Help - Search - Members - Calendar
Full Version: Cand considerati ca un trend nu mai este trendy?
Forum pentru femei - eLady.ro > Despre noi si Interesele Noastre > Frumusete, Moda
kalua
Cand tot a doua persoana pe strada are un fake al unui original in? Cand in fiecare magazin, cat ar fi de ieftin, se gasesc aceste lucruri? Sau cand designerii care creaza trendurile le declara demodate? Sau cand?
Diana.
Din punctul meu de vedere... cind devine "uniforma", cum s-a intimplat cu pantalonii cu talie joasa sau si talie joasa si 3/4 + balerini cu paiete.
Toate adolescentele pareau scoase din acelasi bazar.
Ala80
Cand ma privesc in oglinda si nu sunt multumita de ceea ce vad. sleep.gif Si nemultumirea mea sigur are la baza "uniformele" si fake-urile.
LostWhispers
eu cred ca un trend nu mai e deja trendy cand il are f multa lume, e clar ca a trecut ceva timp din moment ce atata lume a reusit sa achizitioneze toalele.
parca cand ti ai luat un lucru nou si il mai au inca 5 din 10 oameni care trec pe langa nu te mai simti asa bine nesigur.gif
am vazut ca vara asta se va purta in disperare galbenul si eu mi am luat o poseta si accesori de par galbene trebuie sa ma opresc cu galbenu zapacitul.gif
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please click here.
Invision Power Board © 2001-2020 Invision Power Services, Inc.