Sunteti in categorie: Retete de slabire

Mancare de pastai (fasole verde)

retete montignac, retete simple, retete monti, retete montignac cu fasole verde,retete monti cu pastai500 g pastai
200 g ciuperci
150 g carnat cabanos
2-3 cepe verzi
1 ceapa
ulei
timian (thyme, Thymian, thym)
sare, piper
smantana groasa sau créme fraiche
 
Pastaile se spala, curata, taie si fierb in apa sarata 7 min.
Se scot, se pun intr-un recipient cu apa cu gheata, dupa care se scurg.
Ceapa verde se curata si taie. Copyright©elady.ro
Ciupercile se curata si taie daca sunt mari. Carnatul se taie si el in bucati mici, ceapa pestisor.
Carnatul se prajeste in un pic de ulei fierbinte. Se adauga pastaile, ciupercile, ceapa verde si ceapa si se prajesc toate, mestecandu-se mereu, cam 8 min. Se sareaza, pipereaza, se adauga timianul si se ia de pe foc. Se serveste ce multisoara smantana.
Reteta publicata pe forum la Jan 31 2006, 08:23 PM
Copyright © Kalua
Reproducerea fara acord strict interzisa!

 

Sursa: Mancare de pastai (fasole verde)