Ingrediente necesare:
- 500 gr naut
- 450 gr gogsari rosii, scursi de zeama si taiati in patrate
- 1 lingura de menta proaspata taiata marunt
- 3 linguri capere
- 2 catei usturoi pisati
- 2 linguri ulei masline
- 1 ½ linguri zeama lamaie
Mod de preparare
Se inmoaie nautul de cu seara. Dimineata se scurge.
Puneti la fiert 1 litru apa, cand incepe sa fiarba adaugati nautul.
Le fierbeti acoperit, la foc mic, pana se inmoaie bine (in jur de 1 ½ ore).
Se amesteca primele 5 ingrediente intr-un bol de salata.
Se adauga uleiul si lamaia si se amesteca bine.
Se acopera si se da la frigider cam vreo ora, sa traga.
Este o salata super buna.
Se poate adauga si o ceapa taiata solzisori.
Daca nu aveti menta, se poate inlocui cu coliandru proaspat sau patrunjel.
Copyright © Kalua
Reproducerea fara acord strict interzisa!