![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]()
|
|
Membru de Onoare ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Editorialist Posts: 3,877 Joined: 9-December 05 From: Here and There Member No.: 70 ![]() |
de 5 zile nu mai stiu nimic de tine.. (IMG:style_emoticons/default/crying.gif) ..si se rupe inima'n mine.. (IMG:style_emoticons/default/crying.gif)
|
|
|
![]()
|
|
Membru de Onoare ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Obsedat Posts: 703 Joined: 7-December 05 Member No.: 4 ![]() |
Megule, pisicuta mea a fost plecata 20 de zile...nu mai stiam nimic de ea...credeam ca am pierdut-o definitiv! Pana intr-o seara cand aud un miorlait disperat la geam! Nu stiu pe unde o fi umblat, dar s-a intors acasa cu o rana urata la coada. Am dus-o la medic, zicea ca s-a batut cu alti motani, dar o sa isi revina. Intr-o saptamana i-a cazut coada! Acum rad cand o vad si o alint "rasuletzul meu", pentru ca arata exact ca un rās! E fericita si bine+merci!
Asa ca nu iti pierde speranta! (IMG:style_emoticons/default/kiss.gif) Te pup si bafta la examene! |
|
|
![]()
|
|
Incurabil ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Incurabil Posts: 1,440 Joined: 2-February 06 Member No.: 176 ![]() |
offff, megule! nu dispera. si eu sunt convinsa ca o sa apara. (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)
ai grija la examene! o sa fie bine, o sa vezi. (IMG:style_emoticons/default/friends3.gif) |
|
|
fortelady |
![]()
|
Musafir ![]() |
meg, pisi tau sigur e bine, cine stie pe unde se plimba!
bandi al meu a lipsit de acasa 3 saptamani...si s-a intors |
|
|
![]()
|
|
Membru de Onoare ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Editorialist Posts: 3,877 Joined: 9-December 05 From: Here and There Member No.: 70 ![]() |
multumesc, fetelor. sper si eu sa fie bine.. nu a plecat dupa motanei ca nu o mai intereseaza (IMG:style_emoticons/default/wink.gif) .. taicamiu cica da recompensa cui ii aduce matza.. sper sa o aduca, sper sa vina.. :-<
kisses.. |
|
|
![]()
|
|
Valentine's Day. Kitch sau realitate?
Nu tinem V D. Noi tinem 10 februarie. Dupa multa munca de convingere, pe 10 februarie m-am gasit eu sa spun Da. adica da, vreau sa fim impreuna. bineinteles ca am exploatat la maxim luna februarie. 10, 14, 19. nu si anul asta. a fost o zi ca toate celelalte. ne-am trezit, a venit si m-a luat de la mine, am mers la el, am mers la cumparaturi, am facut papa, am venit, am plecat. numai ca a plecat el acum vreo 2 ore la un prieten sau nu stiu unde si s-a intors cu un buchet de flori. frumos, foarte frumos, n-am ce zice. (IMG:http://i10.photobucket.com/albums/a130/adi_x/DSC00126.jpg) ..despre el era vorba. nu ma asteptam, pentru ca si ieri sau alaltaieri mi-a adus un buchetel de frezii. tot asa, pe neve. ii spusesem mai demult ca avem o vaza si e goala. si ca mie nu imi plac vazele goale. dragul de el, mi-a adus flori. probabil se gandea ca o sa ma uit urat si o sa il intreb de ce a intarzaiat IAR, de ce vine ACUM si alte intrebari izvorate din frustrarea mea. dada, nu imi place sa fiu singura seara. toata lumea cumpara inimioare. si eu am cumparat. dar eu am cumparat pentru 10. un soricel de plus, o inimioara milka (pe care partial am mancat-o tot eu) si un set de la jolidon. mi-a placut si desi a costat jumatate de bursa, i l-am luat. si el imi ia ceva cand vreau. apropo, vrea sa imi ia un lantzic. mi-a mai