Sunteti in categorie: Moda

Moda toamna-iarna

moda in a2008Dolce & Gabbana a prezentat colectia de iarna 2008, colectie realizata in intregime din materiale cu imprimeuri florale.

Casa de moda Dolce & Gabbana face o prezentare a noii colectii.

“London Glamour” - femeia D&G este fascinata de buticurile londoneze mitice care, in anii ’70 au revolutionat regulile stilurilor devenind "must have" pentru vedetele rock.

Rochii scurte, pantaloni scurti, pantaloni stramti scurti sau lungi, costume, rochii scurte din sifon, rochii cu paiete, costume cu taioare, pulovere din casmir, toate aveau ca inspiratie buticurile londoneze...

Moda 2008
Satin, sifon lacuit, crep, matase, bumbac, casmir, pulovere din lurex, angora si casmir, denim si denim lacuit, paiete, rosii, negre sau blana de vulpe.

colectii mari designeri parisDior si-a lansat noua colectie pentru sezonul toamna-iarna 2007/2008 cu un spectacol extraordinar in New York.


John Galliano a cimentuit admiratia pasionatelor de moda prezentand o colectie plina de culoare unind diferite elemente de culoare, stil, detaliu si tesaturi sfindandu-i pe cei care au declarat ca moda anilor ’60 va muri curand.

Stilul Elizabeth Taylor se regaseste nu numai in haine, ci si in coafura si machiaj. Conturul fin al ochilor si genele false au ceva din Elizabeth Taylor peste tot.
Casa de moda Prada este cea care a reinviat trendul original Taylor pe care aceasta l-a impus la Hollywood.

moda anului 2008Imprimeurile animal prints sunt menite sa ramana in tesaturile rochiilor si pantalonilor, in rochitele gen anii ’60 si modelele palariilor cu borouri largi.


Lucand intr-o paleta de culori de alb si negru cu irizatii de auriu, colectia Gucci a venit cu o propunere de fuste ample si topuri mulate.

La tema spectacolului, Gucci a adaugat jachete din piele, manusi pentru condus si ochelari negri de soare, accesorii foarte trendy in sezonul toamna-iarna 2007/2008.


Lucrand la un motiv al spectacolului din toamna, partea din jurul gatului a rochiilor de cocktail a fost accesorizata cu brose.
Viziteaza galeria de moda!

 

Sursa: Moda toamna-iarna