- 400 g branza de vaci/urda bine stoarse de zer
- 75 g unt
- 3-4 linguri fructoza
- 1 pachetel migdale fara pielita
- 1 pachet nuca de cocos macinata
- cateva visine zdrobite
Nota: Cantitatile sunt oarecum orientative, in functie de cat de moale si de acra este branza.
Reteta este exclusiv potrivita fazei a doua a regimului Montignac.
Mod de preparare
1/3 din nuca de cocos se amesteca cu 1 lingurita rasa de cacao; 1/3 se pune in alt castronel, se stropeste cu sucul de la cateva visine zdrobite si se lasa sa se usuce putin, iar restul de 1/3 din cocos se lasa cum e.
Se marunteste bine branza/urda, se adauga fructoza si untul (nu de la frigider) si se framanta cu mana.
Se modeleaza bilutele, in fiecare se pune cate o migdala intreaga, apoi se tavalesc prin nuca de cocos. Se pun pe un platou si se dau 1 ora la frigider.
Sunt si tare frumoase, o parte albe, o parte maro si o parte rosii.
Si mai ales nu trebuie stat pe langa aragaz pentru ele.
Copyright © Leea
Reproducerea fara acord strict interzisa!