![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]()
|
|
Fondator eLady.ro ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Administrator Posts: 33,779 Joined: 7-December 05 Member No.: 5 ![]() |
Va rog foarte mult sa nu transformam topicul in altceva si sa nu ne pierdem simtul masurii.
Da, anumite posturi tv au incercat sa transforme aceste momente triste in motiv de rating, insa durerea oamenilor care au iubit-o si au apreciat-o este reala. |
|
|
![]()
|
|
Membru de Onoare ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Editorialist Posts: 3,877 Joined: 9-December 05 From: Here and There Member No.: 70 ![]() |
(IMG:http://www.elady.ro/forums/style_emoticons/default/sad.gif) am gasit melodia.. ce pacat ca atat cat a fost in viata nu am stiut sa apreciez..
|
|
|
![]()
|
|
niciodata sa nu spui niciodata ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 1,545 Joined: 12-December 05 From: Romania Member No.: 93 ![]() |
Din pacate mai sunt si alti interpreti (in viata) care nu sunt apreciati , sper ca nu trebuie sa moara si ei ca sa ne dam seama ca au existat (IMG:http://www.elady.ro/forums/style_emoticons/default/sad.gif)
Sincer eu nu prea imi aduc aminte de exemplu sa se fi vorbit prea mult de Teo Peter cat era in viata .........trist . Iar de Laura nu cred ca s-a vorbit toata viata cumulat cat s-a vorbit acum la moartea ei .........la fel de trist . Sa o amintim si pe Anda Calugareanu despre care la fel , o viata de artista despre care nu s-a prea vorbit decat dupa moartea ei ......................... NO COMMENT ................ Unde sunt Mirabela Dauer , Eva Kiss , Luminita Anghel despre care deja am si uitat ce a facut pentru Romania la Eurovizion ........si multi , multi altii ................. Ceea ce ma deranjeaza in general la stirile astea este faptul ca se mediatizeaza doar moartea anumitor persoane, asa-zise celebre, cand de fapt zilnic mor oameni, in Romania, in afara Romaniei, etc. Cei care nu apar prin mass-media nu au fost oameni, nu au avut suflet ? Viata e o moarte continua, lenta sau "Ne nastem spre a muri" sau "Life is just a slow way to die". Vreau si eu sa spun ceva aici girlish : Sa sti ca anul trecut a murit vecinul meu nea' Vasile , pacat de el un om tare de treaba , chestia e ca daca tu sau alte persoane de pe eLady nu l-au cunoscut nu pot sa deschid un topic despre el ............. Despre Laura vorbim aici , pentru ca vrem sa ne amintim de ea asa cum a fost , pentru ca o cunosteam cu totii si e o mare pierdere pentru toti .......... |
|
|
![]()
|
|
Fondator eLady.ro ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Administrator Posts: 33,779 Joined: 7-December 05 Member No.: 5 ![]() |
O sa va rog sa mutam discutia despre promovarea valorilor in topicul pe care l-am deschis special in acest scop, pentru ca este o problema care ne priveste pe toate.
http://www.elady.ro/forums/index.php?showtopic=983 Iar acest topic sa ramina pentru o lacrima curata si pentru o pioasa aducere aminte. |
|
|
![]()
|
|
Membru de Onoare ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Editorialist Posts: 3,877 Joined: 9-December 05 From: Here and There Member No.: 70 ![]() |
..a plouat azi fara oprire.. (IMG:http://www.elady.ro/forums/style_emoticons/default/sad.gif)
|
|
|
![]()
|
|
Tratabil ![]() ![]() Group: Membru Posts: 91 Joined: 7-February 06 Member No.: 191 ![]() |
Dumnezeu sa-i odihneasca!
Pe la mine pe acasa se spune ca daca ploua in ziua inmormantarii inseamna ca le pare rau ca pleaca... (IMG:http://www.elady.ro/forums/style_emoticons/default/sad.gif) |
|
|
![]()
|
|
Tratabil ![]() ![]() Group: Tratabil Posts: 105 Joined: 8-February 06 From: Bucuresti Member No.: 200 ![]() |
Pe soseaua E85 se intampla f multe accidente.Merg pe soseau a asta de cel putin 2 ori pe luna.Intr-o zi am vazut 4 accidente in 200 de km (bucuresti-focsani).Pt ca este o sosea europeana gasesti de la tiruri (conduse de niste nebuni inconstienti care merg cu o viteza de nu iti vine sa crezi) dacii care nu vor sa mearga pe prima banda probabil fiindu-le frica sa nu cada de pe sosea(nu mai vb ca merg f incet ,nu semnalizeaza cand schimba banda,nu se uita nici unu in glinda sa vada daca dupa ce i-au depasit o masina mai vin si altele si multe altele) biciclisti,carute (binenteles nesemnalizate) gaini,nu mai vb de caini si pisici.Si asta numai din cauza unor dobitoci care s-au gandit sa faca sosea europeana prin sate.Si nu mai vb noapte ca trebuie sa fii cu ochii in sapte sa nu dai peste un biciclist sau vreo masina care nu are lumini.Am avut nenumarate ocazii sa vad asa ceva.Ce e ciudat ,e ca majoritatea accidentelor se produc intre Buzau si Bucuresti.Cele mai multe.Asa ca aveti grija.Eu sunt o vitezomana dar pe drumul asta (buc-buzau)incerc sa ma abtin.
Dumnezeu sa ii ierte pe Laura Stoica si pe iubitul ei! |
|
|
![]()
|
|
Dumnezeu sa-i odihneasca! Pe la mine pe acasa se spune ca daca ploua in ziua inmormantarii inseamna ca le pare rau ca pleaca... (IMG:http://www.elady.ro/forums/style_emoticons/default/sad.gif) ..la asta ma gandeam si eu.. |
|
|
![]()
|
|
S-au dus... foarte frumos cintecul pe care i l-au scris... poate sa va gindi cineva sa faca un concert in memoriam si sa le cinte toti prietenii...
Eu am in plan sa ma duc miine si sa caut, poate gasesc, vreun cd de-al ei... |
|
|
![]()
|
|
Membru de Onoare ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Incurabil Posts: 1,263 Joined: 7-December 05 From: Timisoara Member No.: 15 ![]() |
Trist...nu imi vine sa cred...cand vezi ca dispar oameni care emana energie si lumina in jurul lor...cuvintele nici nu se regasesc in momente de genul acesta.
Dumnezeu sa ii odihneasca! |
|
|
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 10th July 2025 - 10:35 AM |
|