Sunteti in categorie: Retete de slabire

Piept de pui cu crusta de cascaval

2 piepturi de pui
piper, sare
ulei
100 g cascaval Greyerzer (sau cascaval normal)
500 g ardei grasi
cimbru
2 cepe
1 lingura otet balsamico
150 g supa conforma (instant)

Se taie fiecare piept in doua si se pipereaza.
Se prajesc in putin ulei, apoi se scot din tigaie si se sareaza.
Cascavalul se da pe razatoare, iar ardeii se taie in bucatele mici.
Cepele se taie in 8. Se unge o forma termorezistenta cu ulei, se pun ardeii si ceapa in ea si se toarna supa peste ei.
Se da la cuptorul preincalzit (200°C) 10 minute.
Se scoate forma, se pun si bucatile de carne printre legume, se presara cu cascaval si se da iar la cuptor 15-20 minute.

Copyright © Kalua
Reproducerea fara acord strict interzisa!

 

Sursa: Piept de pui cu crusta de cascaval