1 varza cam de 1 kg
ulei sau untura
200 ml supa
3 cepi
400-500 carne tocata (porc sau vita sau amestecata, dupa gust)
4 linguri bulion
200 g telemea/branza burduf/Feta
3 oua
200 ml lapte
boia ardei, sare, piper
Varza se taie fideluta si se prajeste in ulei/untura amestecandu-se sa nu se prinda. Se adauga sare, piper, boia si 100 ml din supa. Se lasa acoperit la fiert pe foc mic ca. 20 min.
Ceapa se taie mic si se prajeste cu carmea tocata. Se adauga sare, piper.
Cuptorul se preincalzeste (180°C).
Copyright©elady.roIntr-o forma termorezistenta se pune un strat de varza, unul de carne, iar varza. Restul de supa se amsteca cu bulionul si se pune deasupra verzei. Branza se sfarama in bucatele nu f. mici si se pune pe de-asupra. Ouale se amesteca cu laptele si se toarna si ele peste toata compozitia. Se da cuptor pe sina de jos 30 min.
Se serveste cu smantana.
Reteta publicata pe forum la
Sep 17 2006, 10:10 PMCopyright ©
Kalua
Reproducerea fara acord strict interzisa!