La ora actuala exista o mare varietate de pastile pentru slabire pe piata. Din nefericire o buna parte dintre acestea fie produc dependenta, fie contin cantitati mici de laxative. Pastilele de slabire se pot elibera cu sau afara reteta medicala.
Pastile pentru slabire: efecte Cei care urmeaza o dieta cu pastile pentru slabire ar trebui sa fie constienti ca se supun riscului de a se confrunta cu una dintre urmatoarele afectiuni: stari de nervozitate, insomnie, cresterea tensiunii arteriale, o stare de oboseala permanenta, atac de cord sau cerebral, dureri de cap, diaree sau constipatie, ameteala, dereglarea menstruatiei, chelire sau febra. Supradozajul poate fi extrem de periculos pentru ca duce la afectiuni ale rinichilor, halucinatii, atac de cord sau convulsii. Cand luati pastile pentru slabire care se elibereaza cu reteta medicala urmati intocmai indicatiile medicului. Medicii nu s-au pus inca de acord cand vine vorba despre efectele secundare pe care aceste pastile pentru slabire le au asupra organismului. Concluzia ar fi ca nu trebuie sa-ti indrepti atentia catre acestea decat daca esti obeza.
Pastile pentru slabire: riscuri Dieta cu pastile pentru slabire care contine cofeina sau efedrina nu ar trebui urmata pentru o perioada prea mare de timp si fara a se cere mai intai sfatul unui medic. Asemeni medicamentelor care pot provoca dependenta, aceste pastile pentru slabire favorizeaza aparitia durerilor de cap si cresterea tensiunii arteriale. Consumul de efedrina poate provoca psihoze, anxietate sau depresie. Indiferent de tipul de dieta cu pastile pentru slabire pe care vrei s-o urmezi trebuie sa tii cont de faptul ca aceasta poate interactiona cu alte medicamente pe care le iei si pot aparea efecte secundare neplacute.Nota: Inainte de a incepe orice fel de regim alimentar, consultati-va medicul.
|