Katy, imi pare rau pentru ce a patit micutul tau. Multa sanatate ii doresc! Si eu am 3 baieti (n-a vrut sa fie fata nici unul

) dar fiind slabuti si fiindca nu prea mancau, medicul le-a prescris vitamine. Insa cand l-am avut pe cel mic ne-am mutat si am schimbat si medicul de familie. Acesta a considerat ca nu este necesar sa ii dea calciu, desi eu mi-am dat seama ca ceva nu e in ordine cu el (la 8 luni nu statea in sezut). Am consultat alti medici pediatri si mi-au spus ca are rahitism carential (lipsa mare de calciu) Am urmat mult timp tratament cu calciu si vitamina D si am schimbat laptele si incet, incet, si-a revenit. a mers totusi tarziu (la 1 an si 7 luni) dar ma bucur ca acum e bine (are 3 ani jumate) si alearga si e foarte istet si vesel. Vreau sa te incurajez, sa ai incredere ca daca ii dai tratamentul adecvat isi va reveni. Ei sunt micuti si organismul lor se transforma rapid.
Totusi, daca lipsa de vitamine este problema lui, cel mai bine ar fi sa ii dai si multe fructe si legume proaspete - vitaminele natutale sunt cele mai bune. Asta pe langa vitaminele de sinteza pe care le ia acum .
Incurajez toate mamele ca oricand au ingrijorari cu privire la copilul lor, daca medicul de familie le spune ca totul e OK, sa consulte si alti doctori. O mama de multe ori simte ceea ce doctorul nu vede. Multa sanatate la bibici si mamelor lor!