![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]()
|
|
Membru de Onoare ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Editorialist Posts: 3,877 Joined: 9-December 05 From: Here and There Member No.: 70 ![]() |
|
|
|
![]()
|
|
V.I.P. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 7,935 Joined: 9-December 05 From: Bra, Italia Member No.: 56 ![]() |
fataaaa e leita taica-su!!!
e cap taiat!! super tare poza!! (IMG:style_emoticons/default/indragostita.gif) |
|
|
![]()
|
|
Mamuca crocodililor ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Obsedat Posts: 945 Joined: 4-May 07 From: Din floare in floare :) Member No.: 1,584 ![]() |
laryy, iubesc a doua poza, "la plimbare". zici ca e papusa. maica-mea s-a indragostit de ea (IMG:style_emoticons/default/indragostita.gif) si nu e singura (IMG:style_emoticons/default/indragostita.gif)
|
|
|
walpurgik |
![]()
|
Musafir ![]() |
Foarte frumos bebelusul! Nush de ce ma tot emotionez cand vad bebei frumosi. (IMG:style_emoticons/default/flowers.gif)
|
|
|
![]()
|
|
moderator ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: V.I.P. Posts: 6,061 Joined: 8-December 05 From: Montreal Member No.: 34 ![]() |
larisucaaa sa-ti traiasca dulcineea!
(eu sunt h_2004 cu rochita noua (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) ) |
|
|
![]()
|
|
Membru de Onoare ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Incurabil Posts: 1,263 Joined: 7-December 05 From: Timisoara Member No.: 15 ![]() |
Lary te tzuc si aici in jurnal.Mare bucurie mi-a facut mesajul tau.
Sa-ti traiasca MINUNEA! M-am uitat acum pe pozulici si te informez (de parca nu stiai (IMG:style_emoticons/default/tongue.gif) ) ca ai un bebelica EXTREM de frumos. (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) This post has been edited by Ariana: Dec 9 2007, 08:46 PM |
|
|
![]()
|
|
niciodata sa nu spui niciodata ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 1,545 Joined: 12-December 05 From: Romania Member No.: 93 ![]() |
laryy, iubesc a doua poza, "la plimbare". zici ca e papusa. maica-mea s-a indragostit de ea (IMG:style_emoticons/default/indragostita.gif) si nu e singura (IMG:style_emoticons/default/indragostita.gif) Multumesc mult ca va place puiul meu . Fluturas , aceea e a 5-a poza nu a 2-a (IMG:style_emoticons/default/wink.gif) |
|
|
![]()
|
|
Mamuca crocodililor ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Obsedat Posts: 945 Joined: 4-May 07 From: Din floare in floare :) Member No.: 1,584 ![]() |
a doua din cele doua pe care le pusesei atunci (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif) la o numaratoare mai atenta, este a cincea (IMG:style_emoticons/default/indragostita.gif)
|
|
|
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 13th May 2025 - 11:21 AM |
|