Sunteti in categorie: Gastronomie

Bruschetta cu pui

retete italienestiIngrediente necesare:
O paine nu prea crescuta, unt, cascaval ras, un piept de pui, sapte rosii proaspete, bine coapte, opt catei de usturoi, frunze proaspete de patrunjel.

Mod de preparare:
Se taie painea felii. Fiecare felie se unge cu un strat subtire de unt.
Separat, pieptul de pui facut la rotisor se taie in cubulete.
Intr-un vas se taie rosiile la fel (sapte rosii nu foarte mari), iar cateii de usturoi si frunzele de patrunjel se toaca.
Toate se amesteca cu pieptul de pui si aceasta compozitie se pune peste feliile de paine unse, iar deasupra se pune cascavalul ras.
Se pun bucatile de paine intr-o tava si se dau la cuptor (in prealabil incalzit la 190 de grade Celsius) pana cand cascavalul prinde putina crusta.

Timp de preparare: 45 de minute.

Se serveste atat calda, cat si rece.

Intra si vorbeste cu noi pe forum!

 

 

 

 

Sursa: Bruschetta cu pui