![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() ![]()
|
|
Membru de Onoare ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Editorialist Posts: 3,877 Joined: 9-December 05 From: Here and There Member No.: 70 ![]() |
Sweety, iti dedic:
And then she'd say, it's Ok, I got lost on the way but I'm a supergirl, and supergirls don't cry. And then she'd say, it's alright, I got home late tast night, but I'm a supergirl, and supergirls just fly. And then she'd say that nothing can go wrong. When you're in love, what can go wrong? And then she'd laugh the nightime into day pushing her fear further long. And then she'd say, it's Ok, I got lost on the way but I'm a supergirl, and supergirls don't cry. And then she'd say, it's alright, I got home, late last night but I'm a supergirl, and supergirls just fly. eu am avut 3 examene in aceeasi zi, deci 2 n-ar fi capat de tara.. eu stau in camin de la Universitate (in grozavesti). depinde acum de fiecare, poate eu sunt mai pretentioasa... dar baile.. in rest, asa e la gramada: unul vrea sa doarma, unul sa asculte muzica, unul sa fumeze.. noi ne-am facut reguli (curatenie, fara fum de tigara in camera -in genul asta) si ne intelegem de minune. am o colega de nota 12 (IMG:style_emoticons/default/wink.gif) tu unde stai? |
|
|
![]()
|
|
V.I.P. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Administratori Posts: 7,155 Joined: 3-February 06 From: the Moon Member No.: 180 ![]() |
mersi pentru dedicatie, meg.. (IMG:style_emoticons/default/kiss.gif)
wow! 3 examene in aceeasi zi? si eu ma vaitam de sesiunea mea.. (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif) meriti toata admiratia! (IMG:style_emoticons/default/322.gif) si cum te-ai descurcat? am si eu prieteni la grozavesti si am fost si eu pe acolo..intr-adevar baile sunt (IMG:style_emoticons/default/ohmy.gif) si e si e cam aiurea ca ai o baie pe palier..am inteles ca la cele de la ASE ar fi conditii bune, dar la Universitatea noastra..noua nici macar nu ni s-a dat din primul an..eu am stat anul asta cu chirie, sa vad ce o sa fac la anul, nu prea imi place zona unde stau acum..dar este superbine ca ai o colega de camera de nota 12, mai sunt si unele nesuferite, care nu prea stiu ce inseamna traiul in comun.. (IMG:style_emoticons/default/322.gif) |
|
|
![]()
|
|
Membru de Onoare ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Editorialist Posts: 3,877 Joined: 9-December 05 From: Here and There Member No.: 70 ![]() |
back to romania.. am multe de scris, dar la ora asta abia mi-am terminat desenele la desen tehnic.. si nu ma mai tine sa pove (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)
sweetie, din cate imi amintesc eu am luat toate examenele alea cu note peste 7. am luat si un 10 .. un 8 parca.. si nu mai stiu ultima nota. no, acu am fost multumita ca am trecut.. nu prea mai pot tine la nota. la universitate sunt conditii, dar se dau .. pe ochi frumosi, nu stiu pe ce, eu am patit=o anul trecut. s-a dat camin pe medie (cica!) si cu 7 s-a primit in camin renovat si eu cu 9 .. am primit in.. pod. mi-a fost urat sa insist si sa ma lingusesc, poate primeam si eu.. dar lasa ca mai sunt 2 luni si gata. sa vedem la anul ce-o fi.. speram ca o sa fie mai bine (IMG:style_emoticons/default/wink.gif) nite nite |
|
|
![]()
|
|
V.I.P. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Administratori Posts: 7,155 Joined: 3-February 06 From: the Moon Member No.: 180 ![]() |
ehh, meg, daca era pe ochi frumosi, ai fi luat un super camin! (IMG:style_emoticons/default/322.gif) dar nah, ca la noi ( a doua cea mai corupta tara din Europa, conform unui studiu) pilele fac regulile!
te asteptam sa ne mai povestesti.. (IMG:style_emoticons/default/kiss.gif) |
|
|
![]() ![]()
|
|
Ce-i fericirea?
Fericirea e o plimbare in doi pe o strada. in prag de noapte. in miros de tei. in liniste ciudata. mergi, mergi, mergi .. simti o mana calda si o privire. de fapt, te uiti inainte, insa privirea o simti din dreapta. si auzi si un glas. tot de acolo vine. nu poti sa-ti stapanesti un zambet insufletit de atata nou. si mergi, si spui vrute si nevrute, si nu te intrebi daca razi sau daca zambesti prea des. si mergi.. si la un moment dat ridici ochii spre cer si vezi artificii. muuulte, colorate. stelute care cad, care se indeparteaza, care vin spre tine. te-ai uitat vreodata la un foc de artificii cu sufletul? de fapt, cu sufletele. asta-i fericirea: un foc de artificii si o mana calda. care e a ta. si tu stii asta.. (IMG:http://i10.photobucket.com/albums/a130/adi_x/artificii-de-anul-nou-4.jpg) |
|
|
contraste |
![]()
|
Musafir ![]() |
Tot un fel de artificii, dar pe timp de zi. Cu drag!
(IMG:http://i60.photobucket.com/albums/h6/contraste/florianimale/P4306424.jpg) |
|
|
![]()
|
|
Incurabil ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 1,086 Joined: 23-February 07 From: galati Member No.: 1,242 ![]() |
buna!azi ti-am citit jurnalul se potriveste de minune titlul jurnalului cu continutul.in multe fraze ma regasesc,tu parca esti pe 18 februarie,eu sunt pe 12.varsatoare:d
uite un (IMG:style_emoticons/default/kiss.gif) si o (IMG:style_emoticons/default/friends3.gif) (IMG:style_emoticons/default/pupicei.gif) |
|
|
![]()
|
|
Katy, eu sunt pe 19.. si intotdeauna m-am condiserat pesti. da' nu ma intreba de ce..
va multumesc pentru randuri si vizita. va daruiesc un coltz de mare de mai. (IMG:style_emoticons/default/kiss.gif) (IMG:http://i10.photobucket.com/albums/a130/adi_x/DSC02566.jpg) |
|
|
![]()
|
|
Incurabil ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 1,086 Joined: 23-February 07 From: galati Member No.: 1,242 ![]() |
scuze am crezut k esti pe 18. (IMG:style_emoticons/default/kiss.gif)
|
|
|
![]()
|
|
no problemo. la pastele viitor am jumate de miel asigurat (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif) (IMG:style_emoticons/default/floricele.gif)
|
|
|
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 13th May 2025 - 12:34 AM |
|