luat unul, dar e gros. eu vreau ceva finut.. si cum nu se pricepe sa imi ia (ori ca's eu prea pretentioasa, ori ca el e prea ametit si nu percepe ce mi-ar placea) mi-a propus sa mergem amandoi sa imi aleg ce vreau. de ce mai are impresia ca vreau ceva? il am pe el si mi-e de ajuns.. acum a dat iubirea'n mine. pentru el. pentru ca e un scump, pentru ca doarme tinandu-ma in brate fara sa se foiasca. eu ma foiesc. ma intorc pe toate partile, imi iau perna in brate, dorm in pozitia bebelului (cu mainile in sus, in parti). dar el rezista eroic si ma ia inapoi. si-mi aduce flori cand ma astept mai putin.. nu vreau de ziua mea 20 de trandafiri. mi-ar placea, dar .. e de ajuns unul cu coada lunga si "inalt". nu imi plac cei micuti. vreau petale multe, inalte, late, puternice. vreau un trandafir perfect. si el stie cum arata un trandafir perfect. doar l-am invatat! |
|
|
zetta |
![]()
|
Musafir ![]() |
Meg ce flori frumoase ai primit!!!!!!!!!! (IMG:style_emoticons/default/indragostita.gif)
|
|
|
![]()
|
|
Multumesc, Zetta.
am fost acasa. si m-am intristat intr-o oarecare masura.. castronasul matzei era jos.. si matza nu era.. cum am intrat in casa am vazut o cretina de matza - alta - care cum prinde usa, cum se strecoara. am luat-o de gat si am aruncat-o afara. Nu mai vreau sa vad matze. nu de astea 'normale'. voi cauta una la fel. pana atunci nu vreau sa mai vad afurisita aia de matza in casa. si am vrut sa iau ceva de jos si am dat peste mancarea ei... (IMG:style_emoticons/default/sad.gif) .. da Doamne sa nu mai prinda pastele ala care mi-a omorat matza! il urasc.. *** sunt trista.. si din cauza lui Dee, si din cauza ca de maine n-o sa mai am varsta cu 10.. nu mai am 19 ani.. am 20.. (IMG:style_emoticons/default/sad.gif) .. o sa am de fapt.. si ma asteptam sa primesc ceva cat de cat.. dar toata lumea mi-a dat bani si flori.. si el mi-a spus ca ma duce la shopping.. sa imi iau ce vreau.. niciodata nu s-a priceput sa-mi ia ceva.. oricat de mic.. de naspa.. u know.. emotia despachetarii.. dar de unde.. :-<.. ks ks.. mai bine incerc sa zambesc si sa imi termin cremsnitul. am luat tort de acasa dar am vrut sa fac si eu aici. sa vedem ce iese.. (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) |
|
|
![]()
|
|
ei, poftim. n-am mai scris de o luna in jurnal.. se pare ca m-am luat cu altele.. desi pe elady intru in fiecare zi (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)
in orice caz, astazi nu am chef. e asa urat afara, ploua si am mers si la poli degeaba. nu m-am dus la ub ca sa merg la poli si cand colo.. acolo nu se facea. si surpriza! colegii mei stiau. daca stau sa ma gandesc.. colegi d'astia am avut toata viata. in liceu, niste imbecili (cu mici exceptii, clar). in facultate.. la prima.. de fapt si la a doua.. toti considera ca daca stiu ceva e bine sa il tina pentru ei. nu se face o ora? buuun, lasa ca nu le spun celorlalti, ei sunt prosti si nu tre'sa stie. se face prezenta? shhh, ne scriem numai noi si ducem repede foaia la profa. se pune un punct in plus daca aducem un referat? sshhh, aducem numai noi! si atatea chestii minore pe care le fac. de parca le-ar da cineva bomboane. nu stiu de ce nu am dat niciodata peste colegi adevarati. asa cum 'am auzit' eu ca ar fi. colegi care tin unul la altul, care se ajuta, carora le pasa de ceilalti. eu sunt condamnata pentru ca am spus intotdeauna ce cred. si noo, n-o sa ma schimb. mi s-a aplecat.. dar curaj, gaina, ca te tai! (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) |
