Cel mai bine, Paul, intrebi vinzatorii sau si mai bine, ceri cartea tehnica. Nu este vorba doar de cit de mare este camera, ci si de filtrul utilizat, de ce deschidere are hota si de puterea de aspirare si numarul de motoare pe care il are. Is chestii logice daca stai sa te gindesti nitel.

Acum am o hota de Ariston hot point pentru o bucatarie comuna cu livingul in sistem americanesc de vreo 70 m2 si nu miroase. Nu stiu ce model e, ca era casa gata dotata, nu am cumparat-o eu.
Are o chestie sus, un flitru, nu iese nimic afara... si totusi nu miroase. Bine, miroase, insa nu se impute toataaa casa si la cit gatesc eu ar trebui sa miroasa la mine ca la cantina

Hota mea <<normala>> din apartamentul cu bucatarie de nici 14 m2 nu facea nimic cu toate ale ei doua motoare si aveam si geamul deschis non-stop...
Pont: Am lucrat / lucrez in bransa si in general articolele din siteurile pentru femei sint, in majoritate, foarte putin documentate. Si dintr-un motiv lesne de inteles nu am incredere in textele de pe un site care vinde hote. Daca vrei informatii ok, intra direct pe siteurile producatorilor.

Si raspunsul la intrebarea ta: zicala "unde e foc, e si fum" e perfect adevarata. Hota trebuie sa absoarba mirosurile si aburul care ies din oale si cratiti, nu e sistem de aerisire.

Cit de mare e bucataria ta?