
Pastele cu branza sunt poate unul dintre cele mai comune feluri de mancare din lume, iubite de catretoata lumea! Iata mai jos o reteta monti de spaghete cu branza absolut delicioase! Se pot folosi si macaroane sau paste mai subtiri decat spaghetele.
Retete Montignac: Spaghette cu patru feluri de branza: Ingrediente50 g gorgonzola
50 g fontina
50 g Bel Paese
75 g unt
4 linguri frisca lichida neindulcita
50 g parmezan dat pe razatoare
piper alb
nucsoara rasa
2-3 fire de patrunjel verde
400 g spaghete
Retete Montignac: Spaghette cu patru feluri de branza: Cum se prepara
Se taie in bucatele gorgonzola,fontina si Bel Paese-ul. Se pune o oala la foc mijlociu si cand s-a incalzit se adauga untul (atentie sa nu se arda untul!), se adauga bucatelele de branza si frisca, se da focul la mic si se tot amesteca pana s-a topit branza. Se adauga parmezanul, se pipereaza si pune si nucsoara. Se toaca patrunjelul.
Spaghetele se fierb al dente, se strecoara de apa si se amesteca cat inca sunt foarte fierbinti cu sosul. Se presara cu patrunjel.
Copyright©elady.roFontina se gaseste mai greu, dar se poate inlocui cu un alt fel de cascaval - cereti unul pentru raclette sau fondue.
La branzeturile din aceasta reteta nu e vorba numai de gustul lor, ci si de cum se comporta la topit.