![]() |
![]() ![]() |
![]() |
dr_wise |
![]()
|
Musafir ![]() |
Meg, te rog mult, imi dai voie sa copiez poezia lui Paler (Moare cate putin)) si s-o pun la "femeia de 40 ani"? Este exact ce simt ca se intampla cu cei apropiati sufletului meu.
|
|
|
![]()
|
|
Incurabil ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 1,448 Joined: 13-January 06 From: in the middle of nowhere Member No.: 149 ![]() |
Megutz...nu ai mai scris , s-a gasit pisicuta ta? sper din suflet ca da, am citit la vremea respectiva si ti-am urat in gand succes!
|
|
|
![]()
|
|
Membru de Onoare ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Editorialist Posts: 3,877 Joined: 9-December 05 From: Here and There Member No.: 70 ![]() |
Dr_wise, poti lua ce iti place din jurnalul meu. cat despre 'moare cate putin' nu se potriveste numai topicului tau.. din pacate..
Laryss_A, iti multumesc pentru intrebare.. dar pisica mea nu a mai aparut.. pentru mine ea nu a murit, ci e undeva. daca se intoarce o sa fiu cea mai fericita, daca nu, voi crede in continuare ca e in raiul pisicilor cu mustati mari, puternice, albe. pisici cu blanita moale si botic dulce, pisici cu ochii albastri .. un albastru utopic. acolo sta tolanita, papa numai pliculete si misca labutele -tremurici - prin somn.. Dee e pisica vietii mele. acum am luat alta pisica, pentru ca voiam un suflet langa noi. catel nu pot lua, nu am timp. am gasit alta pisica, dar mi-e uneori greu pentru ca sunt invatata cu alt nume.. de celelalte nu am fost atat de legata. numai Dovitza a fost langa mine in adolescenta, numai ea s-a uitat cu tristete in ochii mei cand plangeam. asta e.. as putea scrie asa de multe, dar s-a anuntat o vizita si nu vreau sa incep sa plang intre timp. asa ca inchei cu ':)'. |
|
|
dr_wise |
![]()
|
Musafir ![]() |
Multumesc, megutz! Am si copiat-o!!!
|
|
|
![]()
|
|
Membru de Onoare ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Editorialist Posts: 3,877 Joined: 9-December 05 From: Here and There Member No.: 70 ![]() |
de recitit.. am vrut sa scriu si eu cateva randuri in clubul depresivelor. dar mi-am dat seama ca eu am numai panarami in cap si ca ma plang degeaba.. |
|
|
fortelady |
![]()
|
Musafir ![]() |
de recitit.. am vrut sa scriu si eu cateva randuri in clubul depresivelor. dar mi-am dat seama ca eu am numai panarami in cap si ca ma plang degeaba.. (IMG:style_emoticons/default/pupaceala.gif) pentru tine meg! |
|
|
![]()
|
|
multumesc, forte. si un zambet ajuta, d'apoi o imbratisare?
desi nu stiu pentru ce o merit, o intorc (IMG:style_emoticons/default/kiss.gif) |
|
|
![]()
|
|
V.I.P. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Administratori Posts: 7,155 Joined: 3-February 06 From: the Moon Member No.: 180 ![]() |
ce imi place numele jurnalului tau..Fericire in rate..(IMG:style_emoticons/default/smile.gif) o imbratisare si o pupaceala si de la mine.. (IMG:style_emoticons/default/pupaceala.gif)
citisem ca erai trista ca implinesti 20 ani..asa mi se intampla si mie..au trecut 20 ani din viata mea si nici nu pot sa imi dau seama cand..oare am realizat ceva important in astia 20 ani, ceva care chiar sa fii meritat? (IMG:style_emoticons/default/sad.gif) o sa schimb in curand prefixul si as vrea sa ma schimb si eu, sa fiu altfel, m-am saturat sa fiu eu..dar incep sa aberez si iti invadez jurnalul..(IMG:style_emoticons/default/tongue.gif) cum te mai descurci cu cele 2 facultati? nu mai avem mult si incepem sesiunea.. (IMG:style_emoticons/default/nesigur.gif) |
|
|
![]()
|
|
(IMG:style_emoticons/default/smile.gif)
sweety, ceva ceva tot ai realizat. ai zambit unei persoane azi si e o mare realizare, sa stii. m-am saturat de agitatie, de nervi.. de nerabdare.. de graba, de furie si de cuvinte aruncate. am constatat (cu parere de rau sau nu) ca atunci cand sunt serioasa se cunosc clllaaaar liniile zambetului. si atunci? riduri de expresie? or fi, asa ca daca tot sunt.. am hotarat sa le adancesc. nu m-am mai enervat ieri ca aveam programare la 6 si am intrat la 7. imi fac timp sa ma plimb prin parc. abia astept sa infloreasca teii. examene? '..ce e val, ca valul trece..'.. Sweet_girl, o sa fie bine. trebuie sa avem incredere in noi. eu una abia am terminat partialele la poli si peste 2 sapt incep la ub (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) . si cand termin la ub incep iar la poli. (IMG:style_emoticons/default/kiss.gif) |
|
|
![]()
|
|
V.I.P. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Administratori Posts: 7,155 Joined: 3-February 06 From: the Moon Member No.: 180 ![]() |
meg, ma bucur ca esti asa optimista..asa si tebuie! (IMG:style_emoticons/default/wink.gif) e bine ca nu ai examene in acelasi timp, am colege care au cate 2 examene in aceeasi zi..groaznic.. (IMG:style_emoticons/default/ohmy.gif) ce fac iti place mai mult?
tu stai la camin, din cate am inteles eu, nu? cum ti se pare, cum e viata in comun? am inteles totusi ca cele de la poli ar fi groaznice.. succes in continuare! (IMG:style_emoticons/default/kiss.gif) |
|
|
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 13th May 2025 - 12:24 AM |
|