Help - Search - Members - Calendar
Full Version: 2011: Anul Iepurelui Pisicii in Horoscopul Chinezesc
Forum pentru femei - eLady.ro > Divertisment, Timp Liber > Horoscop, Interpretare Vise, Paranormal, Divinatie, Fenomene inexplicabile, Ufologie
Diana.
Dupa cum probabil stiti, de astazi am intrat oficial in Anul Iepurelui dupa horoscopul chinezesc.
Sa vedem ce ne va aduce acest an conform previziunilor...

Urmand instabilitatii si ferocitatii anului Tigrului, anul Iepurelui va fi un an in care se vor stinge pe cat posibil conflictele anterioare si se vor "lige ranile" provocate de anul anterior. In plus oboseala acumulata este gata sa fie echilibrata de odihna dar si de perioade de timp mai mult sau mai putin "prea linistite" si anoste. In plus va interveni un fel de lux accesibil oricui pe fundalul unor minore modificari de situatie (senzatie datorata si pierderilor anterioare).
Nimeni nu va mai vrea sa isi bata capul cu probleme majore sau cu realitatile mai mult sau mai putin neplacute fapt ce va induce o caracteristica generala de liniste si pace pentru acest an al iepurelui. Cei mai multi dintre noi beneficiind de aceasta liniste nesperata (dupa tumultul anterior) vor avea senzatia unei vieti fara griji care va imparti fericire tuturor. Rafinamentul si bunul gust vor "rasari" pretutindeni si oamenii vor invata ca forta nu rezista credintei.
"Mama natura" a lasat o lege nescrisa care spune ca "atunci cand unii se odihnesc altii vaneaza". Lipsa problemelor sau provocarilor majore nu este un motiv de a pierde din tonusul necesar supravietuirii si progresului. Acum este timpul ca toti sa fie atenti sa nu devina prea indulgenti sau sa nu fie luati de valul odihnei si luxului deoarece vor plati scump din punctul de vedere al diminuarii simtului datoriei sau al eficacitatii. Rolul major ce va fi acordat relatiilor internationale precum si diplomatiei poate induce in eroare cu privire la eventualele reactii adverse ce vor fi "vazute" destul de posibil prea tarziu.
Si cum este un an al refacerii si al "reconstructiei" se poate ca energiile disponibile sa fie mai mult sau mai putin "investite" in actiuni sau gesturi "de atac" ce se vor manifesta mai tarziu. Si daca se va lua in calcul ca banii se vor obtine mult mai usor decat de obicei … Atentie!
Anul Iepurelui alb sau de metal lasa , la prima vedere, impresia unei perioade incarcate de energie si lipsite de mari framantari. In acest fel , anul 2011 poate fi considerat drept un an comun , obisnuit , in decursul caruia toate evenimentele vor fi transparente , evidente , logice si de inteles. In realitate , chiar din primele luni ale lui 2011 , ne vom da seama ca problemele noastre nu au disparut in neant si ca nu am reusit sa scapam de temeri si griji mai vechi. Mai mult decat atat , noi tendinte si transformari ale lumii in ansamblu vor putea avea capacitatea de a exacerba si agrava unele aspecte negative.
