Pentru a realiza acest desert delicios ai nevoie de urmatoarele ingrediente:
- 2 cani si jumatate de glazura alba
- un blat de prajitura in forma de dreptungi care sa aiba laturile de 26, respectiv 18 centimentri
- 4 blaturi de savarina
- 5 mini blaturi de savarina
- un sfert de ceasca de glazura verde
- bomboane pentru decorat, care sa aiba forme diferite
Mod de preparare
Blatul de prajitura se acopera cu glazura alba, dupa care se aranjeaza deasupra blaturile si miniblaturile de savarine punandu-se si peste acestea glazura.
Trebuie sa aveti grija sa acoperiti si marginile blaturilor de savarina cu glazura.
Blaturile si miniblaturile vor fi florile.
Folosind o punga de plastic pe care o ingauriti la unul din capete, realizati cu glazura verde tulpinile florilor.
Bomboanele se folosesc pentru a realiza frunzele si petalele florilor.
Cu cat bomboanele sunt mai colorate, cu atat prajitura va fi mai apetisanta.
Intra si vorbeste cu noi pe forum!