|
|
![]() ![]()
|
|
Moare cate putin cine se transforma in sclavul
obisnuintei, urmand in fiecare zi aceleasi traiectorii; cine nu-si schimba existenta; cine nu risca sa construiasca ceva nou; cine nu vorbeste cu oamenii pe care nu-i cunoaste. Moare cate putin cine-si face din televiziune un guru. Moare cate putin cine evita pasiunea, cine prefera negrul pe alb si punctele pe "i" in locul unui vartej de emotii, acele emotii care invata ochii sa staluceasca, oftatul sa surada si care elibereaza sentimentele inimii. Moare cate putin cine nu pleaca atunci cand este nefericit in lucrul sau; cine nu risca certul pentru incert pentru a-si indeplini un vis; cine nu-si permite macar o data in viata sa nu asculte sfaturile "responsabile". Moare cate putin cine nu calatoreste; cine nu citeste; cine nu asculta muzica; cine nu cauta harul din el insusi. Moare cate putin cine-si distruge dragostea; cine nu se lasa ajutat Moare cate putin cine-si petrece zilele plangandu-si de mila si detestand ploaia care nu mai inceteaza. Moare cate putin cine abandoneaza un proiect inainte de a-l fi inceput; cine nu intreaba de frica sa nu se faca de ras si cine nu raspunde chiar daca cunoaste intrebarea. Evitam moartea cate putin, amintindu-ne intotdeauna ca "a fi viu" cere un efort mult mai mare decat simplul fapt de a respira. Doar rabdarea cuminte ne va face sa cucerim o fericire splendida. Totul depinde de cum o traim... Daca va fi sa te infierbanti, infierbanta-te la soare Daca va fi sa inseli, inseala-ti stomacul. Daca va fi sa plangi, plange de bucurie. Daca va fi sa minti, minte in privinta varstei tale. Daca va fi sa furi, fura o sarutare. Daca va fi sa pierzi, pierde-ti frica. Daca va fi sa simti foame, simte foame de iubire. Daca va fi sa doresti sa fii fericit, doreste-ti in fiecare zi... INTERVIU CU DUMNEZEU - Octavian Paler "Ai vrea sa-mi iei un interviu, deci............zise Dumnezeu. - Daca ai timp............i-am raspuns. Dumnezeu a zāmbit. - Timpul meu este eternitatea...............Ce īntrebari ai vrea sa-mi pui? - Ce te surprinde cel mai mult la oameni? Dumnezeu mi-a raspuns: - Faptul ca se plictisesc de copilarie, se grabesc sa creasca.....iar apoi tānjesc iar sa fie copii; ca īsi pierd sanatatea pentru a face bani......iar apoi īsi pierd banii pentru a-si recapata sanatatea. Faptul ca se gāndesc cu teama la viitor si uita prezentul iar astfel nu traiesc nici prezentul nici viitorul; ca traiesc ca si cum nu ar muri niciodata si mor ca si cum nu ar fi trait. Dumnezeu mi-a luat māna si am stat tacuti un timp. Apoi am īntrebat: - Ca parinte, care ar fi cāteva dintre lectiile de viata pe care ai dori sa le īnvete copii tai? - Sa īnvete ca dureaza doar cāteva secunde sa deschida rani profunde īn inima celor pe care īi iubesc.....si ca dureaza mai multi ani pentru ca acestea sa se vindece; sa īnvete ca un om bogat nu este acela care are cel mai mult, ci acela care are nevoie de cel mai putin; sa īnvete ca exista oameni care īi iubesc dar pur si simplu īnca nu stiu sa-si exprime sentimentele; sa īnvete ca doi oameni se pot uita la acelasi lucru si ca pot sa-l vada īn mod diferit; sa īnvete ca nu este suficient sa-i ierte pe ceilalti si ca, de asemenea, trebuie sa se ierte pe ei īnsisi. - Multumesc pentru timpul acordat....am zis