![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]()
|
|
V.I.P. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 8,980 Joined: 12-January 06 From: Six feet from the edge Member No.: 146 ![]() |
...si asta ne ocupa tot timpul (IMG:http://www.elady.ro/forums/style_emoticons/default/sad.gif)
|
|
|
![]()
|
|
Incurabil ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Incurabil Posts: 1,440 Joined: 2-February 06 Member No.: 176 ![]() |
e groaznic! in momentele astea trebuie sa te agati de speranta ca exista un loc mai bun dupa. Dumnezeu sa-i odihneasca pe toti 3!
|
|
|
![]()
|
|
Fondator eLady.ro ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Administrator Posts: 33,779 Joined: 7-December 05 Member No.: 5 ![]() |
|
|
|
![]()
|
|
Oli, Popeye's babe ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 4,290 Joined: 7-February 06 From: Bucuresti Member No.: 194 ![]() |
pe mine m-a taiat plansul!
toata ziua am stat lipita de topicul asta, dar nu am avut cuvinte sa-mi exprim durerea. dumnezeu sa-i odihneasca! |
|
|
![]()
|
|
Contaminat ![]() Group: Membru Posts: 2 Joined: 10-March 06 Member No.: 258 ![]() |
intr-adevar, o mare pierdere...
|
|
|
vad_voci |
![]()
|
Musafir ![]() |
un gentleman nu spune niciodata..doar face poze :|
asta e topic de jelire si momente de reculegere..deci eu zic sa nu il stricam mai departe..ne mutam pe langa drum, pe langa gard (IMG:http://www.elady.ro/forums/style_emoticons/default/smile.gif) |
|
|
![]()
|
|
Incurabil ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru Posts: 584 Joined: 7-December 05 Member No.: 11 ![]() |
Laura Stoica-Nici o stea
Cat am dat, tot as vrea sa dau Cat am luat, tot as vrea sa iau Sa-nteleg lumea cum e ea Si vreau sa ma apropii de o stea Viata mea e ca un cerc inchis Pana acum nu l-am deschis De trecut nu-mi pare rau Si stau si fac tot ce vreau eu, Dar azi, aici n-am atins nici o stea! Cat as vrea sa pot s-alerg mereu Drumul bun oricat ar fi de greu Nu-mi pasa, eu pot s-astept Vreau sa am steaua mea, Vreau sa o pot avea, Caci eu n-am atins nici o stea! Care bat praful pe poteci Eu nu vreau, nu vreau sa pleci, Ca licoarea prin mine sa treci, Sa stai, sa faci tot ce-ti doresti S-apoi sa atingem o stea Cat as vrea sa pot s-alerg mereu Gandul bun din tot ce-i rau Nu-mi pasa eu pot s-astept! Vreau sa am steaua mea, Vreau sa fii steaua mea, Vreau sa ajungi la ea Caci eu n-am atins nici o stea. Sa nu-ti pese ce-ti spun eu Viata iti da chiar tot ce vrei Daca sti, poti sa si iei. Dar eu vreau, vreau. ma uit la buletinul de stirii si imi curg lacrimi pe obraji...ma impresioneaza peste masura gandul ca era insarcinata ... e atat de nedrept totul... |
|
|
![]()
|
|
--- ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 5,601 Joined: 8-December 05 Member No.: 28 ![]() |
|
|
|
![]()
|
|
Fondator eLady.ro ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Administrator Posts: 33,779 Joined: 7-December 05 Member No.: 5 ![]() |
Multumim , Ella.
Pacat ca a trebuit sa ne amintim de Laura in aceste conditii... Mare pacat... |
|
|
![]()
|
|
Contaminat ![]() Group: Membru Posts: 1 Joined: 10-March 06 Member No.: 259 ![]() |
este incredibil..nu-mi venea sa cred cind am auzit
pacat sa aiba liniste in cer |
|
|
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 15th July 2025 - 10:50 AM |
|