![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]()
|
|
Membru de Onoare ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Editorialist Posts: 3,877 Joined: 9-December 05 From: Here and There Member No.: 70 ![]() |
kary... povestea asta o stiu de la o prietena care a fost OBLIGATA (tarata in sala de operatii pur si simplu) sa faca avort. nu o mai recunosti. nu a putut sa scape. si-a dorit copilul ala asa de mult.. dar nu au lasat-o. a plecat de acasa.. a incercat sa scape. au gasit-o. au lasat-o goala.
mult timp am crezut ca astea sunt randurile scrise de ea.. sfarsitul de fapt era: "...azi mama mea m-a ucis". probabil adaptat.. e groaznic. |
|
|
kary_pink |
![]()
|
Musafir ![]() |
Nu stiu ce e mai trist...sa faci avort din propria vointa sau sa fii obligata de imprejurari sau cei din jur sa-l faci....
|
|
|
![]()
|
|
Membru de Onoare ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Obsedat Posts: 703 Joined: 7-December 05 Member No.: 4 ![]() |
Meg, in general nici eu nu prea sunt de acord cu avorturile, eu una ma rog Domnului sa nu ma puna niciodata intr-o astfel de situatie insa consider, de asemenea, ca nu e nimeni in masura sa judece sau sa puna la zid o persoana pentru faptele si deciziile ei! Mai ales astfel de decizii, care iti schimba total viata!
Poti sa ii spui ce ai face tu in locul ei sau sa vii cu exemple din experienta ta, dar nu sa ii spui" Fa asa, ca stiu eu cum e mai bine!" Tu esti tu, constienta de puterile, capacitatile, resursele tale...ea este ea, alta persoana, alte puteri, alte resurse! Asta nu inseamna ca tu ai fi mai buna sau mai rea, ci ca oamenii sunt DIFERITI! |
|
|
![]()
|
|
Membru de Onoare ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Editorialist Posts: 3,877 Joined: 9-December 05 From: Here and There Member No.: 70 ![]() |
mititik. nu pun pe nimeni la zid. nu imi da nimeni puterea de a judeca pe altii, puterea de a fi superioara.
depinde f mult de persoana, intr-adevar, dar am zis si o mai zic: nu ii doresc nimanui sa ramana fara sa vrea sau sa fie in situatia fetei (stii forumul.. ). dar mai, protejeaza-te dracu.. se pot intampla accidente dar.. rar.. ce as face in locul ei? m-as duce frumusel cu 'ubitu de mana la mama si la tata si le-as spune. parintii sunt primii care trebuie sa afle. sa nu crezi ca m-ar primi cu flori. dar nici nu mi-ar da in cap. m-au trimis in bucuresti sa invat. daca s-ar intampla.. s-ar intampla si gata. nu poti sa fugi de responsabilitati. un copil te va urmari toata viata. fie el mort sau viu. |
|
|
![]()
|
|
Membru de Onoare ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Obsedat Posts: 703 Joined: 7-December 05 Member No.: 4 ![]() |
Este evident ca nimeni nu isi doreste sa ajunga intr-o astfel de situatie, dar accidente se intampla, cum ai spus si tu! Si daca s-a intamplat, asta e acum, nu trebuie sa ii taie nimeni capul; mai bine ar invata cum sa se fereasca data viitoare!
Eu, de obicei, prefer sa nu ma bag cand e vorba de o astfel de problema: nu ii pot spune nici sa renunte la copil ( ca nu voi fi eu cea care va suferi durerea fizica si sufleteasca), dar nici sa ii spun sa il pastreze (ca nu voi fi eu cea care o va ajuta sa il creasca, ingrijeasca, educe mai tarziu)! Ea trebuie sa cantareasca f bine ambele variante, sa se gandeasca si la bune, dar si la rele, fiindca in definitiv, a ei va fi raspunderea si ea va trage ponoasele! |
|
|
![]()
|
|
stii ce e trist? tocmai ca e posibil sa existe si data viitoare..
|
|
|
![]()
|
|
Sanse exista intotdeauna, dar cu cat inveti sa te feresti mai bine, cu atat ele scad!
|
|
|
![]()
|
|
..sunt obosita.. si miros a clor.. am facut mancare.. am spalat.. (diverse).. si tot nu am reusit sa fac tot ce mi-am propus azi.
maine e o noua zi.. adica azi.. hm.. azi, mda.. deci as face bine sa fac nani. o sa ma mai gandesc maine ce e de facut.. si o sa pun niste foto .. cu experienta mea de azi.. f frumos.. dar maine.. azi am avut iar Dk-ul in suflet.. o sa mai dureze ceva timp pana o sa scap de intrebarea.. '-era mai bine in danemarca...?'.. o fi fost. momentan sunt roman(ca) in romania.. |
|
|
![]()
|
|
Explorator ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 1,677 Joined: 10-December 05 From: Bucuresti Member No.: 78 ![]() |
Tare îmi eşti dragă, Meg. (IMG:http://www.elady.ro/forums/style_emoticons/default/kiss.gif)
|
|
|
![]()
|
|
(IMG:http://i10.photobucket.com/albums/a130/adi_x/red-rose-heart-centerpiece.jpg) Dore.
e ciudat cum suntem "legati" unii de altii. |
|
|
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 13th May 2025 - 03:21 PM |
|