umil. Ar mai fi ceva ce ai dori ca oamenii sa stie? Dumnezeu m-a privit zāmbind si a spus: - Doar faptul ca sunt aici, īntotdeauna". Octavian Paler - Paradoxul vremurilor noastre Paradoxul vremurilor noastre in istorie este ca avem cladiri mai mari, dar suflete mai mici; autostrazi mai largi, dar minti mai īnguste. Cheltuim mai mult, dar avem mai putin; cumparam mai mult, dar ne bucuram mai putin. Avem case mai mari, dar familii mai mici, Avem mai multe accesorii, dar mai putin timp; avem mai multe functii, dar mai putina minte, mai multe cunostinte, dar mai putina judecata; mai multi experti si totusi mai multe probleme, mai multa medicina, dar mai putina sanatate. Bem prea mult, fumam prea mult, cheltuim prea nesabuit, radem prea putin, conducem prea repede, ne enervam prea tare, ne culcam prea tārziu, ne sculam prea obositi, citim prea putin, ne uitam prea mult la televizor si ne rugam prea rar. Ne-am multiplicat averile, dar ne-am redus valorile. Vorbim prea mult, iubim prea rar si uram prea des. Am invatat cum sa ne castigam existenta, dar nu cum sa ne facem o viata. Am adaugat ani vietii si nu viata anilor. Am ajuns pana la luna si inapoi dar avem probleme cand trebuie sa traversam strada sa facem cunostinta cu un vecin. Am cucerit spatiul cosmic, dar nu si pe cel interior. Am facut lucruri mai mari, dar nu mai bune. Am curatat aerul, dar am poluat solul. Am cucerit atomul,dar nu si prejudecatile noastre. Scriem mai mult, dar invatam mai putin. Planuim mai multe, dar realizam mai putine. Am invatat sa ne grabim, dar nu si sa asteptam. Am construit mai multe calculatoare: sa detina mai multe informatii, sa produca mai multe copii ca niciodata,dar comunicam din ce īn ce mai putin. Acestea sunt vremurile fast-food-urilor si digestiei incete; oamenilor mari si caracterelor meschine; profiturilor rapide si relatiilor superficiale. Acestea sunt vremurile īn care avem doua venituri, dar mai multe divorturi, case mai frumoase, dar camine destramate. Acestea sunt vremurile īn care avem excursii rapide,scutece de unica folosinta, moralitate de doi bani, aventuri de-o noapte, corpuri supraponderale si pastile care iti induc orice stare de la bucurie la liniste si la moarte. Sunt niste vremuri in care sunt prea multe vitrine, dar nimic in interior. Vremuri in care tehnologia iti poate aduce aceasta scrisoare si in care poti decide fie sa impartasesti acest punct de vedere, fie sa stergi acest mesaj. Aminteste-ti sa-ti petreci timp cu persoanele iubite,pentru ca nu vor fi langa tine o eternitate. Aminteste-ti sa spui o vorba buna copilului care te venereaza, pentru ca acel copil va creste curand si va pleca de langa tine. Aminteste-ti sa-l imbratisezi cu dragoste pe cel de langa tine pentru ca aceasta este singura comoara pe care o poti oferi cu inima si nu te costa nimic. Aminteste-ti sa spui "TE IUBESC" partenerului si persoanelor pe care le indragesti, dar mai ales sa o spui din inima. O sarutare si o imbratisare vor alina durerea atunci cand sunt sincere. Aminteste-ti sa-i tii pe cei dragi de mana si sa pretuiesti acel moment pentru ca intr-o zi acea persoana nu va mai fi langa tine. Fa-ti timp sa iubesti, fa-ti timp sa vorbesti, fa-ti timp sa impartasesti gandurile pretioase pe care le ai. Tuturor prietenilor mei, va multumesc ca existati! |
|
|
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 13th May 2025 - 07:27 AM |
|