![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]()
|
|
Membru de Onoare ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Editorialist Posts: 3,877 Joined: 9-December 05 From: Here and There Member No.: 70 ![]() |
vreau si eu melodia asta (IMG:http://www.elady.ro/forums/style_emoticons/default/sad.gif) nu numai versurile.. are cineva?
|
|
|
![]()
|
|
Fondator eLady.ro ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Administrator Posts: 33,779 Joined: 7-December 05 Member No.: 5 ![]() |
O sa va rog, asa cum v-a rugat si Ross, sa pastram topicul pentru aducere aminte.
CD-uri si casete ale Laurei se gasesc in comert. Mesajele "pe linga" au fost mutate la: http://www.elady.ro/forums/index.php?showtopic=820 |
|
|
![]()
|
|
Dependent ![]() ![]() ![]() Group: Dependent Posts: 262 Joined: 18-February 06 From: Cluj-Napoca Member No.: 231 ![]() |
Ceea ce ma deranjeaza in general la stirile astea este faptul ca se mediatizeaza doar moartea anumitor persoane, asa-zise celebre, cand de fapt zilnic mor oameni, in Romania, in afara Romaniei, etc. Cei care nu apar prin mass-media nu au fost oameni, nu au avut suflet ?
Viata e o moarte continua, lenta sau "Ne nastem spre a muri" sau "Life is just a slow way to die". |
|
|
![]()
|
|
Fondator eLady.ro ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Administrator Posts: 33,779 Joined: 7-December 05 Member No.: 5 ![]() |
Girlish, poate pentru tine Laura Stoica nu a fost o vedeta, asa cum pentru multi altii nu sint vedete toate don`soarele astea fara voce insa cu busturi siliconate, funduri bombate si doze de inteligenta invers proportionale cu tupeul pe care il au...
|
|
|
![]()
|
|
Dependent ![]() ![]() ![]() Group: Dependent Posts: 262 Joined: 18-February 06 From: Cluj-Napoca Member No.: 231 ![]() |
Sigur, e trist, dar se face prea mult tam-tam. Va mai trai doar prin muzica ei si atat. Si nu, nu ascult manele.
|
|
|
![]()
|
|
Contaminat ![]() Group: Membru Posts: 40 Joined: 17-December 05 Member No.: 110 ![]() |
Draga mea , intr-adevar , e trist , dar e trist ca nu ai capacitatea sa intelegi ca departe de a fi o ,,vedeta", Laura Stoica a fost un OM , care purta in trupul ei alta viata .......
Nici macar asta nu te-a impresionat ????? Pacat !!!!!....Mare pacat ca ne deranjeaza prezenta unor oameni chiar si atunci cand nu mai sunt printre noi . |
|
|
![]()
|
|
Oli, Popeye's babe ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 4,290 Joined: 7-February 06 From: Bucuresti Member No.: 194 ![]() |
va rog nu va certati! iubesc elady pentru ca aici simt ca parerile imi sunt ascultate si nu analizate la sange! sa nu transformam acest forum in ceea ce a devenit eva acum!
eu propun sa pastram un moment vesnic de reculegere in memoria Laurei si sa inchidem acest topic. |
|
|
![]()
|
|
Incurabil ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 568 Joined: 17-December 05 Member No.: 112 ![]() |
in loc sa va ciorovaiti propun sa aprindem o lumanare pentru cei ce acum nu mai sunt printre noi! (IMG:http://www.elady.ro/forums/style_emoticons/default/sad.gif)
|
|
|
![]()
|
|
Nu o sa inchid topicul pentru ca in mod sigur mai sint multe de spus despre Laura Stoica. Mai multe decit s-ar fi spus daca ar mai fi trait. (IMG:http://www.elady.ro/forums/style_emoticons/default/sad.gif)
|
|
|
![]()
|
|
Draga mea , intr-adevar , e trist , dar e trist ca nu ai capacitatea sa intelegi ca departe de a fi o ,,vedeta", Laura Stoica a fost un OM , care purta in trupul ei alta viata ....... Nici macar asta nu te-a impresionat ????? Pacat !!!!!....Mare pacat ca ne deranjeaza prezenta unor oameni chiar si atunci cand nu mai sunt printre noi . Deci, crezi ca nu au murit si nu mor si nu vor mai muri si alte femei insarcinate in afara de Laura Stoica ? Umanitatea unui om nu consta in capacitatea sa de a da viata. Vroiam sa zic ca multi oameni sunt ipocriti dupa moartea ei, inainte acestia nu o apreciau. |
|
|
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 10th July 2025 - 07:13 AM |
|