![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]()
|
|
Incurabil ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 1,086 Joined: 23-February 07 From: galati Member No.: 1,242 ![]() |
as vrea sa dau pagina. pagina asta.. pagina asta e o pagina trista. acum eu nu mai sunt trista (relativ). sunt doar revoltata.. da' asta-mi trece (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) . si sunt si putin obosita. dar la fel, si asta-mi trece. am realizat ca's o norocoasa, ca am atatea.. de exemplu, am un frate de milioane :"> (IMG:style_emoticons/default/kiss.gif) mergem sa papam.. avem pachetel de acasa (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) sa te ajut sa dai pagina.dar nu trebuie sa fii trista doar din cauza asta. (IMG:style_emoticons/default/kiss.gif) |
|
|
![]()
|
|
Membru de Onoare ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Editorialist Posts: 3,877 Joined: 9-December 05 From: Here and There Member No.: 70 ![]() |
dam si pagina.. acush (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)
*** un petec de iarba si cerul. Si Tu. o noapte calda, nori albi. Si Tu. un hamait de caine, niste voci in departare. Si Tu. o broasca, un lac. Si Tu. Si eu... *** inca o saptamana si plec acasa... si o sa fiu numai Eu.. |
|
|
![]()
|
|
Membru de Onoare ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Editorialist Posts: 3,877 Joined: 9-December 05 From: Here and There Member No.: 70 ![]() |
Nu sunt ce par a fi -
Nu sunt Nimic din ce-as fi vrut sa fiu Dar fiindca m-am nascut fara sa stiu Sau prea curand Sau poate prea tarziu M-am resemnat, ca orice bun crestin Si n-am ramas decat...Cel care sunt!... |
|
|
![]()
|
|
Acasa. Iarba, Vant, Soare, Verde, Mama, Tata, Frate'miu, Mihai, Matza, Puii.. toate's aici.
numai eu nu sunt.. eu sunt tot in Bucuresti. Sau o parte din mine e tot in Bucuresti. partea cea mai importanta.. sufletul meu de fapt e in Bucuresti. si trebuie sa merg dupa el.. la el.. (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) |
|
|
![]()
|
|
V.I.P. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Editorialist Posts: 3,356 Joined: 2-January 07 From: Craiova Member No.: 924 ![]() |
acasa este acolo unde ti e sufletul....
|
|
|
![]()
|
|
sa vad daca la anu' o sa numesti tu 'acasa' un jegos de camin.. asta in cazul in care o sa stai la unul de stat..
mai vorbim atunci (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) si in orice caz.. nu ma refeream la asta .. (IMG:style_emoticons/default/wub.gif) |
|
|
![]()
|
|
V.I.P. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 8,980 Joined: 12-January 06 From: Six feet from the edge Member No.: 146 ![]() |
Eu stiu despre ce vorbesti (IMG:style_emoticons/default/wink.gif)
|
|
|
![]()
|
|
V.I.P. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Editorialist Posts: 3,356 Joined: 2-January 07 From: Craiova Member No.: 924 ![]() |
nah...eu o sa fiu la camin particular (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif) dar cine stie ce o sa fie si acolo...
cred ca am inteles la ce te refereai cand spuneai " acasa".... |
|
|
![]()
|
|
poke, tot la particulara ai ramas, ma? du te ma la stat, nu o sa iti para rau..
|
|
|
![]()
|
|
"Iubita mea, nu te-am inselat de placere.
Te-am inselat pentru supravietuirea speciei. Cand nevasta iti devine prietena, e cazul sa propui unei prietene sa iti devina nevasta. Cand imi place o fata, vreau sa ma indragostesc de ea,vreau s-o sarut. Cand o sarut, vreau sa ma culc cu ea. Cand ma culc cu ea, vreau sa traim impreuna intr-un apartament mobila. Cand traim impreuna intr-un apartament mobilat, vreau sa ma insor cu ea. Dupa ce ma insor cu ea, intalnesc o alta fata care imi place... In primul an cumperi mobila, in al doilea an muti mobila, in al treilea an imparti mobila." Dragostea dureaza 3 ani.. |
|
|
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 12th May 2025 - 06:37 PM |
|