800 g File de vita
3 linguri ulei masline
6 cepe esalota taiate marunt
8 ciuperci mari taiate felii
1 lingura unt
12 linguri supa
400 ml vin rosu
4 castraveciori murati taiati in felii subtiri
2 linguri patrunjel tocat
3 linguri smantana
Carnea se taie in fasii, se pipereaza bine si se sareaza moderat.
Se prajeste in ulei de masline la foc mare si se scoate din tigaie.
Ceapa si ciupercile se prajesc in unt, se sting cu vinul si supa si se lasa la fiert 10 min.
Se adauga castravetii si sucul de carnea prajita, iar se mai fierbe totul o tura (pana sosul se ingroasa un pic).
Copyright©elady.roEventual se prinde sosul cu unt.
Se adauga carnea si se mai da un clocot. Se serveste pe varza de Szegedin.
Reteta publicata pe forum la
Mar 17 2006, 10:10 PMCopyright ©
Kalua
Reproducerea fara acord strict interzisa! Intra si vorbeste cu noi pe forum! Intra si vorbeste cu noi pe forum!