In astrologia asiatica , anul 2011 , anul iepurelui de metal ( sau al pisicii de metal ) este cel de-al douazecisioptulea an din ciclul de 60 de ani al astrologiei chinezesti , numele acestuia in traducere literala fiind “iepurele pandind / itindu-se la iesirea din vizuina”.O astfel de atitudine a iepurelui poate fi interpretata drept ambigua , ea caracterizand o stare de liniste aparenta , de calm dar si de incordare. Tocmai de aceea , anul 2011 pare destul de obisnuit la prima vedere , dar sub masca optimismului si a lipsei de griji se ascunde sufletul unui iepure , a carui proverbiala teama trebuie luata in considerare. Asta inseamna ca noul an poate fi strabatut de schimbari bruste , de suisuri si coborasuri abrupte , de cutremure financiare si framantari sociale.In acest context, unul din cele mai mari beneficii ce pot fi aduse de anului Iepurelui de metal ar putea fi reunirea unor oameni de caracter , cu o mare forta morala , capabili sa infrunte perioadele de criza si tendintele negative.
Pe de alta parte , daca evenimentele din 2011 vor avea o turnura favorabila , situatia din horoscopul chinezesc poate evolua dupa un scenariu mult mai optimist , intrucat , in acest caz , Iepurele isi va recastiga curajul si increderea in sine , intr-un mediu inconjurator mult mai sigur si mai favorabil.Oricum , un astfel de caz este mai mult decat ipotetic, el fiind intrucatva nepotrivit cu natura Iepurelui. Daca in decursul anului Iepurelui de metal nu vom putea sa micsoram amploarea contradictiilor , urmatorul an , 2012 (anul Dragonului) va fi unul in care va trebui sa platim pretul inegalitatilor si transformarilor negative.
Asadar , anul 2011 are o natura duala , fiind , pe de o parte , complex si dramatic, si , pe de alta parte , simplu si constant.Acest aspect inselator va fi un factor determinant , dand nastere unor iluzii sau asteptari false si , in consecinta, unor esecuri si lovituri date sub centura oamenilor prea increzatori.Din aceasta perspectiva , ar fi de recomandat sa luam aminte la simbolul iepurelui si sa incercam sa ne insusim cateva din trasaturile lui definitorii : examinarea prudenta a fiecarei situatii , atentie si capacitate de mobilizare in orice moment , necesitatea de a-ti pastra intotdeuna o cale de iesire dintr-un concurs de imprejurari, asemeni viziunii in care iepurele este mereu gata sa se furiseze in caz de pericol sau vreme rea.
Astrologii tind sa interpreteze 2011 drept un an mai linistit decat 2010 , atat la nivel mondial cat si personal, intrucat Iepurele este asociat in mod traditional cu caminul si familia , diplomatia , aspiratiile artistice si armonia.
Nativii din zodia Iepurelui implicati in mici afaceri sau societati par sa se bucure cel mai mult de bunele auspicii ale anlui 2011. Toate zodiile compatibile cu Iepurele, adica , Oaia/Capra , Cainele si Porcul , pot avea parte , in anul Iepurelui de metal , de circumstante si evenimente apte de a le aduce fericirea personala si succesul profesional.
Nativii din celelalte zodii vor mai putin norocosi, in functie de felul in care se adapteaza schimbarilor vremii.Aceia care nu se lasa in voia grabei si cugeta de mai multe ori inainte de a se lansa in actiuni indraznete , fie ca este vorba despre viata personala, fie despre cea profesionala , vor profita din plin de conjuncturile noului an.


