Sunteti in categorie: Retete de slabire

File de peste Montignac cu rosii

File de peste Montignac cu rosii
File de peste Montignac cu rosii: Ingrediente
- 2 sau 3 rosii
- patrunjel
- file de peste (cod sau merlucius)
- cativa catei de usturoi
- ulei de masline
- sare, piper

File de peste Montignac cu rosii: Cum se face
Cureti de coaja 2-3 rosii.
O mana potrivita de patrunjel si cativa catei de usturoi.
Pui in blender ulei de masline, sare, patrunjel si usturoi si le amesteci.
Le pui in cratita incinsa si inca putin ulei de masline dupa care adaugi rosiile taiate felii (iese mai bun cu rosii cherry) si lasi totul sa se caleasca 2-3 minute, dupa care adaugi fileurile de peste.
Fileurile sunt gata in 7-8 minute.
La un moment dat se intorc file-urile si pe partea celalta sa intre sucul bine in ele.

Pofta buna!

 

Sursa: File de peste Montignac cu rosii