Noi luam 99% numai mic dejun in hotelul in care stam pentru ca
-vreau sa incerc mancarea in restaurante diferite
-nu vreau sa vad aceleasi fete toata ziua
-vreau sa mananc mancare proaspata, nu statuta nu stiu cat in recipientele alea care le tin calde (in cazul unui bufet suedez)
-tot la bufet suedez: ma seaca cand ii vad pe unii punandu-si munti de mancare pe farfurie
-pot manca cand si ce vreau eu
Bine, au existat cazuri in care am luat cina intr-un restaurant al hotelului, cand ni s-a parut c-ar merita incercata, si am platit extra.
Numai in Sri Lanka a fost restaurantul la un nivel la care nu m-am asteptat , am putut lua numai demipensiune si n-as fi mancat pentru nimic in lume in alta parte, seara se putea alege intre bufet si a la carte, dar totul era proaspat-prospetel, ce mai, o incantare. (N-am stat decat o saptamana acolo, poate si de asta, n-a fost plictisitor).