Cum influenteaza Anul Iepurelui fiecare zodie in parte
Horoscop chinezesc zodia Iepure vs Sobolan
Calmul si linistea nu sunt prea pe placul nativului Sobolan, mai ales atunci cand acesta nu este un rezultat al activitatii sale ci, pur si simplu este o rezultanta a apatiei generale. De altfel el nu se simte in largul sau atunci cand toate activitatile se taraganeaza datorita linistii sau nevoii de aceasta. Din aceasta cauza el va trebui sa fie deosebit de atent cu reactiile sale si mai ales cu plasamentele/ investitiile deoarece nu au sanse prea mari sa dea randamentele asteptate (cu mult peste pragul normal). Starea sa de stres are toate sansele sa se transmita si asupra celor din jur fapt ce va face sa aiba destule probleme cu cei din jur sau cu cei de acasa. Oare este atat de greu de inteles ca toata lumea vrea doar sa fie lasata in pace? Daca va intelege acest amanunt va avea contacte de afaceri din cele mai fructuoase (cu referire la viitor). In plus, de ce sa nu se odihneasca putin?

Horoscop chinezesc zodia Iepure vs Bivol
Pe parcursul acestui an nativul Bou se simte in largul sau care va avea cu siguranta unul din anii minunati ai vietii sale. Chiar daca mai are de rezolvat unele lucruri destul de importante (din care cele mai multe isi au originea in anii precedenti) el va inregistra un progres constant. Noile probleme ce vor solicita atentia sa trebuie analizate cu grija si rezolvate cat mai prompt cu putinta deoarece ele pot avea "darul" de a complica inutil existenta boului pentru anul in curs. Cand toate merg atat de bine poate exista pericolul unei degradari a starii interioare pe fondul unor discordii mai vechi sau al pierderii unor fiinte dragi (din motive total independente de puterea nativului taur de a face ceva. In aceste situatii acesta va trebui sa faca unele eforturi in directia temperarii manifestarilor extreme deoarece anul iepurelui trebuie exploatat complet.

Horoscop chinezesc zodia Iepure vs Tigru
In general nativii Tigru sunt norocosi ca influenta iepurelui este destul de benefica (pe fondul dorintei iepurelui de a nu iesi in evidenta fata de tigru care anul precedent l-a considerat inofensiv). Practiv anul va fi unul dintre cei buni in care afacerile si dragostea vor influri la cote maxim posibile. Probleme pot apare doar datorita reactiilor cu tenta extremista ale nativului Tigru dar acestea vor fi destul de nesemnificative si vor fi ocolite/ rezolvate fara prea mare efort. Totusi, pe parcursul acestui an, nativii Tigru vor trebui sa tempereze energia si mai ales nerabdarea lor deoarece acesta este un an al linistii, al reactiilor molcome. Va fi necesar sa isi controleze cat poate mai bine posibilele iesiri datorate exasperarii si sa ia lucrurile ca atare. De ce nu s-ar gandi la faptul ca plictiseala poate fi usor eliminata deoarece are timp de lucruri noi.

Horoscop chinezesc zodia Iepure vs Iepure
Este momentul ca iepurele sa faca tot ce este posibil mai bun pentru el in special datorita faptului ca merge pe mana proprie fara posibilitatea interventiei unor factori externi care sa ii perturbe mersul evenimentelor. Destul de inteligent acesta se va gandi in special la viitor si, de aceea, se vor inregistra succese importante in ceea ce priveste cariera si plasamentele financiare de durata medie sau lunga. Nu este prea pretentios asa ca se va multumi cu destul de insemnatul aport financiar de moment. Totusi va fi necesar sa nu iasa in evidenta sau sa nu "faca cunoscut" avantul sau din aceasta perioada. Exista posibilitati multiple de a "cuceri" noi dusmani in special pe fondul unor reprobabile reactii de invidie sau pur si simplu vor primi "contre" insemnate din partea celor superior ierarhic care bineinteles ca nu vor sta cu mainile in san la ascensiunea iepurelui.

Horoscop chinezesc zodia Iepure vs Dragon
Se poate spune ca nativul Dragon este cel care va avea un an fara nici o problema. Progresul va fi continuu in conditiile in care norocul nativ al acestuia va sustine tot ceea ce intreprinde cu sau fara "solicitarea" lui. Social, financiar, in familie, etc. toate merg ca pe roate fapt ce va induce economii energetice de cea mai buna calitate care pot fi utilizate fie pentru moment in ideea construirii de "noi cai" fie vor fi pastrate pentru utilizarea lor ulterioara (asemenea economiilor financiare). Utilizarea plusurilor energetice este principala problema de pe parcursul acestui an. In fapt, nativul dragon va trebui sa analize bine si corect (mai ales ca detine linistea si timpul care este necesar randamentului maxim in aceasta directie) orice pas va intreprinde deoarece exista riscul sa starteze prea multe activitati. Aceasta eroare va fi platita scump candva.

