IPB

Site eLady | Articole eLady | Adrese utile | Trimite articol pentru eLady.ro | Trimite adresa utila | Contact 

Welcome Guest ( Log In | Register )

53 Pages V  « < 48 49 50 51 52 > »   
Reply to this topicStart new topic
> Fericire in rate, Jurnalul lui Meg
Meg
post Aug 20 2007, 11:15 PM
Post #491

Membru de Onoare

Group: Editorialist
From: Here and There
Member No.: 70

hm.. pai apropo de tigani;
eram noi rupti de foame si oboseala.. si deodata pe mine ma pocneste dorul de kfc (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) . si il vad la un coltz.. gata, acolo mergem.. ca asa comanda printesa.. (IMG:style_emoticons/default/tongue.gif) .. si mergem mergem.. ajungem, intram, la casa o baba. ii mai trebuiau bani ca sa si ia un hamburger si tot ii intindea lu ala banii, ala nu lua ca nu erau de ajuns.. asta se facea ca nu intelege, insista.. si unul dintre noi ii da cateva monede si zice: '-na, bunica, de aici!'. la plesneala, habar n-avea ca e tiganca romanca. si unde incep fratele meu sa vina toti puradeii si toate pirandele pe noi de printre mese ca deh, avem bani si sa le dam si lor macar o moneda de se uitau toti din kfc ca la urs.. "-na!" ii zic - "ti-ai pus tiganii in cap! acu mai scapa de ei!" si au inceput cu sa ti traiasca familionu x y, ca tare frumosi si buni sunteti ca nush ce.. ma de acu se tineau ca scaiul.. nici una alta sa vina dupa noi (IMG:style_emoticons/default/nesigur.gif)
si ai nabii, ca nici crispy crips nu avea in kfcu ala! (IMG:style_emoticons/default/sad.gif)
Go to the top of the page

+Quote Post
Diana.
post Aug 20 2007, 11:23 PM
Post #492

Fondator eLady.ro

Group: Administrator
Member No.: 5

Asta e din ciclul "Buna ziua ti-am dat, belea mi-am capatat". Pina cum se tipa ca ii marginalizam, ca nu au drepturi. Acum Europa nu mai ciriie nimic de "marginalizare:, doar ii trimite colet ramburs in Romania, ca s-a saturat de ei ca de mere acre. Nu am nimic cu ei, ca natie, insa nu poti trai din cersit si furat decit daca esti o putoare ordinara. (IMG:style_emoticons/default/nusepoate.gif)

+Quote Post
Meg
post Sep 15 2007, 01:16 PM
Post #493

Membru de Onoare

..n-am mai scris de mult pe aici. Rusine!
maine plecam acasa, am emotii.. o sa fie primul drum mai lung pe care il fac singura.. o sa ma descurc.. dar am emotii.. imi trec ele. o sa fie bine! totul va fi bine! abia astept sa ajung (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)

mda.. si momentan sunt obsedata de The police -can't stand loosing you..

+Quote Post
katy87
post Sep 17 2007, 09:30 PM
Post #494

Incurabil

Group: Membru de Onoare
From: galati
Member No.: 1,242

buna!am trecut si eu pe la tine. (IMG:style_emoticons/default/kiss.gif)

+Quote Post
Meg
post Sep 17 2007, 10:31 PM
Post #495

Membru de Onoare

multumesc de vizita. sper ca esti bineeeeeee, nu te-am mai vazut o perioada pe forum.
(IMG:style_emoticons/default/kiss.gif)

+Quote Post
Meg
post Sep 30 2007, 02:27 PM
Post #496

Membru de Onoare

..beau o cana de lapte si ma gandesc.
ar trebuie sa nu ma mai gandesc la asta, dar nu pot. am facut bine? oare o sa fie bine? va fi bine?
ma asteapta un an .. minunat. ore suprapuse, licenta, facultati, nervi. si iar nervi.. din cauza ei. sunt sigura ca asa va fi. o sa raman cu jumatate din dintisori de atata scrasnit din dinti.. stres..
si cateodata ma apuca un dor de fratele meu de-mi vine sa plang.. mult.. si sa plang.. pana nu mai pot. pana se intoarce. dar sa fim realisti; pot sa vars rauri de lacrimi, nu cred ca mai exista cale de intoarcere. sau poate inca mai sper.. in subconstient.
am visat aseara ca ma plimbam intr-un parc si am trecut pe langa o biserica. mi-a adus aminte de sacre couer, asa de mare era. si inauntru era o nunta.. erau baloane si atze din acelea cum legi cadouri. bineinteles, m-am uitat dupa mireasa, sa mi pun o dorinta. asa fac intotdeauna; miresele imi aduc noroc.
si am mers mai departe.. si am vazut ca pe o parte si pe alta erau numai mirese care faceau poze. de acum renuntasem sa imi pun dorinte; oricum, e una si aceeasi intotdeauna. ma uitam la rochiile lor.. crem, alb, una frumoasa, una urata.. si la capatul aleei erau niste bebelusi imbracati in alb cu un mesaj.. ceva in genul: Nu ne uitati! iata-ne si pe noi! si am concluzionat ca miresele aveau copii.. se casatoreau avand copii.
dupa aia m-am trezit, am auzit un buf. bella, bineinteles, care daramase a N-a oara vaza mea cu flori. nu se poate sa am o floare in casa; ori o mananca, ori rastoarna vaza. animal. la 4-5 dimineata stergeam apa de pe jos. si iar am mers la somn..
wake me up when July ends..

+Quote Post
Cindy
post Sep 30 2007, 03:08 PM
Post #497

V.I.P.

Group: Administratori
From: the Moon
Member No.: 180

Meg, iar ai visat nunti si mirese? (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)
Unde e plecat fratele tau?
Multa bafta anul asta!!!..chiar o sa fie un an greu..

+Quote Post
fortelady
post Sep 30 2007, 08:03 PM
Post #498

Musafir

trec si eu sa-ti las o floare.
oriunde ar fi fratele tau, sunt convinsa ca ii e bine.... si se gandeste si el la voi! (IMG:style_emoticons/default/floricele.gif)

+Quote Post
Meg
post Oct 1 2007, 01:30 PM
Post #499

Membru de Onoare

Sweet, iar.. cred ca din cauza ca imi doresc mult sa mi se indeplineasca o dorinta si eu cand vad o mireasa imi pun o dorinta. deci daca am visat ca vedeam si imi puneam dorinte.. e clar (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)
Multumesc, forte.

+Quote Post
katy87
post Oct 16 2007, 08:31 PM
Post #500

Incurabil

Group: Membru de Onoare
From: galati
Member No.: 1,242

QUOTE(Meg @ Sep 17 2007, 11:31 PM) *
multumesc de vizita. sper ca esti bineeeeeee, nu te-am mai vazut o perioada pe forum.

da sunt bine.am fost plecata toata vacanta din tara,de asta nu m-ai mai vazut pe forum.
sunt sigura ca fratele tau este bine oriunde ar fi si ca se gandeste la tine (IMG:style_emoticons/default/kiss.gif)

+Quote Post

53 Pages V  « < 48 49 50 51 52 > » 
Reply to this topicStart new topic
2 User(s) are reading this topic (2 Guests and 0 Anonymous Users)
0 Members:

Lo-Fi Version Time is now: 12th May 2025 - 06:55 AM