
Picioare de miel umplute este o reteta de Paste care se prepara foarte simplu si se pregateste repede. Ca sa fii sigura ca este pe placul tuturor membrilor familiei tale ar fi bine sa prepari cateva portii si inainte de masa de Paste. Iti oferim reteta acestui preparat delicios care merita incercat!
Ingrediente
Picioare de miel umplute este o reteta de Paste la care se folosesc foarte putine ingrediente, dar toti cei care au gustat-o au fost de acord ca este un preparat delicios. Trebuie sa o incerci si tu! Pentru a prepara aceasta reteta pentru masa de Paste ai nevoie de:
- 6 catei de usturoi taiati marunt
- ½ ceasca de menta
- ½ ceasca de patrunjel
- 2 lingurite de zahar
- 1 lingura suc de lamaie
- un picior de miel
Mod de preparare
Pentru a gati aceasta reteta de Paste nu ai nevoie de foarte mult timp liber la dispozitie. In plus nici nu trebuie sa dai dovada de o indemanare deosebita, pentru ca modul de preparare este foarte simplu.
Mai inati trebuie sa dezgheti piciorul de miel. Intre timp pui intr-un vas adanc: cateii de usturoi bine maruntiti, menta, patrunjelul, zaharul si sucul de lamaie si le amesteci bine. Se pune piciorul de miel pe o folie de aluminiu si se unge cu mixtura preparata. Apoi se ruleaza carnea in folie si se pune intr-o tava. Pentru ca friptura sa iasa frageda in tava se pune vin si unt. Se da friptura la cuptorul care a fost in prealabil incalzit si se lasa pana este gata. Cand carnea este fripta se pune pe un platou si se condimenteaza cu sare si piper dupa gust. Se poate servi cu piure de legume sau cu cartofi. Pofta buna!
Intra si vorbeste cu noi pe forum!