Horoscop chinezesc zodia Iepure vs Sarpe
Diplomatul iepure va fi destul de atent cu influenta sa asupra nativului Sarpe. Nu se va opune fatis complicand viata sarpelui dar va face tot ce ii sta in putinta pentru al slabi si al face sa ajunga rapid la limita de energie de care dispune acesta. Anul va curge destul de fericit pentru nativul sarpe dar va fi un an in care acesta va fi extrem de ocupat prin insumarea cerintelor de rezolvare a problemelor de viata (curente) cu cerintele de rezolvare a problemelor mai vechi. Respectarea obligatiilor/ promisiunilor mai vechi va avea ca rezultat "rapirea" totala a timpului liber de care dispune nativul Sarpe. Se va ajunge la situatia in care acesta nu va avea timp nici macar pentru familie (sau cei dragi) fapt ce il va face sa fie destul de irascibil. In plus va interveni si faptul ca banii care vin destul de usoar pleaca si mai usor "rarind" deplasarile.

Horoscop chinezesc zodia Iepure vs Cal
Un an in care nativul Cal se poate desfasura la maxim de potential. Va fi insotit destul de evident de o mare doza de noroc in tot ceea ce va face, mai ales in directia investitiilor (care vor pregati baza de dezvoltare pe anii care vin). Linistea celor din jur va avea darul de a crea "scena" desfasurarii complete a majoritatii calitatilor Calului fapt ce ca duce la o crestere semnificativa a admiratorilor si/ sau sustinatorilor acestuia in conditiile in care va fi evidenta compatibilitatea sa totala cu acestia. Datorita faptului ca totul merge ca pe roate nativul Cal va avea o perioada care poate fi descrisa ca fiind cu adevarat angajanta mai ales ca acesta se poate aventura aproape in orice. Important va fi pentru acesta sa isi tempereze la maxim tendintele sale de "Don Juan" mai ales acolo unde pot apare interpretari (risca sa isi creeze dusmani puternici pentru anii care vin).

Horoscop chinezesc zodia Iepure vs Oaie
Nativul Oaie se afla in largul sau atunci cand este inconjurat de liniste si bunastare. Fiind un an al relaxarii va avea ocazia sa beneficieze de viata culta si "nobila" de care are atat de multa nevoie. Anul va fi unul dintre cei buni iar banii vor veni fara a depune prea mult efort sau fara a se implica in prea multe activitati care sa ii rapeasca timp. In aceste conditii Oaia va reusi atat sa progreseze cat si sa isi sustina cerintele de viata mondena de care a dus atat de mult lipsa. Problemele ce pot apare sunt legate de o oarecare dezilvoltura care o abordeaza in marea parte a comportamentului acestuia si mai ales datorita faptului ca trecutul sau are nevoie de un "retus" destul de major mai ales la nivelul familei. Neglijarea acestui aspect poate apare in mai ales datorita faptului ca nativul Oaie tinde sa isi incarce prea mult timpul sau disponibil.

Horoscop chinezesc zodia Iepure vs Maimuta
Linistea din jur va fi perceputa rapid si eficient de catre aproape toti cei care apartin nativitatii maimuta. A venit vremea sa se puna pe treaba la maxim de potential in special in directia pregatirii viitorului acestora. Bazandu-se pe flerul si capacitatile lor ei vor "detecta" rapid cele mai "stralucitoare" sanse de dezvoltare pentru viitor si vor trece la treaba. Linistea si bunul mers il vor insoti atat in familie cat si la servici asigurand mersul normal al evenimentelor. Problemele ce pot apare sunt legate de o implicare mult prea mare in munca (in directia cladirii planului/ schimbarii de viitor). Din acest motiv castigurile financiare ale acestui an vor fi destul de mici si gradul de oboseala la care se va ajunge la finele anului poate fi demn de luat in seama. Ceva control al entuziasmului ar fi indicat mai ales ca urmeaza din nou tot munca.

