
O reteta delicioasa pentru atunci cand iti e pofta de ceva bun, muschiuletul de purcel a la Cosimo iti va delecta papilele gustative! Da-ti pe spate familia cu aceasta reteta!
Muschiulet de porc a la Cosimo: Ingrediente
1 muschiulet de purcel
50g Mortadella in felii
1 legatura patrunjel verde
50 g parmezan ras
50 g cascaval ras
ulei de floarea soarelui, ulei de masline
25 g unt
vin alb
o lingura bulion
250 ml supa clara (evtl. instant, dar fara morcovi si patrunjel)
sare, piper
Muschiulet de porc a la Cosimo: Cum se face
Muschiuletul se taie de-a lungul si se bate ca pt. snitele, se sareaza, pipereaza.
In taietura se pun feliile de mortadella. Patrunjelul se toaca marunt, un pumn se pune deoparte. Peste feliile de mortadella se "imprastie" parmezanul, cascavalul si patrunjelul. Muschiuletul se ruleaza si se inchide cu ace pt. rulada sau se leaga cu ata de bucatarie.
Se incinge uleiul de floare soarelui intr-o tigaie (prima data se incinge bine tigaia fara ulei, dupa aceea se pune uleiul) si se prajeste muschiuletul pe toate partile.Copyright©elady.ro
Se arunca uleiul de floare soarelui, se adauga uleiul de masline si niste unt. Se stinge cu vinul, se adauga bulionul si supa si se lasa pe foc pana sosul este redus.
Se scoate muschiuletul, se taie in felii. In sos se mai poate pune o lingura de unt foarte rece (pentru a adauga mai multa savoare sosului). Se serveste cu verdeata pe de-asupra.