Sunteti in categorie: Retete de slabire

Ardei Kapia umpluti cu telemea

ardei_kapia_umpluti_cu_telemea_400
Un aperitiv deosebit de gustos, ardeii kapia umpluti cu telemea se fac relativ usor si sunt un fel de mancare montignac potrivit si pentru vegetarieni, si pentru cei care tin o dieta low-carb.

Ardei Kapia umpluti cu telemea: Ingediente

cca. 400 g telemea
usturoi (2-3 catei)
plante dupa gust (italienesti)
piper
500 g ardei kapia

Ardei Kapia umpluti cu telemea: Mod de preparare
Se framanta telemeaua cu usturoiul pisat, piperul si cu plantele.
Daca-i prea uscata se poate adauga un pic de lapte.
Umplutura nu trebuie sa fie cremoasa, ci ceva mai tare.
Ardeii se injumatatesc de-a lungul si se prajesc cu taietura in jos (deci partea cu pielita sus).
Atentie, stropesc!
Se iau din tigaie, se umplu si se pun iar la prajit la foc mic-moderat pe partea cu pielita.
Se poate pune acum si capac la tigaie.
Copyright © Kalua
Reproducerea fara acord strict interzisa!

 

Sursa: Ardei Kapia umpluti cu telemea