Horoscop chinezesc zodia Iepure vs Cocos
Cocosul este destul de enervant pentru Iepure. Incisivitatea sa si mai ales duritatea cu care sanctioneaza majoritatea lucrurilor nu prea au de a face cu acest an in care se doreste mai mult liniste si reactii conciliante. In fapt acesta va fi un an bun pentru nativul Cocos doar in conditiile in care el va ramane cat mai mult posibil conservator in conceptie. Deranjand pe majoritatea celor din jur (cu sau fara o vina anume) va avea destul de mari probleme in majoritatea "evolutiilor" acestuia. Avand o mare predispozitie spre erori din cele mai majore el va fi predispus la calcule proaste in directia afacerilor (inclusiv a investitiilor) fapt ce va duce la o diminuare importanta a resurselor sale. Una din solutii poate fi temperarea maxima a comportamentului sau in ideea de a-si uni fortele cu altii intr-o actiune dependenta de cei care nu au probleme cu iepurele.

Horoscop chinezesc zodia Iepure vs Caine
Un an care nu putea scapa docilului si maleabilului caine in directia unei dezvoltari majore si a unui excelent mers al evenimentelor. Fiind un an foarte bun el nu va rata ocazia de a starta afaceri din cele mai profitabile atat pentru el cat si pentru cei cu care se va asocia (majoritatea avand obiectivele cu plasament cel putin pentru termen mediu daca nu lung). Daca nu se va implica in propriile afaceri va avea sanse maxime de a progresa in ierarhia locului sau de munca. Chiar daca majoritatea problemelor curente nativului Caine se vor rezolva cu o usurinta iesita din comun acesta va trebui sa isi tina spiritul treaz deoarece cei mai slabi nu vor inceta nici o clipa sa atenteze la resursele celorlalti. In plus pot apare ceva probleme din partea celor care nu se pot impaca cu ideea de a fi depasiti de evenimente sau de nativul caine.

Horoscop chinezesc zodia Iepure vs Mistret
Asemenea altor nativi monotonia aparenta a acestui an il va transforma pe nativul Mistret intr-o persoana destul de instabila pe fondul unui an destul de bun. Din acest motiv rezultate "de linie" de la finele anului nu vor fi pe masura aspteptarilor sau a posibilitatilor real existente. Important este ca macar va avea sanse maxime in directia consolidarii pozitiilor care le detine deja precum si in pregatirea unor salturi majore pentru viitorul destul de apropiat. Viata de acasa este destul de calma si fericita, activitatile sociale merg perfect, bucuriile curg iar nativul Mistret isi etaleaza la maxim bunastarea. Acest lucru atrage pe cei cu intentii rele mai bine decat s-ar crede (cel putin in cazul nativului Mistret). In acest mod vor fi trase multe din problemele ce vor fi traite pe acest an. Ceva prudenta si mai ales intimitate ar fi indicata.
Dora
Mai competez si eu
Zodiacul chinezesc 2011 prezice ca va fi un an linistit si plin de inspiratie.
Anul Iepurelui incepe pe 3 februarie 2011. Majoritatea anilor Iepurelui sunt linistiti, pozitivi si plini de inspiratie, iar 2011 pare ca se indreapta in aceasta directie – o schimbare binevenita dupa anul agitat si destul de dramatic al Tigrului.
In acest horoscop chinezesc familia, diplomatia si dezvoltarea personala vor fi subliniate in 2011. Vor fi accentuate si sursele alternative de energie si ecologia. Sectorul artistic si cultural va fi foarte incarcat, producand faimoase opere de arta si expozitii de-a lungul anului. Dragostea, romantismul si viata familiala sunt accentuate cu o reinnoire a sentimentelor fata de cei dragi conform horoscopului chinezesc. Per total se anunta un an distractiv si relativ pasnic. Cu toate ca agresiunea, violenta si zonele de razboi vor iesi in evidenta, anul Iepurelui chinezesc favorizeaza solutiile pasnice si diplomatia, asa ca va exista un sentiment general ca nu este totul pierdut si ca speranta este foarte importanta.
Teocris
Da cu pisica ce-i magindesc.gif
Daca suntem in anul iepurasului, poate va fi un an plin de dragoste, nu? biggrin.gif
Diana.
Pisica sau iepure, tot aia e. smile.gif
Teocris
Chiar? magindesc.gif Na ca am mai aflat una blush.gif
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please click here.
Invision Power Board © 2001-2020 Invision Power Services, Inc.