![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]()
|
|
Membru de Onoare ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Incurabil Posts: 1,263 Joined: 7-December 05 From: Timisoara Member No.: 15 ![]() |
Lari te pup din tot sufletul...felicitari si un bebe sanatos si sarcina usoara sa ai...
|
|
|
Mistaco |
![]()
|
Musafir ![]() |
se pare ca DRAGOSTEA isi face efectul !!! sa fiti sanatosi !!!
|
|
|
![]()
|
|
niciodata sa nu spui niciodata ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 1,545 Joined: 12-December 05 From: Romania Member No.: 93 ![]() |
Buna ziua oameni buni , sper ca ma mai primiti si pe mine pe aici , chiar daca nu am mai intrat de muuuuuuulta vreme sa vorbim. Am o scuza foarte serioasa . Vreau sa va arat cu ce m-am "ocupat" in acest timp de nu am mai reusit sa intru aici cu voi.
In primul rand vreau sa va pup pe toti ca mi-a fost dor de voi tare, tare si o sa mai stau sa vad ce ati mai facut in acest timp sa ma pun in tema cu noutatile. Si acum va arat cu ce m-am ocupat eu : Andreea Cristiana (IMG:http://i228.photobucket.com/albums/ee224/b_andreea/Image006.jpg) This post has been edited by laryysa: Dec 4 2007, 10:03 AM |
|
|
![]()
|
|
Incurabil ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 1,334 Joined: 13-December 05 From: D Street Member No.: 96 ![]() |
Este superba (IMG:style_emoticons/default/kiss.gif) seamana cu mama ei...felicitari!
|
|
|
![]()
|
|
niciodata sa nu spui niciodata ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 1,545 Joined: 12-December 05 From: Romania Member No.: 93 ![]() |
Multumesc mult , dar sa sti ca de la mine nu are decat ce e ascuns in pampers. Restul e numai de la tati ei.
(IMG:http://i228.photobucket.com/albums/ee224/b_andreea/33.jpg) (IMG:http://i228.photobucket.com/albums/ee224/b_andreea/Image011.jpg) This post has been edited by laryysa: Dec 4 2007, 10:16 AM |
|
|
![]()
|
|
V.I.P. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 7,935 Joined: 9-December 05 From: Bra, Italia Member No.: 56 ![]() |
Goood she's lovely (IMG:style_emoticons/default/indragostita.gif)
da sa stii ca seamana cu taticul (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) da esentialul e ca seamana in scutec cu tine!! sa-ti traiasca!! sa se faca mare frumoasa si desteapta!!! te pup si bine ai revenit!!!! |
|
|
![]()
|
|
mi-e dor de tineeeeeeeeee (IMG:style_emoticons/default/indragostita.gif)
|
|
|
![]()
|
|
Incurabil ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 1,334 Joined: 13-December 05 From: D Street Member No.: 96 ![]() |
Nu neaparat ca semanati, dar sunteti niste papusi...amandoua. Cum o cheama?
|
|
|
contraste |
![]()
|
Musafir ![]() |
Superb copilaş!
Să îţi trăiască mulţi ani fericiţi şi plini! |
|
|
![]()
|
|
ioannaraluka , Andreea Cristiana o cheama si in 28 nov. a implinit 5 luni, iar pe 30 a fost prima ei zi de nume.
contraste (IMG:style_emoticons/default/indragostita.gif) |
|
|
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 13th May 2025 - 06:52 PM |
|