Help - Search - Members - Calendar
Full Version: Incaltamintea copiilor pentru scoala: Sugestii
Forum pentru femei - eLady.ro > Despre noi si Interesele Noastre > Frumusete, Moda > Moda
FloareDeIris


ar merge asemenea ghete (sunt din Germania) pt.scoala pentru o fetita de clasa 6-a ?

piele de calitate si talpa moale,comfortabila...50 euro
Ciresica
suna a reclama laugh.gif
Diana.
50 de euro pentru o fetita de clasa a VI-a, in crestere, e pentru oameni cu parale multe, care nu se uita. Pentru noi, plebea, e foarte mult.
In anul urmator nu o sa ii mai vina, o sa ii ramina mici.
Si fa si tu un efort si baga majuscule, macar in titluri daca in rest e asa de greu. nusepoate.gif
FloareDeIris
mie chiar imi pare bine ca am gasit modelul asta,in sensul ca fetita fiind si in ansamblu de dansuri populare,se cere exact tipul asta de incaltaminte,in judetul Alba la noi,fetele la costumul popular poarta ghete din piele neagra cu sireturi...nu sunt ieftine e adevarat,dar o cunostiinta a adus o pereche din Germania,si le-am vazut,sunt chiar calitate ! Fetita mea chiar are uniforma la scoala,eu cred ca asemenea ghete s-ar potrivi bine,acuma chiar m-ar bate gandul sa fac un efort sa ii cumpar 2 perechi...
Jo-Anna
Flori faci cum crezi, cum te taie capul.. Parerea mea desi vin ghetele din Germania , sunt scuuumpe chiar si pt nemti!
Diana.
Flori, de bune sint bune, insa majoritatea oamenilor tarieste din mai putin de 400 de lei pe luna dupa ce isi platesc utilitatile- sa dea 210 pe cizme si sa ramina cu 190 de mincat pe o luna, e exagerat.
diana89
esti o femeie cocheta careia ii pasa de ea? Intra pe urmatorul forum SPAM inregistreaza-te si hai sa discutam despre orice fara perdea;) plus multe concursuri cu premii minuntate. avem cele mai interesante subiecte de discutie si multe concursuri active.
Lenjerie Sexy
Poti sa ii gasesti ceva in care se simte ea bine,iar pt dansuri ceva special de dansat.
FloareDeIris
Am gasit pana la urma o firma din Cluj ce face incaltaminte si la comanda,inclusiv ghete pentru dansuri populare,de ce are nevoia fetita mea. Inca nu am ajuns sa dau comanda,dar oricum despre asa ceva e vorba,sunt 2 modele :
Cred ca modelul asta al 2- lea ar fi mai dragutz si mai elegant,sa zic asa...Pretul e acelasi ,190 Ron
MadalinaR
Eu cumpar incaltaminte de copii numai de la PantofioriVeseli.ro, inca de acum 2 ani. Au numai incaltaminte din piele, foarte usoara si rezistenta si multe modele pentru toate anotimpurile. Acum de vara urmeaza sa le iau sandale spam, acum ca sunt mai mari o sa-si aleaga singuri modelul preferat smile.gif
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please click here.
Invision Power Board © 2001-2020 Invision Power Services, Inc.