentru carnetul de conducere. Cand am dat eu de carnet, inaintea mea a fost un tip caruia i s-a oprit de doua ori motorul cu politistul langa el, pleca de pe loc cu turatia la maxim si din cate mi-a spus el nu a facut decat 3 sedinte de conducere inainte de examen. Cu toate astea, si-a luat carnetul cu brio si felicitari! Cum e posibil asa ceva?

+Quote Post
black_widow
post Mar 10 2006, 03:50 PM
Post #40

Obsedat

Group: Membru
From: Timisoara
Member No.: 26

Traim in Romania!

+Quote Post

8 Pages V  « < 2 3 4 5 6 > » 
Reply to this topicStart new topic
1 User(s) are reading this topic (1 Guests and 0 Anonymous Users)
0 Members:

Lo-Fi Version Time is now: 18th July 2025 - 02:59 AM