Help - Search - Members - Calendar
Full Version: Modele de rochite casual, elegante
Forum pentru femei - eLady.ro > Despre noi si Interesele Noastre > Frumusete, Moda > Moda
pitzigoi
nu pot sa ma abtin, trebuie sa impartasesc cu voi colectia mea de poze cu rochite
;;
;;
pitzigoi

ToothFairy
Prima e super ! si aia pe verde si mai si..cred ca ma iau dupa modelu` asta si`mi trag o rochita pt banchet dupa modelu` celei verzi ...yuppyyyyy
tks pitzigoiule ! indragostita.gif
pitzigoi
Da, cea verde e superba indragostita.gif , am vrut sa o pun si la subiectul despre banchet dar m-am luat cu altele.Cea pe mov, in poza cu tipa cu palarie, mi-am facut-o la croitoreasa blush.gif
deedee29
Toate-s faine (vedea-le-as la mine in dulap tongue.gif ), dar mi-a placut in mod special cea neagra, ultima din postul lui Lost.

Fapt divers: gagica in rochie verde din postul lui Pitzigoi a fost cu mine in liceu. Iar acum e in haremul lui Gheara. Cand o vad imi aduc aminte mereu de ea asa cum era inainte de a deveni glam si hot si cum o mai fi vazuta.

pitzigoi
Da, ma uitam din intamplare la ea pe hi5 si avea poze cu gheara asta, cine o fi, si de acolo am poza cu rochita superba indragostita.gif Oricum e draguta tipa.
deedee29
Da, nimic de zis, Doamne fereste. Nu ma roade gelozia, in ciuda faptului ca e o fosta de-a lui boyfriend. Da nah, la mine poate se compenseaza prin alte chestii minusurile de la capitolul look.
Cindy
QUOTE(deedee29 @ Apr 2 2009, 09:27 PM) *
Fapt divers: gagica in rochie verde din postul lui Pitzigoi a fost cu mine in liceu. Iar acum e in haremul lui Gheara. Cand o vad imi aduc aminte mereu de ea asa cum era inainte de a deveni glam si hot si cum o mai fi vazuta.
Nu ma roade gelozia, in ciuda faptului ca e o fosta de-a lui boyfriend.

Ahh da?! morderis.gif Ce lume mica! M-am uitat si eu fugitiv pe pozele haifaiv, fugitiv pentru ca nu ma dau in vant dupa pozele prelucrate.
pitzigoi
Nu mi se pare ca are nustiuce special, inafara de rochie laugh.gif E draguta si atat, nu-mi inspira nimic.
Fanny
Voi detineti kikitele astea in garderoba? crying.gif Repede, masurile la haine si adresa, va rog! cop.gif
Jo
Ma, nu stiu cine-i diva aia de care tot vorbiti voi, da` zau ca rochia imi place de mor!
pitzigoi

cea verde indragostita.gif indragostita.gif
angeldust
Mah chiar ca mica e lumea closedeyes.gif
Acu sa nu va suparati pe mine, fetele care sunteti fane rochia verde de pe mai sus numita, dar eu chiar ma gandeam inainte sa citesc ce s-a scris ca nu imi place absolut deloc rochia aia si mie imi place in general cam tot ce e verde. closedeyes.gif Dar nah, mie foarte putine rochii imi plac in general si de purtat nu prea port decat din an in paste tongue.gif
pitzigoi
Angelu' gusturile's gusturi smile.gif ce sa zic; de asta ce zici?
angeldust
ehhh asta da! imi place cum arata pe ea, pt mine personal nimic ce e cu spatele cat de cat gol nu e bun, ca am multe cicatrici, si iarasi ce se poarta fara sutien nu prea merge in cazul meu. De aia nici nu ma ingramadesc la rochii.
pitzigoi
Tre sa-mi fac o rochie pentru o nunta si sunt in cautare. Nici eu nu ma prea inghesui la rochite ce se poarta fara sutien crying.gif Las' Angelule ca avem alte calitati closedeyes.gif
Globetrotter

Exotic Dream
Buna doamnelor Ma numesc Maria si peste cateva luni voi avea banchetul (clasa 8) si inca nu stiu cum sa ma imbrac... Acum cateva zile m-am uitat la un video cu o vedeta in care avea o rochie superba crem De fapt nu era rochie...Era un fel de fusta cu dantela si un corset. Mi-a placut la nebunie combinatia,de aceea am sa va rog sa-mi raspundeti la cateva intrebari.
1.Am cautat peste tot pe net acea fusta,dar nu am gasit nicaieri nici macar ceva asemanator. Imi puteti spune niste magazine sau site-uri unde o pot gasi?
2.Credeti ca o astfel de rochie e potrivita pentru banchet? Va place modelul?
3.Cum se numesc fustele astea gen hand-made? Adica cu danteluta etc. Stiam ca modelul are un anumit nume smile.gif

http://www.youtube.com/watch?v=cEWW5bAJuFk
PS:Rochie este cea crem,pe care o poarta Antonia Iacobescu.
Multumesc!
Diana.
Draga mea, domnisoara de care vorbesti nu e o vedeta. smile.gif Mama ta ce spune, cu ce crede ca ar trebui sa te imbraci la banchet?
ktaLINE
Ma ajuta si pe mn cineva cu niste site-uri de unde pot comanda o rochitza dragutza pt banchet?termin a12a..si sincer nu ma intereseaza asa tare BAC-ul..kiar nu am kef de invatat..si imi caut rochie..si nu gasesc nimik.Am vazut ceva de la Sherri Hill dar..nu-mi permit sa dau 13 mil pe o rochie?:|
Si inca cv..am o pereche de sandale roz...pot sa-mi iau si alta culoare la rochie in afara de negru?
ms mult

sandalele arata asa si ma gandeam la o rochie in genul la asta a-si arata ca o sorcova?:-s
Diana.
welcome.gif la noi!
Daca nu gasesti nimic, poti incerca o croitoreasa priceputa.
In ceea ce priveste sandalutele, nu e musai sa fie negre, insa trebuie sa se potriveasca cu rochia. Oricum, nu mai e de mult timp in trenduri asortarea (aceeasi culaore).
Globetrotter
Welcome ktaLINe.
Mie mi se pare putin cam extrema combinatia.. Iar rochita uratica.
As vedea sandalele cu o rochita neagra, cam ca astea:

Sau ceva de culoarea asta, mai scurta:
Cindy
Mie nu imi plac deloc sandalele! Vrei neaparat sa le porti pe acelea? Eu te-as sfatui totusi sa cauti altceva, daca ai buget.
Eu am comandat de cateva ori de pe asos.com si am fost mereu multumita! Uita-te sigur gasesti modele frumoase si pe gustul tau.

PS: ti-am modificat eu postul sa se vada pozele
bebe_maria
Wow, chiar ca nu-ti pasa de BAC dupa cum te exprimi zapacitul.gif
In alta ordine de idei, sandalele combinate cu rochita aia mi se pare ca tipa 'sex' 'wanna get laid'.
Of, asa se imbraca fetele noastre de 18 ani? sad.gif
Rochitele puse de Globetrotter sunt mai cu gust, mai feminine si age appropriate.

This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please click here.
Invision Power Board © 2001-2025 Invision Power Services, Inc.