![]() |
![]() ![]() |
![]() |
ion |
![]()
|
Musafir ![]() |
Intrebare:
Cum pot modifica (edita) postarile din jurnal - in afara de ultima postare, unde apare optiunea edit. Dar la postarile mai vechi, nu stiu cum pot intra sa modific (editez), pe ele. |
|
|
fortelady |
![]()
|
Musafir ![]() |
asta nu stiu, contacteaza administratia forumului pe mesageria privata sau asteapta sa iti dea un raspuns aici - subforumul de jurnale e unul special
|
|
|
ion |
![]()
|
Musafir ![]() |
As dori sa imi stergeti continutul jurnalului, si sa modificati titlul: Culegere de Propuneri de Lege si Idei de inovatie tehnica si imbunatatire in sistem.
Intentionez sa introduc forma actualizata. Multumesc. |
|
|
![]()
|
|
Fondator eLady.ro ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Administrator Posts: 33,779 Joined: 7-December 05 Member No.: 5 ![]() |
E gata, Ioane, te-asteapta.
|
|
|
ion |
![]()
|
Musafir ![]() |
Se poate schimba si titlul?
In "Culegere de Propuneri de Lege 2006". |
|
|
![]()
|
|
Fondator eLady.ro ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Administrator Posts: 33,779 Joined: 7-December 05 Member No.: 5 ![]() |
Nu, nu se mai poate. Ioane, toate au o limita.
Fara suparare. |
|
|
ion |
![]()
|
Musafir ![]() |
Acest nou titlu nu este in ton cu politica sitului - sau este dificil de modificat, tehnic?
Intreb deoarece nu as dori sa prejudiciez situl. Am modificat ca sa fie mai scurt si sa pot incepe sa scot editiile anuale. Am muncit mult sa finisez proiectul. Era plin de subiectivisme. Acum arata mult mai echilibrat. Acest nou titlu nu este in ton cu politica sitului - sau este dificil de modificat, tehnic? Intreb deoarece nu as dori sa prejudiciez situl. Am modificat ca sa fie mai scurt si sa pot incepe sa scot editiile anuale. Am muncit mult sa finisez proiectul. Era plin de subiectivisme. Acum arata mult mai echilibrat. Atunci stergeti cu totul, macar sa nu mai figureze un titlu care nu mai reprezinta actualitatea. Stiu ca sunt cam ciudat si enervant. Imi cer scuze. Ma retrag. Multumesc pentru tot. Ok. imi cer scuze. eu cand lucrez tot sterg si refac. asa e stilul meu. probabil aici e mai dificil sa postez asa, ca tot timpul am ceva sa va bat la cap. e bine si asa. |
|
|
![]()
|
|
Ioane, trebuie sa intelegi un lucru de bun-simt. Nu e cerul si pamintul; insa chiar nu se poate sa stea cineva de fiecare data in urma ta sa iti puna in practica doleantele.
Uita-te si spune si tu de cite ori ai vrut schimbari. Daca nu am dreptate, argumenteaza. |
|
|
fortelady |
![]()
|
Musafir ![]() |
Buna ziua tuturor! Sunt un nou membru pe acest site; am stat pe margine cateva zile incercand sa ma familiarizez cu atmosfera si grafica forumului; daca postul meu de acum nu este plasat la locul cuvenit, imi cer scuze, rugandu-va sa aveti inca putina rabdare cu un nou venit. Intentia postului meu este de a solicita infiintarea unui jurnal propriu cu titlul " Alchimia cuvintelor" in care si alti membri isi pot exprima parerile. Multumesc! ti-am deschis jurnalul. scuze pentru intarzierea cu care am citit. Bine ai venit pe elady! (IMG:http://www.elady.ro/forums/style_emoticons/default/iloveelady.gif) |
|
|
![]()
|
|
Kokling around ![]() ![]() Group: Administrator Posts: 74 Joined: 25-August 06 Member No.: 504 ![]() |
Cu scuzele de rigoare datorate intarzierii, Daphne... (IMG:http://www.elady.ro/forums/style_emoticons/default/floricele.gif)
|
|
|
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 13th May 2025 - 03:42 AM |
|