
Un aperitiv deosebit de gustos, ardeii kapia umpluti cu telemea se fac relativ usor si sunt un fel de mancare montignac potrivit si pentru vegetarieni, si pentru cei care tin o dieta low-carb.
Ardei Kapia umpluti cu telemea: Ingediente cca. 400 g telemea
usturoi (2-3 catei)
plante dupa gust (italienesti)
piper
500 g ardei kapia
Ardei Kapia umpluti cu telemea: Mod de preparareSe framanta telemeaua cu usturoiul pisat, piperul si cu plantele.
Daca-i prea uscata se poate adauga un pic de lapte.
Umplutura nu trebuie sa fie cremoasa, ci ceva mai tare.
Ardeii se injumatatesc de-a lungul si se prajesc cu taietura in jos (deci partea cu pielita sus).
Atentie, stropesc!
Se iau din tigaie, se umplu si se pun iar la prajit la foc mic-moderat pe partea cu pielita.
Se poate pune acum si capac la tigaie.
Copyright ©
Kalua
Reproducerea fara acord strict interzisa!